hunkemoller.nl- Logo - Reviews

hunkemoller.nl

2.379 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden99.314 reviews in totaal

hunkemoller.nl- Logo - Reviews

hunkemoller.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met hunkemoller.nl. Klanten waarderen het vriendelijke, deskundige en behulpzame winkelpersoneel. De kwaliteit van de producten wordt meestal als goed tot uitstekend beoordeeld. Ook de snelle en nette levering, het ruime assortiment, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en de eerlijke prijzen, zeker in combinatie met aanbiedingen, worden als positieve punten genoemd. Veel klanten zijn tevreden over de pasvorm van de producten en het retourproces wordt soms als eenvoudig en snel ervaren. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Zo worden er negatieve ervaringen gemeld met onvriendelijk of niet behulpzaam personeel. Sommige klanten hebben klachten over dalende kwaliteitsstandaarden, vertragingen bij de levering en problemen met pakketbezorgers. Daarnaast is er frustratie over producten die niet op voorraad zijn of snel uitverkocht raken, onduidelijkheid of inconsistenties met maten, ingewikkeldheden of extra kosten bij retourneren, en technische problemen met de filters of zoekfunctie op de website. Tot slot vinden enkele klanten de prijzen aan de hoge kant.

Reviews voor hunkemoller.nl

Mooie collectie snelle levering!

Snelle levering en snelle verwerking van retouren. Verder topprodukten ontvangen.
Vlug keurig verzorgde bestelling , heb ik ervaren ! Bedankt !
Producten dragen prettig. Afhalen van producten in de winkel verliep onprettig. Oorzaak klantenservice vertelde mij dat producten waren afgeleverd en kon ophalen, maar dit bleek tot irritatie winkelpersoneel niet zo te zijn.
AH
Angwlika H.

Meer keuzes, van basic tot sexy

De keuze is groter geworden en de producten zijn gevarieerd van basic tot sexy.
Besteld en opgehaald in de winkel. Super gegaan
Je krijgt gewoon geen antwoord van klantenservice. Vreselijk
Mooie pyama
Snelle levering, prettige ervaring

Ophalen winkel communicatie kan beter

Ik had voor ophalen in de winkel gekozen. Na het bericht van uw bestelling is onderweg ben ik na een week maar naar de winkel gegaan want nooit een berichtje gekregen dat het in de winkel was aangekomen. Lag gewoon klaar in de winkel. Producten mooi, verder tevreden.