biggymanskleding.nl

101 reviews in totaal   101 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt regelmatig geprezen als steviger en beter dan bij concurrenten. Ook de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice valt in de smaak. Daarnaast waarderen klanten de duidelijke communicatie en snelle reactie bij vragen, evenals het ruime aanbod en de beschikbaarheid van grote maten. De website wordt over het algemeen als eenvoudig en overzichtelijk ervaren. Toch worden er regelmatig problemen met de bezorging genoemd, vooral bij DPD. Daarnaast vinden sommige klanten dat de website verbeterd kan worden en wordt af en toe een beperkte voorraad als nadeel genoemd.

Reviewsbiggymanskleding.nl

Goede service en mooie kwaliteit

Geachte klant, Bedank voor uw review. Mvg Biggymanskleding team
Goed geleverd, snel verstuurt

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team
Kwaliteit en service prima. Beschikbare stock voor de echt grote maten meestal te beperkt (1 of 2 stuks, terwijl ik er veelal meer wil bestellen...)

Antwoord van biggymanskleding.nl

Geachte klant, Ik ben een kleine ondernemer, en kan dus soms niet te veel inkopen. Als u artikelen ziet waarvan er niet meer veel op stock zijn bij mij kunt u mij altijd even een berichtje sturen zodat ik kan kijken of er nog meer stock is bij de leverancier. Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team
M V
Mirjam V.
Eerst gebeld en daarna netjes mijn vragen beantwoord. Daarna snel de jas besteld en na 3 dagen was de jas binnen. Netjes in een doos verpakt.

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team.

Snelle levering en goed verpakt

Alles is goed geleverd, website is ook makkelijk toegankelijk.

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team

kleding goed, de rest minder

kleding goed. verpakking slecht shirts zaten los in de verzend zak. en moest geld bij leggen om iets retour te sturen heb ik nog nooit mee gemaakt, en vind dat ook eigenlijk belachelijk.

Antwoord van biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review, uw bestelling was gratis verzonden aan u en alles was netjes verpakt in een stevige verzendzak. Er zaten inderdaad T-shirts bij die niet in een extra plastic zak zaten omdat dit de laatste T-shirts waren uit onze winkel. Omdat wij ook aan het milieu denken gaan we niet weer extra plastic zakken gebruiken. Retour kosten zijn voor de ontvanger, tenzij wij een fout gemaakt hebben of garantie geval. Dit staat netjes aangegeven op onze website. Mvg Biggymanskleding team

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team.
Kleding besteld bij Biggymans en deze beviel niet helemaal. Via www besteld en de volgende dag meteen in huis. Even met Biggymans gebeld en mijn probleem besproken. Geen gezeur en geen gedoe. Kreeg meteen een vervangende outfit aangeboden , deze bevalt prima. Aanrader deze winkel en met verstand van zaken.

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team.
Fijn dat de jogging broeken in 15xl weer tekoop zijn . Misschien de pijpen aan de onderkant wat breeder maken ( ivm zwachtel om de benen ( tip ) Keer ander kleurtje donker blauw of groen.

Antwoord van biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Zodra het budget het toelaat zullen we kijken of we weer wat kleuren kunnen laten maken. Mvg Biggymanskleding team.

Goede service

De afhandeling van mijn bestelling en retour verliep heel prettig. De website kan wel een beetje handiger ingericht worden.

Antwoord van biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review. De website krijgt steeds meer updates de aankomende weken, dit om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Zo hebben wij een bot genaamd Henkie die u kunt helpen. En in de zoekbalk ( boven in ) kunt u alles vinden wat u zoekt. De website word zo veel mogelijk klant vriendelijker gemaakt. Voor sommige oude klanten zal het even wennen zijn. Mvg Biggymanskleding team

Geachte klant, Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team
Goede service , website kan verbeteren

Antwoord van biggymanskleding.nl

Geachte klant, Bedankt voor uw review. De website werkt prima, het is alleen wennen omdat hij vernieuwd is. Als u ergens vragen of hulp nodig heeft dan hoor ik dit graag van u. Mvg Biggymanskleding team
Snel geleverd en goed verpakt. Kwaliteit ook goed. Ga zo door.

Geachte klant Bedankt voor uw review. Mvg Biggymanskleding team