hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.461 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.803 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
LL
lotta l.
geldrop

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Beoordeling melden
KS
Karin S.
Purmerend
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Twee slipjes besteld en een paar dagen later nog eentje. Het zou afgeleverd worden bij de winkel. De laatste bestelling was binnen 3 dagen binnen. De eerste bestelling kwam maar niet. De winkel had de slips op voorraad maar die moest ik dan weer afrekenen. Zij konden de bestelling niet annuleren. Ik gaf aan dat ik op vakantie zou gaan en de slips graag mee zou nemen. Ik moest zelf de klantenservice bellen. Geen enkele medewerking van het winkelpersoneel. De klantenservice vertelde mij dat er vertraging was opgelopen bij DHL maar het nu onderweg was. Een paar dagen later krijg ik bericht dat Hunkemöller mijn retourzending ontvangen heeft.
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is moeilijk om in contact te komen omdat ze onduidelijk zijn. Op messenger reageren ze niet. Telefonisch kan je zelfs sochtend echt lang in de wacht staan. Dan blijft livechat over maar die is niet altijd beschikbaar volgens openingstijden. Eenmaal medewerker gesproken zoekt de medewerker foute gegevens op over een andere bestelling terwijl je duidelijk bestelnummer aangeeft. Vervolgens drukken ze je bijna weg voordat je kan zeggen dat het om foute bestelling gaat. Kan echt veel beter voor zo een bedrijf
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Nooit meer, super slecht

Ongelofelijk slechte service, eerst in de winkel een fout gemaakt door de caissière waardoor ik te veel heb betaald. Vervolgens ben ik niet meer in de winkel gelaten waardoor ik volgende dag terug moest komen. Dag erna op zondag online iets besteld dat binnen 1-2 werk dagen geleverd moest zijn, we zijn inmiddels een week verder en nog steeds niks binnen gekregen. Meerdere malen aan de telefoon gesproken en kreeg elke keer te horen dat die ieder moment kan komen. Ik kom hier nooit meer
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte ervaring Hunkemöller Tilburg

Spullen moesten van de online shop in de winkel worden opgehaald eerst verkeerde kleur klaar gezet voor mij daarna hele discussie of ze svp de 2 artikelen apart wilde verpakken omdat ik ze de hele dag nog mee moest sjouwen wat die onaardige verkoopster bij Hunkemöller Tilburg centrum weigerde!! Niet de geloven maar echt waar spullen retour gedaan. Daar is dit het toppunt vind van niet meedenken en slechte service.
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket door bezorger retour gestuurd omdat de winkel (click&collect) verhuisd zou zijnent niet waar is. Klantenservice gebeld ivm retourkosten. Als ik het artikel opnieuw wilde moest ik dat zelf opnieuw bestellen zonder de korting die ik gekregen had bij mijn oorspronkelijke aankoop. Retourkosten die ingehouden waren vergoed gekregen. Geen nieuws bestelling geplaatst en dat ga ik ook niet meer doen
Beoordeling melden
BV
Bikki V.
Papendrecht
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De webshop op orde brengen. Mijn bestelling werd gewoon doorgevoerd en betaald, later kreeg ik een mail dat ik het binnenkort op kon halen. (Je pakje is onderweg!) Niet dus, mijn artikelen werden vanuit het niets geannuleerd en het bedrag teruggestort. Vervolgens kreeg ik een verzoek om een review te schrijven over de bh's. En dit is al de zoveelste keer dat het mis gaat. Heel jammer.
Beoordeling melden
3 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Nachthemd retour

Bijtijds een mail sturen. Had een nachthemd besteld, kreeg een bevestiging en dat t binnen 2 dagen in de winkel geleverd zou worden. Duurde al langer en ineens een mail dat ik t geretourneerd zou hebben (wat niet zo was)en t geld teruggestuurd wordt. Vind t ook dubbel dat je online kan terugsturen en je geld terugkrijgt en in de winkel bij retourneren een cheque krijgt.
Beoordeling melden
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet ontvangen , door zeer slechte communicatie DHL, waarbij 3 dagen voor niets op bestelling gewacht. Na bellen met Hunkemöller werd medegedeeld om het nogmaals te bestellen en te betalen. Hierna heb ik maar van de bestelling afgezien en verzocht de betaling terug op mijn rekening te zetten, kreeg ik te horen dat dat wel 3 weken kon duren…
Beoordeling melden
30 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voorraad katoenen slips bijna altijd uitverkocht. 2x elders gekocht en 1x weer bij jullie. Alleen toen was ik mijn klantenkaart vergeten. En bij jullie mijn gegevens niet te traceren. Daar sta je dan en de rij werd langer omdat er maar 1 kassa is. Ook voor een sportbh. Niet meer verkrijgbaar. Denk dat ik mijn spullen maar voortaan elders ga kopen
Beoordeling melden
TB
Tessa B.
casteren
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
mijn pakket was blijkbaar beschadigd en door de DHL terug gestuurd. Ik ben daar per ongeluk achter gekomen. En in plaats van dat hunkemoller dit oppakt en direct een nieuwe stuurt Moet ik zelf opnieuw gaan bestellen en maar hopen dat het bedrag van de eerste bestelling wordt terug gestort wat 14 dagen kan duren. echt slechte service
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Gekocht artikel blijkt niet op voorraad

Het is al meerdere keren gebeurd dat ik na mijn aankoop bericht krijg dat een artikel toch niet op voorraad blijkt te zijn. Ik ontvang dan een deel van het aankoopbedrag terug, wat de waarde van dat artikel vertegenwoordigd. Maar ik zie liever op voorhand als het artikel niet leverbaar is, zodat ik een ander artikel kan aanschaffen.
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Jammer

Doordat DHL zijn bezorgafspraken niet kon nakomen werd mijn pakket teruggestuurd. Ik moest mijn bestelling opnieuw plaatsen maar de mijn maat was uitverkocht, logisch want die laatste zaten in mijn eigen pakket. Contact met de klantenservice gehad maar het was onmogelijk om mijn eigen pakket opnieuw te versturen.
Beoordeling melden
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Order returned

I selected click and collect. I never got a message that the order was ready for pick up , but then today I got a message that the order was on its way to be returned. I’m usually very happy with the store and it’s clothing as is one of the best fits I’ve found , but this time it went wrong.
Beoordeling melden