vogels.com/nl

261 reviews in totaal

261 reviews since 29 nov 2024

Gecertificeerd sinds: 17 feb 2025
vogels.com/nl-nl/c voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn positief over de doorgaans snelle levering en prijzen de kwaliteit van de producten, die als duurzaam, stevig en fraai afgewerkt worden ervaren. De service wordt uitstekend en klantgericht genoemd, vooral bij extra hulp of het oplossen van problemen. Daarnaast wordt het persoonlijke advies en de hulp bij het kiezen of aanpassen van producten gewaardeerd. De montage wordt meestal als eenvoudig beschouwd en sommige klanten vinden de handleidingen duidelijk. Toch worden er ook negatieve ervaringen met bezorgdiensten genoemd. Daarnaast zijn de meningen over de handleidingen verdeeld: terwijl sommigen deze duidelijk vinden, ervaren anderen ze juist als verwarrend of onvolledig.

Reviewsvogels.com/nl

De beste muurbeugel voor mijn 65 inch tv besteld. Netjes op tijd geleverd en goed verpakt. Uitstekende kwaliteit.
Top service en snel! dank voor jullie hulp dit is hoe een bedrijf hoort te zijn
Prima geleverd
De perfecte beugel voor de TV.
Prima product. Alleen de schoeven die ik nodig had zaten er niet bij. Misschien tip om dat bij het bestellen op te kunnen geven
Ik ben goed geholpen nadat ik de 10% korting niet kreeg verzilverd. De medewerkster heeft echt haar best gedaan zodat dit uiteindelijk toch gelukt was en ik mijn bestelling met korting kon plaatsen. Tevens zer snelle levering.
Top producten, snel verstuurd… helemaal ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Heel handig en goed over nagedacht.

Zeer goed ophangsysteem. Makkelijk te monteren met de vele geboden hulpmiddelen. Wat vooral fijn is, is dat je de beugel aan de wand kan plaatsen en daarna de losse bevestiging aan de tv waardoor je eenvoudig de tv aan de beugel kunt hangen zonder gerommel met boutjes in de tv draaien terwijl je de tv moet blijven vasthouden. Is ook degelijk en licht te verdraaien.

Goed materiaal

Snelle en klantvriendelijke behandeling
Top producten

Het is precies wat ik nodig had. Makkelijk,simpel ,zeer degelijk en snel, helemaal Top!!

Het is precies wat ik nodig had

Creëer de beste kijkervaring in je woonkamer, slaapkamer of keuken met een tv beugel van Vogel's. Vogel's loopt al meer dan 50 jaar voorop met innovatieve bevestigingsoplossingen voor televisies en ...