puzzleYOU NL- Logo - Beoordelingen

puzzleYOU NLReviews

: 14.452Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 nov. 2014
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
puzzleYOU NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij puzzleYOU NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 nov. 2014
Laatst gewijzigd op: 7 feb. 2023
puzzleYOU NL is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij puzzleYOU NL kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor puzzleYOU NL

1.188 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

14.452 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


19 nov. 2022
Mijn 3e puzzel bij PuzzleYou besteld. En voor de 3e keer heel tevreden! Wel had het nog een tintje lichter gemogen, maar het zal te maken hebben met je eigen mobiele telefoon- of computerscherm (achtergrondlicht!) dat het eenmaal afgedrukt wat 'tegenvalt'. Zeker als het nog allemaal losse puzzelstukjes zijn, kan dat zo zijn (wat 'triestige' kleurtjes, zeker als je, zoals in mijn geval, een puzzel met veel beige/grijs hebt ). Maar als het eenmaal in elkaar zit, blijkt het toch allemaal weer te kloppen! Maar zelf dus goed opletten of je foto niet alleen een goede resolutie heeft, maar ook helder genoeg is; het wordt altijd een klein tintje donkerder dan op je eigen verlichte scherm. -De puzzel lijkt nog iets 'mooier gesneden' dan mijn vorige van een jaar of 2 geleden, al was die ook van prima kwaliteit. -Jammer dat de neutrale (foto)dozen met kleuroverloop er niet meer zijn. Of ik heb ze over het hoofd gezien.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 dec. 2022
Het zou fijn zijn als je het eindresultaat vaker kan bekijken en dat die afbeelding ook terug te vinden is op de bestelling. Dit geld voor de collage puzzels. Als je nu bij de doos ontwerpen aankomt, kan je de afbeelding van de puzzel niet even aan klikken om deze nog even te bekijken of controleren. Ook zou het fijn zijn deze tussen door op te slaan zodat je twee variaties zou kunnen vergelijken. Ik heb nu dus ook geen foto van het resultaat en in 1 van mijn ontworpen puzzels bleek dus ook een dubbele foto te zitten dat was erg jammer.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor puzzleYOU NL

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Fraaie puzzels met mooie doos!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
 
van FA S.
Mooie puzzel, prima levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Supersnel en alles in orde
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jan. 2023
Snelle en goede levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Het ziet er keurig uit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jan. 2023
Een supermooie puzzel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Snel en precies.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
De kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2023
Prima puzzel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Kei leuk
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
👍
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden