hunkemoller.nl

102.287 reviews in totaal

102.287 reviews since 22 apr 2016

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen positief over het vriendelijke, kundige en behulpzame personeel, waarbij vooral het maatadvies in de winkel wordt gewaardeerd. De kwaliteit van de producten, met name de BH's, wordt vaak geprezen en het assortiment wordt als ruim en aantrekkelijk ervaren. Ook het retourneren verloopt in veel gevallen soepel en snel en veel klanten zijn tevreden over de snelle en nette bezorging. Sommige klanten spreken hun waardering uit over de snelle en vriendelijke hulp van de klantenservice. Toch zijn er ook aandachtspunten: er zijn klachten over onvriendelijk gedrag van personeel en frustratie over trage, onpersoonlijke of onduidelijke communicatie bij de klantenservice. Klanten ervaren regelmatig vertragingen, onduidelijke communicatie en fouten bij de bezorging, vooral bij partners als DHL. Er zijn klachten over het beperkte assortiment in grote maten en gewenste kleuren, een gebrek aan voorraad in grote maten, en inconsistenties tussen modellen qua maatvoering. Daarnaast noemen klanten een verslechterde kwaliteit van slips en materialen en ervaren sommigen het retourproces als onduidelijk of vinden ze de kosten te hoog.

Reviewshunkemoller.nl

Makkelijk bestellen! Alleen is het setje die afgebeeld is moeilijk te vinden. Vaak is dan een onderdeel niet beschikbaar. Voorbeeld een setje met bh, string, jarretels en kousen. Dan zijn de kousen en jarretels niet te vinden. Van de 5 keer dat ik nu besteld heb kon ik maar 1 keer echt de volgende dag ophalen bij een dhl punt.
Alles aanwezig in de online bestelling. Enige vervelende was dat iemand anders de haalcode van de kluis kreeg waardoor het pakje lang zoek was. Is nu rechtgezet. Omdat ik eerst dacht dat het niet geleverd werd vroeg ik Hunkemöller een onderzoek te doen maar dit gebeurde niet. Minpunt.

Super comfortabel voor een grote borstomvang!

Dit is de eerste keer dat ik een oprecht goede bh’s heb gevonden in mijn maat! Ze zitten super comfortabel, zelfs voor een grote borstomvang. De brede bandjes zijn top en de bh is stevig! Ik ben er zo ontzettend blij mee. Mijn complimenten! :)
C W
Ciska W.
Door dat ik advies heb gekregen,en mijn borstomvang werd opgemeten weet ik nu de juiste maat die ik echt nodig heb.Dacht zelf van C95,en werd nu uiteindelijk E85 ,en die zit nu perfect echt heel blij mee met het advies .👌
Ik had de verkeerde maat besteld en ging in de winkel ruilen. Daar was mijn maat niet meer voorradig. Een hele vriendelijke verkoopster heeft toen voor mij de juiste maat besteld met bezorging aan huis. Een dag later had ik het thuis.
Jullie mogen meer bh's met grotere cupmaat hebben. Ik heb H100 maar daarin is de keuze erg beperkt. De bh Sophia is wel een fijn product, maar ik zou ook wel andere keuzemogelijkheid willen hebben en andere kleuren. De bh Sophia is nu niet goed meer te verkrijgen en ook niet meer in alle kleuren

Fijn en makkelijk

Op mijn gemak thuis op de uitgebreide website gekeken en gekozen. bh besteld in de winkel afgehaald en meteen daar gepast makkelijker kan het niet. Verkoopster heeft gekontroleerd of deze pasvorm van beugelloze bh helemaal goed en sluitend was. Top.
Online was top! In de winkel ben ik gaan ruilen en daar kwam wat geduld om de hoek kijken 1 dame liep mompelend door de winkel en stuurde een collega naar de kassa maar die was nog in opleiding. Ik voelde me niet echt gezien in de winkel en nodigde niet uit om nog even verder te shoppen
Twee bh’s besteld en op laten sturen naar de winkel. Daar gepast. BH’s zaten prima. Blij mee. Dat het geen vijf sterren is, komt omdat de ervaring in de winkel niet positief was. Beetje chagrijnige verkoopster. Probeerde een praatje aan te knopen maar dat werd gewoon genegeerd.

De bh’s van jullie zelf passen heel goed

De bh’s van jullie zelf passen me heel goed. Ik heb een borstamputatie gehad en een reconstructie maar er is behoorlijk verschil opgetreden In hoogte en grootte van de borsten ten opzichte van elkaar , maar jullie bh’s passen heel goed.

Zelf ga ik altijd graag naar hunkemoller. Omdat ik een grote cupmaat heb heb ik inmiddels een favoriet gekregen. De Diva zit echt fantastisch, jammer dat daar altijd alleen normale slips bij zijn. Geen string, boxerstring of brazilian
Tijdens corona online 4 bh's besteld. Goede informatie op de website, ze pasten perfect. Kwaliteit prima. Het model bestaat nog steeds en onlangs heb ik weer online nieuwe gekocht. Ook perfect. Online is in mijn geval de gemakkelijkste weg, mijn maat 70b is vaak niet in de winkel op voorraad.

Product prima, bezorging veel te laat, klantenservice moeilijk bereikbaar

De producten die ik besteld heb zijn prima maar de bezorging kan beter. Ik bestelde op donderdag avond laat, misschien te laat voor bezorging op vrijdag maar niet te laat voor bezorging op zaterdag - de website belooft 'vandaag besteld, morgen in huis'. Toen ik probeerde de klantenservice te bereiken, via de chat, kreeg ik een bot die na een hele conversatie mij met een live agent zou verbinden wat nooit gebeurde. Antwoorden op de email die jullie sturen eindigen in niemandsland. Na 4 dagen stond de zending nog steeds op nog niet ontvangen in track&trace.

Slechte updates bij click-en-collect

Vier dagen na bestelling langs geweest, maar hij was niet binnen terwijl op de website stond dat de bestelling was afgerond. Er was ook geen indicatie of mail dat de bestelling nog onderweg was. Dit voelde een beetje gek. Uiteindelijk kreeg ik nog 2 dagen later een mail dat ik de bestelling op kon halen en verder was alles prima. Het blijft wel vreemd dat je weinig updates krijgt en dat de bestelling al is 'afgerond' terwijl deze nog niet eens klaar ligt om op te halen.

Antwoord van hunkemoller.nl

Bedankt voor je feedback. Het is zeker niet de bedoeling dat de bestelstatus aangaf dat je bestelling was afgerond, terwijl deze nog niet klaar lag om op te halen in de winkel. We begrijpen dat dit verwarrend is, vooral omdat je hierover geen duidelijke update had ontvangen. Dit is niet de service die je van ons mag verwachten. We raden je aan contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we dit verder kunnen bekijken. Wij zijn bereikbaar via de chat van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur, of telefonisch via +31 70 700 6757 van 11:00 tot 17:00 uur. We waarderen je feedback en hopen je ervaring te kunnen verbeteren.
Bestelling ging goed, in de winkel netjes geholpen. Maar voelt niet goed bij mij. Omdat ik online besteld had, dus al betaald had. Toen ik daarna nog dezelfde bh in de winkel kocht. Konden ze niet beetje meedenkend, om mijn verjaardags voucher, te verwerken. Beetje flauw. Zit nu te denken om alles terug te brengen en mischien opnieuw te kopen.
Bh zit goed en fijn onder doorzichtige blouses. Dhl heeft niet aangebeld op afgesproken tijdstip.! Moest naar n dhl punt om pakje op te halen! Was ver lopen. En dan betaal je wel bijna 5e voor de bezorging. Geen stijl. Dit is niet de eerste keer dat dhl dit doet ! Postnl betere ervaringen mee!
Altijt snel in huis. Als verbeterpunt ik heb een grote maat 100 E met aanbiedingen zijn meestal de kleuren die ik wil hebben niet op voorraad. Ik draag al jaren (Diva) zit fijn, alleen zwart en wit heb ik. Met vriendelijke groeten Brigitte van Vliet

Professioneel advies en geweldig resultaat

Het personeel weet echt waar ze het over hebben. Dankzij hun deskundige advies in de winkel in Drachten heb ik een perfect passende beha gevonden met een fantastisch resultaat. De medewerkers namen de tijd om mij goed te helpen en gaven professioneel advies. Ik ben erg tevreden en kom zeker terug!

Prettig geholpen.

Ik had mijn online bestelling opgehaald in de winkel en wilde de items even passen. De aanbevolen maat op de site was niet de maat die ik nodig had. Ik kreeg op een prettige manier advies en werd naar tevredenheid verder geholpen. Mijn les, gewoon lekker naar de winkel gaan om te passen.
Trage levering webshop. In winkel besteld en betaald (verplicht) achteraf blijkt levering niet mogelijk en moet je bijna 2 weken wachten op geld terug. Kwaliteit is wel altijd okay

Hunkemöller verkoopt Lingerie, een assortiment Badmode, een innovatieve Sportcollectie, Beenmode & Accessoires voor vrouwen. De in-house design team is voortdurend bezig met productontwikkeling en ver...