Certificaat voor jassenboutique.nl

No. XAB57ED4D675AFB8169C419E64F3D7ADA
 

Geldig vanaf
16-10-2018
Geldig tot
15-10-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor jassenboutique.nl



Uitstekend

4.60/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 143 Trusted Shops beoordelingen sinds 27-08-2018.
In totaal heeft jassenboutique.nl al 143 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-07-2019
Besteldatum
09-07-2019
16-07-2019
Verder geen toelichting
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-06-2019
Besteldatum
16-06-2019
23-06-2019
levering was niet zoals afgesproken
kwam een dag later toe
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
11-06-2019
19-06-2019
Snelle levering, keurig verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
07-05-2019
14-05-2019
Fijne duidelijk site.
Alles verliep makkelijk en duidelijk.
Jas werd ook nog netjes verpakt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
12-05-2019
Alles verliep vlotjes, vanaf bestelling tot levering. De jas werd trouwens erg netjes verpakt geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
levering ging prima. alleen jammer dat ik in de veronderstelling verkeerde dat de jas wit was,maar hij was gebroken wit.Verder keurig afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-03-2019
Besteldatum
24-03-2019
31-03-2019
Helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
22-03-2019
Alles goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
13-03-2019
20-03-2019
Snelle levering in goede verpakking. Mooie jas die heerlijk zit. Ben er blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
14-03-2019
Snelle en nette service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
12-03-2019
Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk, hulpvaardig Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
11-03-2019
Uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-03-2019
Besteldatum
03-03-2019
11-03-2019
Prima kwaliteit, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-03-2019
Besteldatum
22-02-2019
03-03-2019
Het duurde een paar dagen langer, maar ik kreeg meteen antwoord op mijn vraag. En de jas is prachtig
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
13-02-2019
Superservice, ook aan de telefoon..
Een aanrader met mooie merken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-02-2019
Besteldatum
26-01-2019
02-02-2019
Super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
22-01-2019
29-01-2019
De drukker van de capuchon is kapot. Dat is jammer.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
29-01-2019
Besteldatum
20-01-2019
29-01-2019
Alles is goed geregeld tot nu toe. Ik heb product terug gestuurd omdat het niet aan de verwachtingen voldeed. Wacht nu nog op teruggave geld. Maar tevreden tot n7 toe
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-01-2019
Besteldatum
13-01-2019
20-01-2019
Geen bijzonderheden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-01-2019
Besteldatum
12-01-2019
19-01-2019
Helaas was de vorige jas 1 maat te groot; teruggestuurd en keurig geld teruggestort gekregen. Nu een geweldige jas in de goede maat en nog in de sale ook. Ben er erg blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-01-2019
Besteldatum
05-01-2019
13-01-2019
heel erg tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
10-01-2019
Alles prima gegaan
4.00
Goed

Datum van publicatie
09-01-2019
Besteldatum
02-01-2019
09-01-2019
Snelle levering
Mooie jas
Vlot geregeld betreft omruiling
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
16-12-2018
06-01-2019
Mijn bestelling heb ik retour gedaan, maar helaas heb ik na een aantal weken mijn geld nog niet terug gestort gekregen
3.67
Goed

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
30-12-2018
06-01-2019
Snelle levering , mooie kwaliteit jas,
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-01-2019
Besteldatum
29-12-2018
06-01-2019
Snelle levering, mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-01-2019
Besteldatum
28-12-2018
05-01-2019
Jas werd goed en snel bezorgd, Ook de verpakking was erg goed.Pluim
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
01-01-2019
Ondanks de feestdagen een erg snelle levering Bovendien keurig verpakt in doos Gewoon: SUPER bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-01-2019
Besteldatum
25-12-2018
01-01-2019
Mooie jas goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
24-12-2018
31-12-2018
Alles was goed, alleen was de jas te groot.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
31-12-2018
Besteldatum
23-12-2018
31-12-2018
Snel ontvangen jas is heel mooi en zit prima, ik had maat 40 besteld maar maat 42 zit mij nu iets beter.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-12-2018
Besteldatum
21-12-2018
28-12-2018
Bedankt voor de snelle levering Wel wil ik opmerken dat zowel de doos als de jas enorm naar rook/sigarettenlucht stonken. Dat vind ik als niet roker heel erg onprettig. De jas heb ik direct buiten gehangen. De jas past goed en is verder prima.
4.00
Goed

Datum van publicatie
27-12-2018
Besteldatum
20-12-2018
27-12-2018
Alles was super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
26-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
26-12-2018
Prima zaken mee gedaan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
18-12-2018
25-12-2018
Een hele snelle levering Helaas was de jas een te grote maat, maar ik zou deze site aan iedereen aan bevelen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
Vlotte verzending.
Ik wacht nog wel op een terugboeking van 250 euro van het terug zenden van mijn 1ste jas. De 2de heb ik gehouden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
ERG TEVREDEN OVER DE AANKOOP
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
25-12-2018
Uitstekend zoals ik al zei
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-12-2018
Besteldatum
17-12-2018
24-12-2018
Alles prima afgehandeld.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-12-2018
Besteldatum
18-11-2018
22-12-2018
de levering verliep niet helemaal naar wens.
2.67
Redelijk

jassenboutique.nl

jassenboutique.nl werd op 16-10-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Postbus 30
4230 BA Meerkerk
Nederland
hello@jassenboutique.nl
jassenboutique.nl
Winkel-exploitant
Anna van Toor B.V.
Energieweg 35
4231 DJ Meerkerk
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Roland Keng
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met jassenboutique.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.