Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van hun bestelling. De klantenservice wordt over het algemeen als vriendelijk, behulpzaam en efficiënt ervaren. Daarnaast wordt de prijsstelling vaak als aantrekkelijk en competitief genoemd. Ook de kwaliteit van de producten wordt meestal positief beoordeeld. De communicatie met het bedrijf wordt doorgaans als duidelijk, snel en correct ervaren. Sommige klanten zijn tevreden over de afhandeling van retourzendingen. Er zijn echter enkele negatieve ervaringen met de communicatie en het afhandelen van retouren, zoals ontbrekende antwoorden, kosten of traagheid. Daarnaast zijn er klanten die ontevreden zijn over de kleur of staat van de ontvangen producten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsMooihorloge.be
Fast and reliable service. Ordered and delivered in less than 24 hours from NL to B. Recommendable! Thank you.
Ruime keuze aan uurwerken
Vlotte levering
Duidelijke beschrijving en een snelle levering
Quality of the watch, rapidity of delivery 3 days in EU; product in line with what you can see on web site
Ik heb de horloge nog niet eens ontvangen.. 🤕
Vlotte en goede service
Perfecte service, snel geleverd. Wat je besteld is effectief het geen je krijgt. Derde maal dat ik daar iets besteld en nog steeds zeer tevreden.
Vlotte afhandeling van verzendproblemen!
Vlotte afhandeling van verzendproblemen
Reeds verschillende horloges gekocht, steeds goeie service, snelle levering.
Vraagje, na al die horloges, heb ik eens recht op een korting, bij de volgende aankoop?
Mvg. Christophe.
Zeer snelle levering en zeer goed verpakt.
Rapide et conforme
Zeer snelle levering
2de maal dat ik een bestelling plaats en weeral perfecte service Top!