hunkemoller.nl- Logo - Reviews

hunkemoller.nl

2.379 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden99.314 reviews in totaal

hunkemoller.nl- Logo - Reviews

hunkemoller.nl

Klanten melden meestal positieve ervaringen met hunkemoller.nl. Klanten waarderen het vriendelijke, deskundige en behulpzame winkelpersoneel. De kwaliteit van de producten wordt meestal als goed tot uitstekend beoordeeld. Ook de snelle en nette levering, het ruime assortiment, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website en de eerlijke prijzen, zeker in combinatie met aanbiedingen, worden als positieve punten genoemd. Veel klanten zijn tevreden over de pasvorm van de producten en het retourproces wordt soms als eenvoudig en snel ervaren. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten. Zo worden er negatieve ervaringen gemeld met onvriendelijk of niet behulpzaam personeel. Sommige klanten hebben klachten over dalende kwaliteitsstandaarden, vertragingen bij de levering en problemen met pakketbezorgers. Daarnaast is er frustratie over producten die niet op voorraad zijn of snel uitverkocht raken, onduidelijkheid of inconsistenties met maten, ingewikkeldheden of extra kosten bij retourneren, en technische problemen met de filters of zoekfunctie op de website. Tot slot vinden enkele klanten de prijzen aan de hoge kant.

Reviews voor hunkemoller.nl

Ik heb een online bestelling laten verzenden naar de winkel om haar daar op te halen. Onderweg is mijn bestelling kwijtgeraakt en nooit aangekomen bij de winkel. Daardoor moest ik mijn bestelling opnieuw plaatsen maar ik had het besteld met hoge black friday korting en die korting kreeg ik niet meer. Van de klantenservice kreeg ik geen sympathie daardoor ben ik erg teleurgesteld.
GZ
Greet Z.
Geen problemen met bestellen, keurig op tijd bezorgd in de winkel,en retour en totaal geen probleem!!

Prima service 😃

Pruma service

Slechte levering en klantenservice laks

Na het afronden van de betaling geen bevestigingsmail ontvangen. 4 dagen later contact gehad met de klantenservice. Bevestigingsmil ontvangen echter geen track and trace. Bestelling zou volgens mevrouw klaarliggen en binnen 1 tot 3 werkdagen verzonden worden. Momenteel 10 dagen na betalingen, ondertussen 3x contact gehad met de klantenservice. Nog geen track and trace en geen zicht op de bestelling. Boodschap van de klantenservice: nog even geduld... Zeer teleurstellend dit

Bestelling van 27-1-'26 niet ontvangen ( 5-2-'26 )

Op 27-1-2026 online 2 hoge slips en 1 bh ( allen model Diva ) met als afleverpunt filiaal Helmond besteld en betaald, maar tot op heden ( 5-2-2026 ) niets ontvangen!
MU
Marion U.
Makkelijk bestellen al jaren dezelfde lingerie ben zeer tevreden
Consumer profile image
Anja V.
Egmond aan Zee
Niks gekregen en slechte klantenservice
Goede en snelle service

Tevreden met online bestelling

Prima levering via de winkel, waar ik de online gekochte artikelen kan passen. De kortingcode werkte online niet en dat is jammer.

Hunkemöller stuurt zelf mijn bestelling terug zonder dat ik er vanaf weet

Bestelling om onduidelijke redenen geannuleerd. Bestelling nooit ontvangen maar is teruggestuurd door Hunkemöller zelf. Moest zelf nog contact moeten opnemen met om dit aan te geven zodat ik geen retourkosten hoefde te betalen. Dat bedrag stond namelijk wel nog open in Klarna. Heel apart.
Super mooie shirts Super snelle verzending