Mooihorloge.be- Logo - Beoordelingen

Mooihorloge.be
Beoordelingen:

48 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden456 beoordelingen in totaal  

4,35
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben altijd wat sceptisch als ik de eerste maal ergens online iets koop maar deze shop heeft mij ongelooflijk positief verrast. Blijkbaar had ik iets verkeerd gedaan met mijn visa waardoor mijn order gecancelled werd . toen ik hiervoor de winkel contacteerde kreeg ik een zeer behulpzame en vriendelijke dame aan de lijn .Toen zij me niet meteen kon helpen beloofde ze om me asap terug te bellen. En inderdaad ,amper 15 minuten later kwam de dame in kwestie met een antwoord. Super service vond ik dat , een doorsnee bedrijf geeft zelden zo een service . Top . Wat het horloge betreft , perfect ingepakt en zonder enig probleem via hun transporter in het voorziene tijdsblok van 2 uur ontvangen. De prijzen op deze website zijn doorgaans aanzienlijk lager dan de officiele retailprijzen . Mijn aangekochte festina was 79eu terwijl deze in elke winkel en zelfs op de festina website 99eu kost . De volgende festina waar ik mijn oog heb laten op vallen is 128eu en bij festina en alle winkels 149eu . Dus ja , hier koop ik zeker nog horloges . Ronald Nieuwpoort Belgie

Meest relevante negatieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bracelet ouvert tout seul. Par pur hasard, la montre n est pas perdue. Avis d un bijoutier: fermoir défectueux. Comme la garantie exclut les bracelets, j ai bricolé quelque chose avec un morceau de sparadrap. Mais je suis fort déçu de cette garantie partielle I. Theyskens
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Mooihorloge.be

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
J'aurais mis 5 étoiles si le boîtier contenant la montre n'avait pas été ouvert.
Beoordeling melden
BL
Barbara L.
Mouscron
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fantastische shop wat mij betreft

Ik ben altijd wat sceptisch als ik de eerste maal ergens online iets koop maar deze shop heeft mij ongelooflijk positief verrast. Blijkbaar had ik iets verkeerd gedaan met mijn visa waardoor mijn order gecancelled werd . toen ik hiervoor de winkel contacteerde kreeg ik een zeer behulpzame en vriendelijke dame aan de lijn .Toen zij me niet meteen kon helpen beloofde ze om me asap terug te bellen. En inderdaad ,amper 15 minuten later kwam de dame in kwestie met een antwoord. Super service vond ik dat , een doorsnee bedrijf geeft zelden zo een service . Top . Wat het horloge betreft , perfect ingepakt en zonder enig probleem via hun transporter in het voorziene tijdsblok van 2 uur ontvangen. De prijzen op deze website zijn doorgaans aanzienlijk lager dan de officiele retailprijzen . Mijn aangekochte festina was 79eu terwijl deze in elke winkel en zelfs op de festina website 99eu kost . De volgende festina waar ik mijn oog heb laten op vallen is 128eu en bij festina en alle winkels 149eu . Dus ja , hier koop ik zeker nog horloges . Ronald Nieuwpoort Belgie
Beoordeling melden
27 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Reeds het tweede horloge dat ik via deze shop koop. Top service! Vlugge levering en goed verpakt. Ik had nog op het laatste nippertje een adreswijziging doorgegeven maar dit hebben ze niet meer kunnen aanpassen. Ze hebben me echter wel meteen op de hoogte gehouden!
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
verzending veel te laat aangekomen, geen informatie daarvoor gekregen van de medewerkers, omdat ze niet werken met trackingcode.
Beoordeling melden
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
goede webshop accurate beschrijving van de horloges minpuntje: geen keuzemogelijkheid pakjesbezorger in Belgie (PostNL)
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, correct, vlotte zoekopdracht, makkelijke betaling, afhandeling en levering. Aanrader!
Beoordeling melden
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen enkel probleem , dus goed product , goed levering , zoals het hoort .
Beoordeling melden
JP
Johan P.
Ternat
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het was snel geleverd . Goed verpakt . Dank u.😊
Beoordeling melden
MV
Marina V.
Bovigny
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel mooie horloge en vlug geleverd !
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed materiaal
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en verzorgde levering
Beoordeling melden
HV
Herman V.
Herzele
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles goed. Snelle levering.
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle service
Beoordeling melden
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering .
Beoordeling melden
10 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden