Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de geleverde planten, graszoden en producten. De service wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en professioneel ervaren. Ook waarderen klanten het deskundige en persoonlijke advies bij aankoop en verzorging. De snelle, stipte en nette levering en de duidelijke, prettige communicatie worden positief genoemd. Daarnaast wordt afhalen als makkelijke optie gewaardeerd. Toch zijn er enkele verbeterpunten genoemd. Zo ervaren sommige klanten af en toe vertragingen of schade bij de levering. Er worden opmerkingen gemaakt over de bereikbaarheid van de klantenservice en een gebrek aan hulp of onduidelijkheid bij het afhalen van bestellingen.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsGras & Haag
Prachtig gras, top kwaliteit en duidelijke communicatie. Super blij!
Goede kwaliteit en correcte levering
Flexibel en snelle levering.
Mooi gras en perfecte levering
Emmers meststof waren open en verpakt in een kartonnen doos geleverd waarbij een kwart verloren is gegaan.
Snelle levering goede kwaliteit goede uitleg
Antwoord van Gras & Haag
Dank je wel voor je 5-sterren review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit en onze uitleg. Daar doen we het voor!
Er wordt een goeie kwaliteit geleverd en de levering vond dezelfde week nog plaats.
Antwoord van Gras & Haag
Dankjewel voor je mooie 5-sterren review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat de levering snel heeft plaatsgevonden. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan uiteraard klaar als je nog vragen hebt!
Service is top!
‘s middags na 17u nog gebeld en bestelling kunnen plaatsen, binnen 48 mooie graszoden bezorgd.
Antwoord van Gras & Haag
Dank je wel voor deze geweldige review! We wensen je heel veel plezier met je nieuwe gazon en helpen je graag weer een volgende keer!
Mooie en goede producten, binnen beloofde tijd geleverd, onder goede communicatie en een goede prijs-kwaliteit.
Antwoord van Gras & Haag
Dank je wel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de producten en onze service goed zijn bevallen. We wensen je veel plezier met je aankoop en staan altijd klaar als je nog vragen hebt!
Prima service en goede kwaliteit van de graszoden. Ben erg tevreden!
Antwoord van Gras & Haag
Dankjewel, Jan! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de service en de kwaliteit van onze graszoden. Mocht je nog vragen hebben over het onderhoud, laat het gerust weten!
Beukenhaag en graszoden besteld, hele nette levering en mooie kwaliteit haag en graszoden. Onwijs veel plezier van deze bestelling. Top!