Beoordelingen voor kluisstore.nl



Goed

4.47/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 85 Trusted Shops beoordelingen sinds 14-03-2018.
In totaal heeft kluisstore.nl al 1.026 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-09-2018
Besteldatum
14-09-2018
23-09-2018
precies wat ik verwachte
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-09-2018
Besteldatum
13-09-2018
21-09-2018
Product klopt niet met foto en informatie op de website
2.00
Matig

Datum van publicatie
20-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
20-09-2018
Alles naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
11-09-2018
19-09-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-09-2018
Besteldatum
10-09-2018
19-09-2018
ik kan niet anders zeggen dan GOED
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
18-09-2018
Is goed geleverd en reeds gemonteerd.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
09-09-2018
17-09-2018
Prachtige kluis en instellen was redelijk simpel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-09-2018
Besteldatum
05-09-2018
13-09-2018
Ik heb de kluis ingebouwde in de camper vond het jammer dat hij beschadigd was maar als het maar veilig is daar gaat het om
4.00
Goed

Datum van publicatie
12-09-2018
Besteldatum
27-06-2018
12-09-2018
Krijgen steeds betalingsherinneringen en nu vandaag zelfs met dreiging tot incasso. Betaling was reeds op 12 juli gedaan.
3.67
Goed

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
01-09-2018
09-09-2018
Prijs kwaliteit is goed levering goed service ook goed dat wil zeggen het gemak van bestellen de beschikbare informatie etc en snelheid
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-09-2018
Besteldatum
31-08-2018
09-09-2018
goed
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-09-2018
Besteldatum
30-08-2018
07-09-2018
Levering te laat komt niet door kluisstore
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
06-09-2018
Goede service en informatie vwb de levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-09-2018
Besteldatum
29-08-2018
06-09-2018
Geen toevoeging
4.00
Goed

Datum van publicatie
04-09-2018
Besteldatum
27-08-2018
04-09-2018
Goed en duidelijk afgewikkeld, en mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2018
Besteldatum
26-08-2018
03-09-2018
geen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-09-2018
Besteldatum
24-08-2018
02-09-2018
Goede service en op tijd geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
31-08-2018
de kluis is keurig geleverd en staat nu ter plekke maar is nog niet echt in gerbruik genomen
4.00
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
30-08-2018
kluis voldoet goed voor ons.
en de snelle levering was super.
3.67
Goed

Datum van publicatie
30-08-2018
Besteldatum
22-08-2018
30-08-2018
nvt
4.00
Goed

Datum van publicatie
24-08-2018
Besteldatum
16-08-2018
24-08-2018
Prima en degelijk kluisje zwaar materiaal voldoet helemaal aan mijn verwachting. Ik heb de goede keuze gemaakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
22-08-2018
snel geleverd en ziet er degelijk uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
14-08-2018
22-08-2018
Prima service
4.33
Goed

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
21-08-2018
Prima product voor een mooie prijs, snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-08-2018
Besteldatum
13-08-2018
21-08-2018
ik had vragen over het product,geen probleem .
een paar uur later service aan de telefoon.
toen besteld ,en de volgende dag keurig ingepakt aan huis afgeleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2018
Besteldatum
12-08-2018
20-08-2018
Top, snelle levering en een degelijk product voor een mooie prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
25-07-2018
18-08-2018
Uitstekend zaken me te doen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2018
Besteldatum
10-08-2018
18-08-2018
Online besteld en zeer snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-08-2018
Besteldatum
08-08-2018
17-08-2018
Nvt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
13-08-2018
geen problemen besteld en perfect geleverd en alles werkt een 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
26-07-2018
08-08-2018
Nog niet ontvangen.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
08-08-2018
Uw servicemedewerker gebeld op de ochtend dat ik de kluis besteld heb, die vertelde mij dat de leverancier een afspraak zou maken over het tijdstip van levering. Dit is niet gebeurd wel heb ik twee maal een mailtje gekregen waar uitdrukkelijk bij vermeld stond dat ik niet kon reageren omdat de mails niet gelezen zouden worden, ik vind dit niet conform de afspraak die ik met uw medewerker had gemaa
4.33
Goed

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
07-08-2018
snelle levering en prima kluis
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
30-07-2018
07-08-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
27-07-2018
07-08-2018
Goed product.
4.33
Goed

Datum van publicatie
02-08-2018
Besteldatum
24-07-2018
02-08-2018
vlotte levering van een goed product.
4.00
Goed

Datum van publicatie
31-07-2018
Besteldatum
23-07-2018
31-07-2018
Levering leek even mis te gaan maar werd keurig opgelost. Zeer tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-07-2018
Besteldatum
18-07-2018
30-07-2018
Levering ging goed, we hebben alleen lang moeten wachten op de nederlandstalige handleiding.
4.33
Goed

Datum van publicatie
27-07-2018
Besteldatum
19-07-2018
27-07-2018
Gop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-07-2018
Besteldatum
17-07-2018
25-07-2018
Fout gemaakt bij het monteren van de kluis, had alleen maar de sticker eraf moeten halen om bij de instelschroefjes te komen. Jammer dat dit niet goed in de beschrijving staat en dat de kluis niet meer is te herstellen. Snelle reactie van Service, echter geen enkele coulance. Heb dus ergens anders een andere sleutelkluis gekocht. Tip: biedt een vorm van coulance aan, daarmee behoudt je je klant
3.33
Redelijk

kluisstore.nl antwoordt: 01-08-2018
Dank voor uw beoordeling.Op al onze producten bieden wij volledige garantie en vaak kunnen wij via de fabrikant ook het nodige regelen. Echter, u heeft aangegeven dat u het product uit elkaar heeft gehaald en niet meer in elkaar krijgt. Aanspraak op garantie is dan helaas niet meer mogelijk. Wilt u toch contact met ons opnemen? Wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen. Dank.

kluisstore.nl

Contact
Kilkade 23
3316 BC Dordrecht
Nederland
info@kluisstore.nl
kluisstore.nl
Winkel-exploitant
Marzan Security B.V.
Kilkade 23
3316 BC Dordrecht
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Martijn Zandvliet
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met kluisstore.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.