hunkemoller.nl- Logo - Beoordelingen

hunkemoller.nl
Beoordelingen:

1.461 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden94.803 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 20 okt 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
hunkemoller.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
makkelijk en snel te bestellen Een badjas die na een paar jaar wat dunner begint te worden. Geen idee meer waar ik deze gekocht heb maar ik moest n nieuwe hebben. Lange leve de Hunkemöller. Wat vind ik leuk mooi alles naar m'n verlanglijstje/whishlist gezet. En vanuit daar prijzen en reviews vergeleken. Uiteindelijk m'n badjas 1 maatje groter gekocht dan wat ik voor ogen had. Nu valt hij misschien wat lager over m'n benen en ik kan deze in de koudere wintermaanden ook over m'n pyjama/huispak/ chill kleding dragen
LL
lotta l.
geldrop

de meest kritische beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een ontzettend slecht en niet te begrijpen retourbeleid Een half jaar geleden betaalde ik online een bestelling met mijn online cadeaukaart die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Thuis gepast, maar helaas had ik van een aantal artikelen een andere maat nodig. Ik naar de winkel in de buurt. Ruilen was niet mogelijk. Ik moest de artikelen terugbrengen en opnieuw afrekenen. Dat heb ik gedaan. Wat bleek… ik kreeg een deel van het terugbetaalde geld weer op die cadeaukaart en een deel op mijn rekening. Het geld wat ik in de winkel betaald had heb ik dus EXTRA betaald. Vorige week dan toch maar de cadeaukaart opgemaakt door weer online wat te bestellen. 3 artikelen, derde bh gratis. Helaas weer twee artikelen in de verkeerde maat. Weer naar de winkel. Ruilen kon niet, moest die twee artikelen terugbrengen en de andere maten opnieuw betalen… MAAR dan geld de actie niet meer dus betaal je de volle mep. PARDON? Ik kom gewoon iets RUILEN?! Ook zou ik het geld weer op die cadeaukaart krijgen en niet op mijn rekening. Wat is dit voor een lomp systeem, jullie zijn de enige die dit hanteren. Super klantonvriendelijk. Een mevrouw in een andere winkel heeft mij tegen jullie regels in toch weten te helpen, zodat ik én de goede maat had én die rot cadeaukaart kwijt was én gewoon kon profiteren van de korting die ik gehad had. HULDE aan deze meedenkende mevrouw. Dit was mijn laatste aankoop bij de Hunkemöller.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor hunkemoller.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte service. Pakket wordt door DHL terug gestuurd zonder reden, maar nu moet ik zelf opnieuw bestellen. En kost het me ook geld. Geen track en trace communicatie geweest.
Beoordeling melden
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling geplaatst, deze was gedeeltelijk niet leverbaar, Op de site wel.dus weer opnieuw besteld, maar betaal wel 2x bezorgkosten. Mail gestuurd maar niks gehoord.
Beoordeling melden
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Pakketje zoek…

Al dik een week geleden de bestelling gedaan, met bezorgen in de winkel. Is na 8 dagen nog niet bezorgd. Ze weten niet waar pakketje is gebleven. Maar wel al betaald
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niet ontvangen

Ondanks dat de artikelen op voorraad waren, kreeg ik na twee weken bericht dat het geld wordt terugbetaald. Dit minus retourkosten van bijna twee euro! Slecht bedrijf!
Beoordeling melden
20 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb op 7 september jl voor de 2de keer een bh online besteld en hij is nog steeds niet aangekomen! Bij DHL staat de zending als onbekend (bij de track & trace).
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte levering

Ik had een bikini besteld dat in de winkel opgehaald kon worden. Dat zou 1 a 2 werkdagen duren. We zijn al meer dan een week verder en hij is nog niet in de winkel.
Beoordeling melden
MD
Mirjam d.
Castricum
20 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb 2 keer een oncy retour gestuurd, waarom de rekening?

Ik heb 2 keer een oncy besteld voor volwassenen en een voor de hond, ik heb de oncy voor de hond behouden en de andere retour gestuurd, nu krijg ik de rekening???
Beoordeling melden
LO
Liana O.
Zwijndrecht
3 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een week moeten wachten ipv 1à 2 werkdagen. Bij de winkel krijg ik te horen dat dit vaak gebeurt door DHL en dat Hunkemoller daar niet schuldig aan is 🤨…
Beoordeling melden
2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling zou binnen 2 werkdagen geleverd worden. Ik wacht nu inmiddels anderhalve week op mijn bestelling. Tot vandaag nog geen update ontvangen.
Beoordeling melden
2 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Al 2x bij winkel geweest en ze hebben het pakje niet terwijl ik wel Een e-mail heb dat het bij winkel Is afgeleverd! Ga morgen nog maar een keer langs
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Artikel besteld zou in de winkel afgeleverd worden en nu is het ineens retour gegaan omdat de winkel docht was. Mijn verrassing weg in de prullenbak
Beoordeling melden
8 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Moesten achter onze bestelling aanbellen was een foutje in geslopen zou afgelopen week alsnog bezorgd worden. Maar tot op heden niets ontvangen
Beoordeling melden
1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

laten bezorgen in de winkel

bestelling laten bezorgen in de winkel, bevestiging dat het is aangekomen, kom ik daar is het er niet of ik zelf wil bellen met klantenservice
Beoordeling melden
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Jammer dat je zelf moet bellen of je pakje in de winkel is bezorgd. Dan heb je het geha ald, komt het mailtje binnen dat je het kunt afhalen
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakketten niet in winkel geleverd, retour gestuurd naar magazijn. Opnieuw sturen niet mogelijk,terwijl het hen fout was. Daardoor had ik niks
Beoordeling melden
2 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn pakket niet ontvangen zaten totaal andere dingen in. En is allemaal uitverkocht dus kan het niet meer nabestellen. Echt heel slecht.
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Traag en slecht service

order is 10 dagen geleden besteld, nog niet ontvangen, geen klantenservice, geen track en trace, bij de winkel gevraagd niet geholpen.
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zit al ruim een week te wachten op een pakje dat volgens Hunkemoller verstuurd is maar volgens DHL nog niet aan hen is overhandigd
Beoordeling melden
29 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik wacht op mijn bestelling al meer dan een week en als ik bel naar de klantenservice zeggen ze dat ik moet nog een week wacht.
Beoordeling melden
5 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Altijd wat met online bestelling. Of het komt veel later dan gepland of er worden dingen gestuurd die je niet besteld
Beoordeling melden