hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.417 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.610 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De vlotte levering was prettig. Jammer is wel dat het niet duidelijk is of ik vóór een bepaalde dag mijn bestelling moet ophalen uit een filiaal of dat ik het ook later mag doen, want ik moet net op die dag kunnen, daarom gekozen voor thuis leveren en dan helaas verzendkosten betaald. Ook jammer dat online mijn tegoedbon niet werkt die ik in een winkel had ontvangen omdat een bh geen goed stiksels had en er toen geen vervanging was, nu 2 mnd later kon ik de bh gewoon online kopen, zonder problemen.

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet ontvangen. Contact opgenomen maar na 5 dagen nog steeds geen bericht gekregen
Beoordeling melden
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet ontvangen. Contact opgenomen maar na 5 dagen nog steeds geen bericht gekregen
Beoordeling melden
27 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling niet ontvangen. Contact opgenomen maar na 5 dagen nog steeds geen bericht gekregen
Beoordeling melden
5 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket was aan verkeerde klant meegegeven. Dus ik ben zeer ontevreden! Schandalig gewoon.!!!
Beoordeling melden
MD
martje d.
ZANDVOORT
14 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje niet ontvangen . Ze zegen dan moet je het maar opnieuw bestellen voor de kerst 🙈
Beoordeling melden
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Geen reactie meer gekregen op onze order en inmiddels wederom 20% korting niet ontvangen
Beoordeling melden
25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wil iets ruilen krijg bericht de 19e sept ..is er bijna. Nu 25e nog niks .....
Beoordeling melden
IO
Ingrid O.
Boskoop
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit viel tegen, pasvorm was vreemd, maat bij alle 3 de bh,s niet goed.
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Personeel netjes opleiden en beloften nakomen ik wacht al week op mijn geld
Beoordeling melden
6 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
de click en collect duurt heeeeel lang bij epe. zaterdag en dinsdag reactie
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht al vanaf 24-7 op 1 bh. Terwijl het 1 a 2 dagen levertijd zou zijn
Beoordeling melden
22 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijker Personeel neer zetten . Ik ga nu liever ergens anders heen
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling is niet aangekomen en ik heb er wel voor betaald..
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wacht al meer dan een week op me bestelling ipv 2 werkdagen.
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling kwam veel te laat, ik had het dringend nodig
Beoordeling melden
23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikelen zo beveiligen dat klanten deze wel kunnen passen
Beoordeling melden
28 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De mail opdracht na komen ik dank u voor de medewerking
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele andere bestelling ontvangen dan wat ik besteld heb
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling gedaan in de winkel maar krijg helemaal niks
Beoordeling melden
4 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg andere goederen geleverd dan ik besteld had.
Beoordeling melden