Klanten prijzen de snelle en stipte levering, de stevigheid en duurzaamheid van de producten, evenals de duidelijke instructies en het eenvoudige montageproces. Ook wordt de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral wanneer problemen zoals schades of verkeerde leveringen snel en correct worden opgelost. Aan de andere kant zijn er klachten over vertragingen en niet nagekomen leveringsbeloften, beschadigingen aan producten of tegenvallende details, en gebrekkige opvolging van de service in sommige gevallen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende ervaren, waardoor schade tijdens transport kan ontstaan, en zijn er op detailniveau verbeterpunten bij de montage.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWhiteboard-Flipover.nl
Mooie niet-standaard oplossing om (koelkast) magneten te tonen
Het product was precies zoals beschreven. Het werd geleverd in een solide verpakking zodat het niet kon beschadigen. De montage instructie en het filmpje op de website was duidelijk. Er werd over de telefoon goed advies gegeven om het whiteboard, voor mijn toepassing, op maat te maken.
Ik heb 2 verrijdbare whiteboards 60 x 110 met zwart besteld. De kwaliteit van het schrijfoppervlak is een stuk beter dan het oude whiteboard. Het is ook een stabiel whiteboard. Ik gebruik de whiteboards in plaats van een flipover. Veel duurzamer en ik maak gewoon met de telefoon een scan in onedrive. Door de zwarte rand wordt is die scan ook makkelijker te maken.
De wieltjes zijn prima, maar voor mij hoeft er geen remmogelijkheid op te zitten. Ik heb de wieltjes wel liever geruisloos, dus ik monteer er van die zachte skatewielen / bureaustoel wielen onder. Dat had ik ook bij het oude whiteboard gedaan en dat bevalt me prima.
Het was ook fijn geweest als er een pennenbakje aan kon worden gehangen, maar dat is voor mij ook prima anders op te lossen.
Al met al een goede en betaalbare koop! Aanrader!
Zeer netjes, had een board ontvangen die beschadigd was, na een mail meteen een nieuwe gekregen! Super service. Wel is de levertijd niet juist, niet door dit bedrijf maar door DHL
Mooi eenvoudig bord.
Goed te gebruiken met magneten.
Helaas kregen we door transportschade een bord met een ca. 2 cm lang deukje.
In de kartonnen verpakking zat op die plaats een gat.
(Naar email-adres die factuur gestuurd heeft bericht gezonden van de beschadiging, maar geen antwoord ontvangen)
Super fijn telefonisch geholpen. Bestellen ging vervolgens prima en ook top bezorgd. Al met al: top service!
Goede prijs en kwaliteit. en zeer goed bezorging
zie foto dit is het geworden
Keurig op tijd geleverd en het bord zag er nog mooier uit dan we dachten
Niet goed ingepakt. Schade aan product
Ik heb eerder een klacht ingediend bij jullie klantenservice, maar daarna helaas niets meer gehoord.
De whiteboard was beschadigd aangekomen. Ik zou jullie willen adviseren om dit de volgende keer beter in te pakken.
Ik heb dit opgestuurd: Goedemiddag,
Wij hebben vandaag onze bestelling van het whiteboard voor ons bedrijf ontvangen, maar het whiteboard is beschadigd aangekomen, waarschijnlijk door een deuk in de verpakking.
Tijdens de levering lijkt het pakket ergens tegenaan te zijn gekomen. Het whiteboard was niet extra beschermd met een beschermlaag en zat los in de doos, waardoor het beschadigd is geraakt.
Ik voeg de factuur van de aankoop toe, samen met foto’s van het beschadigde whiteboard en de doos, en de lege doos om te laten zien dat er geen extra bescherming was.
Ik hoor graag wat er in dit geval mogelijk is. Ik heb pas na het bestellen een online account aangemaakt, dus ik zie mijn bestelling niet terug in mijn account.
Antwoord gekregen:
Wij hebben uw ticket in goede orde ontvangen.
Een van onze medewerkers gaat uw ticket persoonlijk in behandeling nemen, hierna zult u een reactie van ons ontvangen.
En veder niks.
Van maandag tot en met vrijdag reageren wij normaliter binnen 24 uur (feestdagen uitgezonderd).
Alles verloop perfect
We zijn echt tevreden over dat whiteboard. Op tijd geleverd, goed verpakt, Top
fijne levering
Snelle levering. Gisteren opgehangen met een goede handleiding erbij.
Vlotte en perfecte levering. Materiaal zoals verwacht en in goede staat. We zijn heel tevreden.
Snelle service
Magnetisch krijtbord kleeft niet goed aan de zijkanten. Het ziet er daardoor niet zo ordelijk uit als het ophangt. Alle stappen om het op te hangen heb ik gevolgd. Jammer.
Goede kwaliteit en vlotte afhandeling