Whiteboard-Flipover.nl
Beoordelingen:

43 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.457 beoordelingen in totaal  

4,09
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 okt 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Whiteboard-Flipover.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het white board is binnen gekomen zoals besteld. De kleuren zijn niet precies eruit gekomen zoals verwacht, maar ziet er nog steeds goed uit. De levertijd is wat lang, maar ook dat is aangegeven bij het product op de website. Er is goed contact gehouden.

de meest kritische beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beschadigde levering & klantenservice onder de maat. Bij mijn bestelling van 6 whiteboards zat een beschadigde whiteboard. Deze was waarschijnlijk tijdens transport beschadigd. Geen probleem kan gebeuren, volgens de transporteur even bellen met Ivol / Whiteboard-Flipover.nl. Daarom gelijk contact opgenomen met de klanten service. Het ontbrak in mijn contact met de klantenservice aan enig empatisch reactie: geen een keer werd er gezegd dat het voor mij als klant vervelend was of dat ze hun uiterste best gaan doen om het op te lossen. Het enige wat ik kreeg was een procedurele uitleg: de transporteur had niet mogen zeggen dat ik moest bellen, ik moest mailen. Ik moest er dan wel foto's bij doen van het beschadigde product en de doos van product want "anders kan iedereen het wel geleverd hebben". Lekkere reactie om je klant gelijk te behandelen alsof ik ter kwader trouw ben (bestelling was net geleverd). Toen ik probeerde uit te leggen dat een spoedige vervanging gewenst was omdat we iemand hebben ingeschakeld om de white boards op te hangen kwam weer een procedurele uitleg: daar konden geen beloftes over gedaan worden, misschien werd het wel later etc etc. Geen enkel belang om mij als klant ook maar enigszins te helpen of te ondersteunen. Uiteraard wacht ik nu al 4 dagen op een reactie van de vervanging, ook de beloofde 24 uur reactie tijd op mijn vervangingsaanvraag is ruim niet gehaald. Ik had nog een vervolg bestelling willen plaatsen met flink wat stoelen en ander meubilair, maar zie daar van af.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Whiteboard-Flipover.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AD
Arend d.
Rozenburg
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en snelle levering
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje bleef hangen bij DHL , na mijn melding bij klantenservice IVOL is dat snel opgelost . Tevreden met de snelle afhandeling .
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima whiteboard. Wat lastig netjes op te hangen en een paar deukjes of scherpe hoekjes die niet zo netjes afgewerkt zijn.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Enorm snelle levering. Alles meer dan dik in orde
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correctie levering
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd.
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
bord kwam binnen met diverse deukjes bakje voor stiften zat er bijna helemaal dubbelgeknikt erg slecht wel snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van Whiteboard-Flipover.nl
26 mrt 2024
Beste heer Jansen, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling in deze staat bij u werd geleverd. Wij zien nog geen correspondentie van u terug in ons systeem. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Wilt u direct enkele foto's van de levering toevoegen? Hierna zal uw bericht direct in behandeling worden genomen en zullen we de kwestie naar wens oplossen. Met vriendelijke groet, Whiteboard-Flipover.nl
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs kwaliteit verhouding dik in orde. Supersnelle levering.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

topbedrijf, kwalitatief product

heel responsief op vragen, ongelooflijk snelle levering!!
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
de reactie van de klant serieus nemen
Beoordeling melden
Antwoord van Whiteboard-Flipover.nl
12 feb 2024
Beste heer Valentijn, Wij vinden het zeer jammer om te zien dat u ons beoordeeld met een 1-ster review. We hebben uw bericht intern bekeken en wij zullen uw berichtgeving meenemen om onze service te verbeteren. Alle punten van aandacht, klein of groot, kunnen verschil maken. Hartelijk dank! Met vriendelijke groet, Whiteboard-Flipover.nl
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Toppie!

Het white board is binnen gekomen zoals besteld. De kleuren zijn niet precies eruit gekomen zoals verwacht, maar ziet er nog steeds goed uit. De levertijd is wat lang, maar ook dat is aangegeven bij het product op de website. Er is goed contact gehouden.
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product nog niet ontvangen terwijl online stond dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden..
Beoordeling melden
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prijs-kwaliteit in prima verhouding. Verpakking was wel beschadigd maar product was goed verpakt
Beoordeling melden
22 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verrijdbaar whiteboard

Snel bezorgd, prima borden, eenvoudig in elkaar te zetten en lekker stevig!
Beoordeling melden