Spinwood.nl/nl/
Beoordelingen:

11 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden15 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week een Spinwood bank aangeschaft. Het monteren verliep heel voorspoedig (kind kan de was doen!). Het instructieformulier en de video op YouTube waren heel duidelijk. We hebben de bank na het monteren meteen uitgeprobeerd en het beviel en bevalt ons nog steeds erg goed. Het is een mooie, strakke en stijlvolle stadse bank. Jammer dat we het zonnige weer er niet bij konden bestellen. ;-)

Meest relevante negatieve beoordeling

13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs verlagen voor hoes
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Spinwood.nl/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie kwaliteit hard hout. De bouwbeschrijving is duidelijk. Helaas 1 plank van rugleuning waar aan de rand wat gaatjes zaten van insecten vraat. Op de drukpunten (bij de poot) springt wat verf eraf wanneer de bank wordt omgezet tot picknick tafel.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooie producten.

Goede, mooie producten. Netjes ingepakt, duidelijke handleiding. Geleverd volgens afspraak. (Is tegenwoordig echt zeldzaam).
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische bezorging!! Je mag zelf de dag kiezen, keurige t&t en ze maken ook nog foto's bij afleveren. Top. Verder een fantastische bank/picknicktafel. Montage is heel makkelijk, en wij zijn echt niet de handigste mensen. Ik ben heel blij met de bank! Prima zitje met z'n tweeën en als de (klein)kinderen komen kunnen we makkelijk uitbreiden.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijke ontvangst bij bezichtiging. Snelle levering. Directe en snelle reactie op mail.
Beoordeling melden
1 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week een Spinwood bank aangeschaft. Het monteren verliep heel voorspoedig (kind kan de was doen!). Het instructieformulier en de video op YouTube waren heel duidelijk. We hebben de bank na het monteren meteen uitgeprobeerd en het beviel en bevalt ons nog steeds erg goed. Het is een mooie, strakke en stijlvolle stadse bank. Jammer dat we het zonnige weer er niet bij konden bestellen. ;-)
Beoordeling melden
19 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima bank

Mooie, stevige bank. De levering ging ook prima.
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi design en makkelijk in gebruik
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prijs verlagen voor hoes
Beoordeling melden
Antwoord van Spinwood.nl/nl/
14 feb 2024
Goedemorgen, De Spinwood beschermhoes wordt gratis meegeleverd bij de bank. Wij verkopen de hoes ook los, meer als service artikel. De prijs van de hoes lijkt ons een goede prijs hiervoor omdat de hoes speciaal opmaat gemaakt is voor de bank. Indien het kwaliteit niet goed is van de hoes dan horen wij dit graag dan kunnen wij dit oplossen.