Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSpinwood.nl/nl/
Kwalitatief zeer goede tuinbank met uitstekende service.
De kwaliteit van de tuinbank is zeer goed. Stevig en mooi afgewerkt.
Helaas was er enige schade ontstaan bij de levering van de bank. Hierover contact gezocht met Spinwood. Ze hebben erg goed geholpen en een zeer nette compensatie gegeven.
Al met al erg tevreden en de tuinbank zeker aanraden.
Bankje / uitklaptafel is een slim design
is echter eigenlijk net te klein.
Levensduur van de beschermhoes is erg beperkt.
vandaar nu een nieuwe besteld
Prachtige bank
Prachtig, degelijk en functioneel.
In de montagehandleiding zou moeten staan: ‘niet alleen in elkaar proberen te zetten; minmaal met 2 personen’. Dat is duidelijker dan het huidige advies ‘bij voorkeur met 2 personen enz.’
Mooie bank. Stevig en makkelijk in gebruik. Voor deze prijs gaf ik wel gehoopt dat hij al in elkaar gezet zou zijn. Gelukkig ging het zelf goed. Wel met zn tweeën
De snelle service
Prachtig product en topkwaliteit!
Wij kochten kortgeleden de tuinbank /pick-nick tafel.
Deze werd volgens afspraak en planning door van de Hoef transport aan de deur afgeleverd.
De handleiding sprak voor zich, maar weet dat de onderdelen behoorlijk van gewicht zijn.
Het is een prachtig product en de kwaliteit 'spat' er vanaf!
Het was wel even schrikken, dat enkele dagen na onze aankoop, de bank in de aanbieding ging.
Maar met een kort contact, werd het verschil zonder enig probleem verrekend.
Misschien is het een idee, wanneer een product binnen zo'n korte tijdsbestek in de aanbieding gaat om dit direct aan te geven.
Edwin
Prachtige picknickbank, makkelijk in elkaar te zetten. Materialen van goede kwaliteit. Als ik dan toch een puntje ter verbetering mag geven; graag ook een oog om de bank vast te maken aan de andere poot, dat was voor ons handiger geweest.
Echt een prachtige bank/tafel. Vernuftig en echt mooie kwaliteit.
Wat een mooi en handig bankje dat picknicktafel kan worden. Ik vind de kwaliteit ook erg goed.
Mooi concept en knap staaltje Nederlands design. Erg blij om dit voor ons huis te hebben staan. Visitekaartje voor het huis en de straat.
zeer solide design en mooi vormgegeven...
zeer solide, mooie materialen. Werk heel goed en super design.
Great product, great delivery, very happy