Beoordelingen voor kluisstore.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 115 Trusted Shops beoordelingen sinds 14-03-2018.
In totaal heeft kluisstore.nl al 1.056 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
07-11-2018
15-11-2018
Levering correct
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
15-11-2018
Snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
14-11-2018
moeizaam om op rekening te bestellen. informatie 3a4 keer moeten doorgeven. verzending duurde lang en heb ik achteraan moeten bellen. bleek er wat fout gegaan zijn. Klantenservice was wel vriendelijk en behulpzaam. Daarna snel geregeld.
3.00
Redelijk

kluisstore.nl antwoordt: 15-11-2018
Dank voor uw terugkoppeling. Bij ons kunt u zonder problemen zakelijk aankopen op rekening. Deze betaalmethode is zonder enige restrictie beschikbaar in onze webshop.. Houd wel rekening dat wij handmatig een kredietcheck uitvoeren. Indien u haast heeft met uw bestelling dan adviseren wij om aan te kopen met een real time betaalmethode (iDeal, PayPal, creditcard, e.d.) Groet, Martijn

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
12-11-2018
De pakketten zouden onherkenbaar verpakt worden.
Daar hebben we immers extra voor betaald.
Tot onze verbazing zat er op beide pakketten een sticker met kluis store erop...
Jammer, als we dat geweten hadden hadden we ons de kosten voor deze service zeker bespaard
3.33
Redelijk

kluisstore.nl antwoordt: 13-11-2018
Dank voor uw terugkoppeling. Dit is niet zoals het hoort en wat u van ons mag verwachten. Onze welgemeende excuses. De kosten voor deze extra service wordt uiteraard terugbetaald.Tevens hebben we dit gecorrigeerd om herhaling te voorkomen. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
27-10-2018
12-11-2018
Inmiddels alles binnen en tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-11-2018
Besteldatum
04-11-2018
12-11-2018
het produkt zal bij brand heel goed zijn, het slotje lijkt me kwetsbaar en zwak, misschien in de toekomst hierin verbetering. Waardevolle spullen bewaar je in een tevens inbraak veilige kluis. Altijd dien je deze produkten goed te verbergen in je huis, kruipruimtes onder schuine daken in huis en trappen zijn al geschikt ..
4.00
Goed

Datum van publicatie
11-11-2018
Besteldatum
24-10-2018
11-11-2018
Het monteren had enige voorbereiding en het juiste gereedschap nodig.
De gebruiksaanwijzing zou wat korter kunnen, en stapsgewijs benoemen werkt wat sneller.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-11-2018
Besteldatum
31-10-2018
09-11-2018
De sleutelkast is nog steeds niet geleverd
1.00
Slecht

kluisstore.nl antwoordt: 13-11-2018
Dank voor uw beoordeling. Klopt inderdaad en wij hadden u tijdig moeten informeren dat er een langere levertijd is. Goede nieuws is dat nieuwe zending onderweg is zodat wij snel kunnen uitleveren. Procedures hebben wij inmiddels aangescherpt om herhaling te voorkomen. Dank voor uw begrip en geduld. Onze excuses voor de langere levertijd. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl

Datum van publicatie
08-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
08-11-2018
Alles klopte
4.00
Goed

Datum van publicatie
07-11-2018
Besteldatum
30-10-2018
07-11-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-11-2018
Besteldatum
26-10-2018
03-11-2018
Niets te melden. Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-11-2018
Besteldatum
25-10-2018
02-11-2018
Het is allemaal ok cijfer 8
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-10-2018
Besteldatum
23-10-2018
31-10-2018
service niet nodig gehad dus geen beoordeling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-10-2018
Besteldatum
11-10-2018
19-10-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-10-2018
Besteldatum
07-10-2018
18-10-2018
Vriendelijke en pro-active service. Een misverstand bij levering is uitstekend opgelost door dhr Zandvliet. Hierbij een warme aanbeveling aan eenieder die een kluis wil bestellen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-10-2018
Besteldatum
08-10-2018
16-10-2018
de pallet werd net voor het verhoogde bordes geplaatst en ik verkeek mij op het gewicht van de kluis.
NB Goed is bij mij echt goed, ik zou niet weten welke criteria ik moet hanteren voor een 10 ;)
3.67
Goed

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
06-10-2018
14-10-2018
Foutief produkt besteld. Gebeld met klantenservice. Snel en zonder problemen order kunnen veranderen. Netjes met mailbevestiging. top
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
14-10-2018
netjes op tijd geleverd, product voldoet aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-10-2018
Besteldatum
04-10-2018
12-10-2018
Prima deal...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-10-2018
Besteldatum
02-10-2018
10-10-2018
0 ik heb dat ding nog steeds niet in huis dus wat valt er te beoordelen.

gaarne actie

ferry Diermanse
gouden leeuw 107 amsterdam
1.00
Slecht

kluisstore.nl antwoordt: 11-10-2018
Dank voor uw beoordeling. Op 2/10 heeft u besteld en op 4/10 hebben wij uw bestelling overgedragen aan de vervoerder incl track en trace link. Via dezelfde track en trace kunnen wij zien dat er inderdaad iets niet goed is gegaan en de vervoerder om uitsluitsel gevraagd. Excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Martijn van KluisStore.nl

Datum van publicatie
09-10-2018
Besteldatum
01-10-2018
09-10-2018
Volgsysteem tbv leveringstijd zeer afwijkend en chauffeur dacht dat er niemand thuis was terwijl echtgenote in de voortuin bezig was. Uiteindelijk toch correct op verlaat tijdstip geleverd.
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
30-09-2018
08-10-2018
Levering vond niet tijdig plaats doch dit is later netjes opgelost. De kluis is aan de krappe kant maar dit was ten tijde van de aankoop bekend.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
08-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
08-10-2018
Prima product, prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
27-09-2018
05-10-2018
goed ontvangen product lijkt goed mbt service ( nog) geen ervaring
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
05-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
05-10-2018
vandaag besteld morgen geleverd Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
26-09-2018
04-10-2018
Bij bestellen is het niet mogelijk om tijdsvenster aan te geven, bij veel webshops kan dat wel. Ook is aflever bedrijf niet aan te geven. De track and trace link werkte vervolgens niet. De bijgeleverde chassisringen waren te klein , 10 ipv 12 mm. Gewicht van de kluis staat verwarrend vermeld, bij aanhef 39, bij technische details 27 kg. Kortom dat moet allemaal beter kunnen. Wel erg vriendelijk
2.67
Redelijk

kluisstore.nl antwoordt: 05-10-2018
Dank voor uw waardevolle terugkoppeling. In tegenstelling tot andere shops leveren wij (kluizen) met palletvervoer. Hiervoor gelden andere spelregels en is het helaas niet mogelijk om een tijdvenster te kiezen. Vorige week over zijn geschakeld op nieuwe software en gaf de tracking link problemen. Dit is inmiddels is dit opgelost. Met uw andere opmerkingen gaan we ook aan de slag. MVG, Martijn

Datum van publicatie
04-10-2018
Besteldatum
25-09-2018
04-10-2018
Ik had apart een doos besteld zodat niemand wist wat ik had gekocht wel betaald niet gekregen
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-09-2018
Besteldatum
20-09-2018
28-09-2018
Bestelling en levering probleemloos
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
27-09-2018
niets aan te merken, gewoon een goede levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-09-2018
Besteldatum
18-09-2018
26-09-2018
Besteld en daags erna correct door een vriendelijke chauffeur afgeleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
precies wat ik verwachte
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
21-09-2018
Product klopt niet met foto en informatie op de website
2.00
Matig

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
20-09-2018
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
19-09-2018
ik kan niet anders zeggen dan GOED
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
18-09-2018
Is goed geleverd en reeds gemonteerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Prachtige kluis en instellen was redelijk simpel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
13-09-2018
Ik heb de kluis ingebouwde in de camper vond het jammer dat hij beschadigd was maar als het maar veilig is daar gaat het om
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
27-06-2018
12-09-2018
Krijgen steeds betalingsherinneringen en nu vandaag zelfs met dreiging tot incasso. Betaling was reeds op 12 juli gedaan.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
09-09-2018
Prijs kwaliteit is goed levering goed service ook goed dat wil zeggen het gemak van bestellen de beschikbare informatie etc en snelheid
5.00
Uitstekend

kluisstore.nl

Contact
Kilkade 23
3316 BC Dordrecht
Nederland
info@kluisstore.nl
kluisstore.nl
Winkel-exploitant
Marzan Security B.V.
Kilkade 23
3316 BC Dordrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Martijn Zandvliet
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kluisstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.