pabo.nl

4.163 reviews in totaal

4.163 reviews since 12 mrt 2024

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelle en discrete levering. De producten worden vaak als van goede kwaliteit omschreven en het assortiment wordt gewaardeerd vanwege de ruime en spannende keuze. Ook de klantenservice wordt meestal als behulpzaam en snel ervaren. Daarnaast wordt de website als duidelijk en gebruiksvriendelijk gezien en vinden veel klanten de prijzen netjes. Er zijn echter ook negatieve ervaringen: sommige klanten melden onduidelijkheid of problemen met PostNL en vertragingen bij de levering. Er zijn klachten over defecte of teleurstellende producten en over wisselende productkwaliteit. In enkele gevallen voelen klanten zich niet goed geholpen door de klantenservice. Verder willen sommige gebruikers meer informatie of beeldmateriaal bij de producten op de website en zijn er klachten over kortingen die niet goed verwerkt worden.

Reviewspabo.nl

De aktie was 2+1gratis...dus ik bestel 3 artikelen had de codw outlet gebruikt..en kwam er later achter dat er geen korting was afgehaald....klantenservice ingelicht en blijkt dat 1 arrikel niet uit de outlet store was....dat vond ik een beetje een triest antwoord..want ik had in principe 1 artikel gratis erbij kunnen hebben....maar pabo kwam met geen enkele oplossing...dus weg korting!!! Beetje flauw.

Antwoord van pabo.nl

Jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn. De 2+1 gratis-actie gold alleen voor artikelen uit onze Outlet. Omdat één van de drie gekozen producten daar niet onder viel, werd de korting helaas niet toegepast. We snappen dat dit niet het antwoord was waarop je had gehoopt. We proberen onze actievoorwaarden altijd zo duidelijk mogelijk te vermelden, zodat vooraf zichtbaar is welke producten deelnemen aan een actie. Groetjes, Adriën
Volgens mij, voor mij heb ik nooit klachten over jullie gehad. Always the best service and good quality items...it doesn't get any better than this..
De bestelling voldeed volledig aan de verwachtingen.Ook de leveringsdatum en tijd was zoals beloofd!
Bestelde lingerie is zoals afgebeeld. Bestelling verliep vlot en bezorging ook.
Precies het product wat beloofd en op tijd.

Antwoord van pabo.nl

Kijk, zo hebben we ze het liefst. Geen verrassingen, behalve misschien in de doos zelf. 😉 Hopelijk mogen we je snel weer eens blij maken. Groetjes, Adriën
Duidelijke website en zeer discrete bezorging
Snelle levering, voldoet aan de verwachting.
Hij werkt goed geen handen meer nodig en makkelijk schoon te maken
Goede service en snelle reacties
Alles goed en snelle levering
vlotte levering en goede producten
Ballsplitter is niet rekbaar genoeg, waardoor moeilijk om aan te doen Anoniem

Antwoord van pabo.nl

Dat kan inderdaad best maatafhankelijk zijn, omdat dit type product goed hoort aan te sluiten en dus ook niet té rekbaar moet zijn. Dit soort feedback is trouwens vooral heel handig bij de productreviews, omdat andere klanten daar meteen iets aan hebben bij het kiezen van de juiste maat. Hopelijk zit de volgende keer de pasvorm meteen goed. Groetjes, Adriën
Adequate afhandeling van de bestelling en discrete snelle bezorging.
J R
Jaap R.

Goede anonieme verpakking :)

Goede anonieme verpakking, heel stom maar ik laat liever niet aan anderen weten dat ik bij de pabo koop
Snel geleverd en discreet verpakt.

Snel en betrouwbaar

Ik was thuis bij aflevering maar er is niet aangebeld en ik moest mijn pakje bijgevolg in Postpunt Schoten afhalen