hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.461 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.803 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
LL
lotta l.
geldrop

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AJ
Annie J.
Amsterdam
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AP
Anita P.
Voorhout
9 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden