Laptop.nl

194 reviews in totaal   36 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en het makkelijke bestelproces. Ook worden de scherpe prijzen en de goede staat en kwaliteit van het product gewaardeerd, evenals duidelijke communicatie in veel gevallen. De klantenservice wordt soms geprezen om de behulpzaamheid. Toch zijn er ook verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen bij de levering en missen updates of communicatie hierover. Daarnaast zijn er klachten over de onbereikbaarheid of onvriendelijkheid van de klantenservice en komt het incidenteel voor dat een product defect is bij ontvangst.

ReviewsLaptop.nl

Super snelle levering,en zeer goed verpakt. Nogmaals dank!
Alles ging gemakkelijk en snel, bezorging ook lekker snel.
Top nette prijs voor prachtige laptop

Goede laptop met uitstekende prestaties.

Goede communicatie en snelle levering.
Snelle levering!
Slechte ondersteuning. Ik had een probleem en al snel werd er gezegd dat ik de laptop terug moest sturen. Ze konden me niet helpen. Met hulp van buitenaf is het eindelijk gelukt
Was op zoek naar een laptop eenmaal zoeken kwam ik op deze site terecht ik kijken wat gevonden dus maar bestellen dacht ik op de site stonden goede voorwaarden voor 23:30 bestellen morgen in huis dus ik heb de laptop besteld. Ik een dag wachten meerdere dagen wachten uiteindelijk zou DHL komen nooit gekomen vier afspraken verder pakket nog niet binnen week verder nog steeds geen laptop zoveel geld betaald geen goede service besloot ik de laptop te annuleren. Mailtjes. WhatsApp berichtjes heen en weer alles door elkaar was ik het zat hier aan toe was DHL de schuldige in mijn ogen maar toen wachten op mijn geld. Dit vind ik echt schandalig. Ik heb vandaag een bestelling precies vier weken moeten wachten op mijn geld. Hebben geen woorden hiervoor. Die mensen bij laptop.nl moeten een cursus menselijkheid krijgen geen mailtje van hun ontvangen van excuus of wat dan ook. Ik moest zelf en naartoe bellen en achter m’n geld aangaan. volgens mij vinden ze normaal zo met klanten omgaan.
Mijn bestelling verliep heel makkelijk en de bezorging was snel. Niets te klagen.
Alles op tijd en netjes geleverd
Snel geholpen super gemakkelijk en gewoon top