eazy-fix.nl

335 reviews in totaal   13 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewseazy-fix.nl

Easyfiks't

Ik heb EAZYFIX onlangs voor het eerst gebruikt om houtrot te repareren en ben echt positief verrast. Het werken met de primer en de reparatiepasta ging heel makkelijk, ook al had ik het nog nooit eerder gedaan. De handleiding en de instructievideo’s waren duidelijk, dus ik wist precies wat ik moest doen. Het materiaal laat zich goed verwerken en het eindresultaat ziet er strak uit. Ik vind het fijn dat ik zo zelf mijn kozijnen kon herstellen zonder meteen alles te hoeven vervangen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor je uitgebreide, positieve, mooie review en natuurlijk ook voor de foto's. We zijn altijd blij als onze klanten hun eindresultaat laten zien. Dat waarderen we enorm. Veel succes nog met volgende reparaties :-)
Goeie troep zoals wij dat hier zeggen. Verwerkt bijzonder goed en ik had ook precies genoeg aan 1 koker. En dat was voor 1staander van het kozijn. Het in model krijgen kan tricky zijn. Was voor mij de 1e keer dat ik met zoiets moest werken en ik ben best wel tevreden met het eindresultaat.

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor de mooie score en de foto's van je reparatie. Het resultaat ziet er heel goed uit! Daar mag je inderdaad tevreden over zijn :-)

Houtrot reparatie

Frees werkt erg goed. Houtversterker is gemakkelijk aan te brengen. Houtrotvuller werkt ook prettig, is soms wel lastig in model te brengen. Blijft soms wat aan de spatel plakken. Alle producten zijn goed op elkaar afgestemd en werken erg prettig.

Antwoord van eazy-fix.nl

Fijn om te lezen dat je reparatie zo goed is gelukt en dankjewel voor je uitgebreide review. Op onze website www.eazy-fix.nl vind je onder de tab Zelf repareren; https://www.eazy-fix.nl/repareren/ allemaal stappenplannen met bijbehorende video's en foto's. Als je die stappen volgt, zal de pasta niet meer aan je spatel plakken.
Fijn materiaal om mee te werken

Antwoord van eazy-fix.nl

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Bedankt voor de hoge score die je ons hebt gegeven :-)

Antwoord van eazy-fix.nl

Wat een mooie score! Dankjewel :-)

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor de hoge score. Daar zijn we heel blij mee.
E V
E V.
Het product is geweldig de bezorging was helaas minder kwam 2 dagen later. Maar is een makkelijk product

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor je review. Wat jammer dat de bezorging er langer over heeft gedaan dan je had verwacht. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig ben je wel tevreden over ons product. Daar zijn we heel blij mee.
Eenvoudig toe te passen, een goed product.

Antwoord van eazy-fix.nl

Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze producten. Dat horen we graag. Veel succes nog met je klus!

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor de hoge score die je ons hebt gegeven en fijn dat je zo tevreden bent over EAZYFIX. Daar zijn we heel blij mee :-)

Antwoord van eazy-fix.nl

Wat een mooie score, dankjewel :-)

Antwoord van eazy-fix.nl

Hallo Chiem, Dankjewel voor deze mooie scores. Daar zijn we heel blij mee :-)

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor je hoge scores! Daar zijn we erg blij mee :-)
Gemakkelijk te verwerken product en goed resultaat.

Antwoord van eazy-fix.nl

Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij willen onze service en producten altijd graag verbeteren. Wil je ook met ons delen wat we ervoor moeten doen om 5 sterren te krijgen?