hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nlReviews

: 92.211Goed

4,35

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 20 okt. 2016
Laatst gewijzigd op: 30 nov. 2022
hunkemoller.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hunkemoller.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

2.374 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

92.211 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 jul. 2022
Alles ging eigenlijk wel redelijk. Het kiezen van een voucher was alleen wat verwarrend omdat de prijs dan steeds veranderde maar dat kwam omdat je ze niet kon gezamenlijk kon gebruiken. Wat ik ook jammer vind is dat de vouchers een korte tijd bruikbaar zijn. Zo vaak bestel ik niet bij hunkemőller, ook omdat ik het financieel niet breed heb! Overigens klopt de maattabel ook niet want volgens die tabel zou ik maat XXL moeten hebben maar heb nu geruild voor maat L.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


8 jun. 2022
Ik heb mijn bestelling gepast in de winkel in Heerlen in het Coriocenter. Het was te klein en vroeg dus mijn geld terug. Dat kon niet werd mij medegedeeld. Dan wil ik iets anders voor dat geld kopen zei ik toen. Dat kon ook niet werd mij weer meegedeeld! Er werd gezegd dat ik, het pakketje naar een DHL servicepunt moeste brengen. Ik vroeg aan de verkoopster of zij wist waar dat het dichtstbijzijnde service was. Er werd gewoon gezegd dat weet ik niet! Toen ik, bij het servicepunt aankwam werd mij gezegd dat hun helemaal geen bestellingen van Hunkemöller aan namen. Dus daar ben ik dus helemaal voor niets heen gelopen! Ik koop dus echt nooit meer iets bij Hunkemöller in Heerlen! Wat een onvriendelijk en onbehulpzaam personeel daar in Heerlen! Ik was er overging op zaterdag 4 juni jl. Groet, een zeer ontevreden klant! Miranda Mullers
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Ze hebben mooie en sexy lingerie. Ze zijn redelijk snel in de levering van een bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022 
Via de webshop besteld en in de winkel opgehaald waar ik goed en vriendelijk geholpen ben.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
De service, ik ben heel goed geholpen toen 1 deel van mijn bestelling er niet meer was!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 nov. 2022 
mijn bestelling is keurig bij desbetreffende winkel afgeleverd, waar ik het kon ophalen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Dat er ook leuke aantrekkelijke betaalbare bh's zijn voor vrouwen met een prothese!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Bezorgdiensten controleren Pakje 3 huizen verder afgegeven Wij waren gewoon thuis
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
Altijd mooie bralettes, snel bezorgd en zeer vriendelijke medewerkers in de winkel!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden 
van re v.
Netjes op de hoogte gehouden van mijn bestelling en lag netjes klaar in de winkel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Als je je maar weet wat je maat is het bestellen en afhalen super goed geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Het is gewoon een hele fijne en betrouwbare winkel met goeie lingerie en meer!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022 
Het was snel en duidelijk. Zeer vriendelijke medewerker die me hielp
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
snel geleverd de katoenen slips en afgehaald in winkel goed verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Aardig deskundig personeel en snelle afhandeling van je retouren
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Je wordt altijd goed geholpen en het personeel is erg vriendelijk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
Goede service , goede en snelle levering , goede verzend info
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden 
van r s.
Een goed product en snel geleverd echt een aanrader de firma
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 nov. 2022 
Mooie producten, van goede kwaliteit, en keurig afgeleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden 
Het lingerie past heel goed zit lekker aan mijn lichaam.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 nov. 2022 
Gewoon erg goed zowel de winkel en de klantenservice top
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 uur geleden
De goede service en snelle bezorging in de winkel
Beoordeling melden