hunkemoller.nl

100.422 reviews in totaal   3.231 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het vriendelijke, deskundige en behulpzame winkelpersoneel, de snelheid van levering, het prettige advies over maten en passen in de winkel, het brede assortiment, de soepele retourzendingen (vooral in de winkel), de goede productkwaliteit en het eenvoudige, duidelijke bestelproces via de website. Tegelijkertijd zijn er klachten over onvriendelijke medewerkers, vertragingen in de levering en problemen met koeriers (vooral DHL), onduidelijkheden en inconsistenties in maatvoering en voorraad, beperkte beschikbaarheid van grote maten, favoriete modellen of kleuren, en veranderingen in het aanbod. Sommige klanten ondervinden problemen met retourverwerking, ervaren afnemende productkwaliteit of verschillen tussen online verwachting en realiteit, en vinden de klantenservice slecht bereikbaar of traag, met frustratie over chatbots en AI. Ook wordt soms verwarrende communicatie en onvolledige informatie bij het bestelproces genoemd.

Reviewshunkemoller.nl

(1956)
Ik had per ongeluk een verkeerde bestelling gedaan. Opnieuw besteld en de 1e bestelling teruggebracht naar de winkel. Jammer dat ik deze bestelling niet meteen kon annuleren. Ik moest apart naar een winkel in een ander dorp. Verder goed gegaan.
Ik had twee kleine cadeautje gekocht en heb dit laten verzenden naar het filiaal in Purmerend om verzendkosten te besparen. Na een aantal dgn kon ik het ophalen in de winkel. Een tweetal zeer jonge dames achter de balie, geen vriendelijk woord of glimlach alleen de vraag of ik een tasje wilde. Ik vroeg of het ingepakt kon worden, aangezien het kleine cadeautjes waren maar dat kon alleen als in een veel te grote doos kocht van € 1.50 inpakpapier hadden ze niet en zo te zien ook geen begrip waarop ik aangaf het dan zelf wel thuis in te pakken. Onklantvriendelijk, ongeïnteresseerd en werd gezien als " vervelende klant " Het product is prima maar zal zeker niet meer in de winkel komen, voor mij dus geen Hunkenmuller meer!

Lang wachten bij kassa.

Vlotte afwikkeling met bestellen alleen het ophalen in de winkel ging minder vlot. Jullie zeggen dat je een verkoopster moet aanspreken als er meerdere klanten in de winkel staan maar dat vind ik een beetje moeilijk. Eén dame was bezig aan de kassa bezig en een ander stond erbij en was iets anders aan het doen. Mijn idee is spring even bij als je ziet dat het druk is....
Werd fijn geholpen in de winkel in de hoven in Delft. Ik ben al ruim een jaar bezig om de nachtpon Slipdress in het lang en de kleur blauw te bestellen. Als ik mail krijg staat de dress nog steeds erbij. Geef dan steeds mijn mailadres door. Maar totaal geen reactie van jullie kant. Dit vindt ik erg slechte service!
Hele snelle bezorging. Kon niet naar de winkel dis kwam goed uit. Makkelijk retourneren, had alleen graag meerdere bestellingen samen kunnen retourneren. Ook had ik 2 x ‘2+1 gratis’ besteld, maar hoe zit het als ik uit de ene bestelling 2 terug will sturen en de andere 1?
Fijne winkel, in Schagen wordt je goed geholpen. Goede producten. Jammer dat de zomer Pyama s altijd zo uitverkocht zijn. En de maten variëren nogal. Maar heerlijk comfortabel om te dragen ook voor mijn 3 dochters👍
S S
Sunshine S.

Comfort BH recensie

De comfort bh zit niet aansluitend onder de arm en schijnbaar was het advies in de zaak dat dit bij een kleinere maat ook niet zou veranderen. Waar ik ook achter kwam na aankoop dat deze bh alleen met de hand gewassen moet worden. Dat stond nergens aangegeven wellicht had ik hem dan niet gekocht. De bh heeft een zachte stof en heeft een lage voorkant maar ook de randen zijn niet aangesloten.
Ik kreeg per mail de vraag of ik wilde beoordelen, maar had nog geen bericht gekregen dat mijn bestelling klaar lag in de winkel. Daarom de winkel gebeld. Bestelling lag er. Verder keurig geregeld allemaal en blij met mn bestelling.

Thuis bezorgd top, in de winkel ophalen verre van plezierig

Eerste pakket thuis laten bezorgen. Om 19:00 besteld en de volgende dag om 11 uur in huis. 2e pakket naar de winkel in Schagen gestuurd. Weer snel. Maar 8n de winkel werd ik niet geholpen. 10 minuten voor de balie gestaan. Met 2 medewerkers voor mijn neus. De ene was aan het bellen en de ander stond stickers van setjes af te halen. Na 10 minuten gevraagd of ze zmisschien mij konden helpen. Ik kreeg niet het idee of ze veel zin had om naar achter te lopen.

De storemanager in Roosendaal is geweldig!!!

De storemanager in Roosendaal is fantastisch! Ze is ontzettend goed in haar werk en neemt de tijd voor je, hoe druk het ook is. Ze denkt heel goed mee en komt met originele ideeën. Mijn dochter heeft autisme en laat mensen moeilijk toe, maar bij haar voelt ze zich veilig en op haar gemak. Echt een topper!!!

Jammer dat de winkel weg is

Zoals altijd was mijn vrouw erg blij met haar cadeau. Het is alleen erg jammer dat de dichtstbijzijnde winkel onlangs is gesloten waardoor ik niet meer naar de winkel kan om zelf wat uit ze zoeken of een bestelling daar kan ophalen. Ik ga daar geen 30 minuten voor in de auto zitten.
Bestelling wordt goed verpakt. De nieuwste soft b.h. besteld mt. Xl Helaas waren de cups te klein en gaf de b.h verder niet voldoende ondersteuning. Bestelling geretourneerd. Jammer, want de b.h. voelde heel zacht aan.
Beha's via internet besteld en in de winkel opgehaald. Prima. Ik vind het alleen irritant dat ik steeds feedback moet geven wanneer ik 3 onderbroeken of nu iets via internet iets besteld heb. Niet alle kleuren zijn nl in de winkel beschikbaar. '
Wat jullie beter zouden kunnen doen. Is de bh mater door laten lopen zodat je ook een leuke bh kunt kopen tot en met de H, wat voorheen soms was. Nu heb je weinig keus.
Voor het eerst online besteld. Maten zijn goed. Wel verwarrend dat er een aantal mails verstuurd worden. Voor al als je aan het wachten bent op die laatste. Waarbij je het bestelde kunt ophalen. Maar verder prima
Twee BH's besteld, duurde even voordat ze in de winkel waren om af te halen. Fijn om het daar te passen, één was te klein, kon ik direct terug geven. Mijn geld na één dag weer terug op mijn rekening.
Snelle en nette levering. Mooie bikini en badpak. Jammer, dat bij het broekje, bij het verwijderen van het label, er een naad meegestikt is. Normaal word het label met een apart draadje vastgemaakt.
Aanbod lijkt veranderd; wat conservatiever / degelijker assortiment. Het doet mij denken aan de Livera van 15 jaar geleden. Ik ging altijd naar de Hunkemöller omdat de lingerie hier modern en fun was maar dat vind ik nu niet meer. Ik heb geshopt omdat ik een giftcard heb gekregen maar anders zou ik mijn lingerie ergens anders hebben gekocht zoals bij Zalando of H&M.

Heel fijn dat er zo snel geleverd wordt. Mijn vaste adres voor lingerie. Er mag wel wat meer variatie voor full cup komen die wat aantrekkelijker is en niet zo oudbollig.
Privéprofiel
Snelle verzending. In fysieke winkel gepast, geretourneerd en passende maat besteld met hulp van winkelmedewerkster. Kon het vervangende item 2 dgn later ophalen in de winkel,