Waterpompshop.nl

7.765 reviews in totaal   991 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn tevreden over de snelle levering, de uitstekende service en de klantvriendelijkheid. Producten worden over het algemeen als kwalitatief goed beoordeeld en de prijs-kwaliteitverhouding wordt gewaardeerd. Ook de snelle en duidelijke communicatie, evenals het soepel en vriendelijk verlopen van retouren, worden positief genoemd. Problemen met producten of bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost. Daarnaast wordt de informatie op de website en bij de producten als nuttig ervaren. Er zijn echter ook klachten over vertragingen en afwijkingen van de beloofde leverdatum. Sommige klanten vinden de informatie op de website en bij het product onduidelijk of incompleet. Er zijn opmerkingen over late updates en onduidelijke retourprocedures, en enkele klanten zijn teleurgesteld in specifieke onderdelen of prestaties van producten. Bovendien zijn er klachten over de snelheid en duidelijkheid van het retourproces.

ReviewsWaterpompshop.nl

Goede uitleg van het product. Rappe levering. Jammer het activeringssysteem van de pomp niet vochtongevoelig is.
Privéprofiel
Retourverzending ging lastig (aanmaken retour bon lukte niet). Na bellen opgelost. Na 14 dagen aankoop bedrag terug ontvangen.
prima product snel en veilig verzonden er word mee gedacht over de de evt. aansluitingen prijs kwaliteit prima
Vlotte levering maar slechte verpakking. De pomp werd razendsnel geleverd (vrijdagmiddag besteld, zaterdagochtend bezorgd) maar gezien het slechte weer heb ik de pomp nog niet uitgepakt c.q. geïnstalleerd. Wel de doos geopend en zag dat van het rolletje tape wat ook in de bestelling zat niet veel over is.... ADVIES: in het vervolg rolletje in een mini doosje stoppen. Dat moet toch kunnen?

Antwoord van Waterpompshop.nl

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering. Jammer dat de verpakking niet aan je verwachtingen voldeed – dat begrijpen we zeker. We zijn op dit moment actief bezig om onze verpakkingen te verbeteren, en jouw opmerking over het rolletje tape nemen we daarin mee. Dank je wel voor het meedenken en het delen van je ervaring. Mocht je na het uitpakken en installeren van de pomp nog vragen hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar! Nogmaals dank en veel succes met de installatie zodra het weer het toelaat.
De pomp is natuurlijk prima, dat had wel 5 sterren verdiend, maar er was wat onenigheid over de verzending waardoor ik de pomp pas na 4 dagen kreeg.
Het makkelijke bestellen.laten weten via e mail wanneer de bestelling geleverd wordt en dan ook de factuur sturen.
Heb aanzuigslangen terug gestuurd omdat ik een andere maat nodig had. Alles keurig geregeld!
Altijd zeer snelle afhandeling van de order en snel antwoord op vragen aan support. Heb even geen verbeterpunten
Goede info, korte levertijd en geweldige instructies bij de pomp

Antwoord van Waterpompshop.nl

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bestelling vlot is geleverd, zeker in deze drukke periode waarin er veel van de vervoerders wordt gevraagd. Vriendelijke groeten, Team waterpompshop.nl
Ruime keuze met goede informatie. Zeer snelle levering
W R
Wim R.
De bestelde waterpomp werd snel geleverd en voldoet helemaal aan de opgegeven specificaties, prima product !

Antwoord van Waterpompshop.nl

Fijn, bedankt voor uw positieve review. Veel plezier met uw waterpomp.

Waterpomp voor vloerverwarming vervangen

Ondanks de uitgebreide informatie had ik toch bij bestellen en installeren wat vragen. Telefonisch zeer snel en deskundig antwoord. Bestelling liep niet zoals geadverteerd. Zondag besteld en woensdag binnen.

Antwoord van Waterpompshop.nl

Beste klant, Hartelijk dank voor uw eerlijke en uitgebreide review. Het is goed om te horen dat onze telefonische ondersteuning u heeft kunnen helpen bij de installatie en dat de informatie op de website nuttig was. Onze excuses dat de levering een dag langer duurde dan u van ons mocht verwachten; we streven er altijd naar om onze beloftes waar te maken en nemen dit intern mee. Veel plezier met uw nieuwe pomp! Met vriendelijke groet, Team Waterpompshop.nl
Snelle levering,en vragen werden accuraat beantwoord!

Fijne website, duidelijke info, snelle verzending

Fijne website. Ik heb weinig/geen ervaring met CV installaties maar dankzij de goede informatie kon ik zelf onze oude externe CV pomp vervangen. Er was een vervangingstabel waardoor ik de juiste pomp kon vinden en het monteren was dankzij de tips in de video's ook zo gepiept. Top! Pomp was ook na één dag binnen.

Antwoord van Waterpompshop.nl

Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback! Geweldig om te horen dat onze website en informatie u hebben geholpen bij het succesvol vervangen van uw CV-pomp, zelfs zonder eerdere ervaring. Fijn dat de vervangingstabel en instructievideo’s goed van pas kwamen en dat de levering ook snel verliep. Uw enthousiaste woorden waarderen we enorm! Met vriendelijke groet, Team Waterpompshop.nl

Prima artikel

Prima dompelpomp, werkt erg goed. Snel geleverd.
Duidelijke website en helder wat je wel en wat je niet krijgt
Probleem met foutje snel op gelost
Zeer snelle levering - goed verpakt -product zoals beschreven en niet vergeten professioneel advies.
Correcte levering en Dappomp.
Nieuw pomphuis dab jet 300m besteld het was een prima origineel product pomp is weer gelijk nieuw. Vlotte en perfecte levering.