nydj.nl

2.428 reviews in totaal   395 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de uitstekende pasvorm van de broeken, de hoge kwaliteit van de producten en de snelle levering. Daarnaast wordt de klantvriendelijke service, vooral bij ruilen en retourneren, vaak geprezen. Ook het retourproces wordt doorgaans als snel en duidelijk ervaren. Er zijn echter ook aandachtspunten: sommige klanten ervaren teleurstelling wanneer de maat of het model niet goed aansluit, en er zijn opmerkingen over een onduidelijk maatsysteem en inconsistente maten en lengtes. Daarnaast zijn er klachten over afnemende stofkwaliteit en slijtage, beperkte voorraad en uitverkochte maten. Ook worden negatieve ervaringen met bezorging en communicatie genoemd, net als onvrede over retourkosten en trage terugbetalingen.

Reviewsnydj.nl

Ik had een spijkerbroek besteld die er snel was, alleen hij viel erg tegen, hij zat comfortabel maar stond absoluut niet mooi, ik leek wel een olifant! Niet jullie schuld, ik had beter moeten weten, dit soort brede pijpen daar moet je slank voor zijn. Wat ik erg prettig vond was het retourneren, dat was duidelijk en snel gedaan. Ook bevestiging van ontvangst! kreeg ik op de mail, dat was prettig dan wist ik dat het goed was gegaan.
Deze NYDJ spijkerbroek zit echt heerlijk. De pasvorm is erg prettig en sluit mooi aan zonder te strak te zitten. Wat ik vooral fijn vind, is dat de broek een corrigerend effect heeft waardoor je er net wat slanker uitziet. De stof voelt stevig en van goede kwaliteit, maar is tegelijk comfortabel genoeg om de hele dag te dragen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een mooie, goed zittende jeans!
de kleding is heel goed, maar toen ik vorige week een broek terugstuurde omdat de maat niet goed was voor mij moest ik ruim €9.75 verzendkosten betalen, samen met de normale kosten van ruim €5, toch bijna 15 euro kosten voor een broek die mij niet goed paste. Bij een ander internetbedrijf met vergelijkbare kleding kan ik wel gratis terugsturen. een reden ergens anders te gaan shoppen?.mvg am de monchy
W W
Wilma W.
Ik koop hier al jaren mijn jeans en die zijn altijd prima! Ook fijn dat je een maat kleiner kan bestellen wat natuurlijk een beetje onzin is maar toch leuk. Prima kwaliteit, goede pasvorm. Het lift systeem bij de achterkant is ook mooi meegenomen. Een aanrader dus!
Goede kwaliteit en snelle levering. Het maatsysteem op de website zou duidelijker kunnen : bijvoorbeeld door te vermelden of maat 40 een EU of Franse maat is. Het vermelden van het USA equivalent zou ook helpen.
pasvorm uitstekend. kwaliteit is goed. de broeken gaan niet heel lang mee. ze gaan op een gegeven moment vreemd kreukelen aan de voorkant net boven de bovenbenen en wat opvallend is dat de binnenzakken altijd gaan scheuren na verloop van tijd.

Prachtige blouse van een, voor mij, nieuw merk

Ik houd van de kleuren van de blouse en de pasvorm is uitstekend. Ik heb wel een maat M gekocht, terwijl ik normaal maat XL draag. Ik ben superblij met dit voor mij nieuwe merk en zal er zeker meer van gaan kopen!!
Zeer vlugge levering. Flexibel met retourneren. De donderdag rond de middag besteld levering de vrijdagnamiddag. Ik heb nog broeken van nydj die 10 jaar oud zijn en ik draag ze nog. Prima!
Jullie doen het prima, de broek die ik besteld had was voor mij niet de juiste kleur. Ik kon makkelijk retourneren en nu is het even wachten op de terugbetaling, maar dat komt vast goed!
M S
Michèle S.

NYDJ is mijn favoriet!

Ik heb NYDJ voor het eerst ontdekt in 2013 en was meteen enthousiast over de kwaliteit, de fit en de ontzettend leuke keuze - niet alleen de jeans en broeken maar ook de tops. Sindsdien is NYDJ de enige merk die ik drag!
De pasvorm is perfect. Lekker hoge tailleband. Minder elastine in de stoffen, zodat het weer puur katoen mag worden. Sterkere betere kwaliteit stof. Terug naar de begindagen van NYDJ.

Supersnelle levering!

Ik heb een bestelling nog nooit zo snel ontvangen.. 'S ochtends besteld en dezelfde dag, 's avonds afgeleverd. Perfect gewoon, net als de broeken die ik heb besteld. Zitten geweldig.
+Deze NYDJ-broek is al mijn 5e. Ben zeer tevreden over de pasvorm. Zou deze broek ook wel willen hebben in de kleur ROOMWIT, maar die hebben jullie niet in de collectie. Wat betreft de service en levering was alles prima! Met vr. groeten.

Goede service

Bermuda in blauw bleek kleiner uit te vallen dan eerder gekochte in wit. Kon hem zonder extra kosten terugsturen en maat groter ontvangen. Prima service.
Prima communicatie en verzending. Alleen de maatvoering is wat ondoorzichtig en niet eenduidig. Wat dan leidt tot extra retourneren wat zonde is.

Mooie jeans met goede pasvorm

Mooie jeans. Goede pasvorm. Eindelijk broeken gevonden die comfortabel en mooi zitten. Nooit meer een ander merk jeans voor mij!!
Nooit meer andere broeken dan deze. Geweldige pasvorm, maatje kleiner, in werkelijk alle kleuren, lengtes, soorten en maten

Fijne pasvorm, leuke modellen

Ik heb bijna alleen nydj in de kast hangen, dar zegt wel genoeg denk ik :-) Ze volgen ook de trends dus er komen elk seizoen weer andere, trendy modellen bij.

NYDJ goede keuze!

Koop al jaren alleen nog maar jeans van NYDJ. Mijn favoriete model is Alina. Jammer dat het model in de afgelopen periode zeer beperkt beschikbaar is. Wat kan beter? Collectie aanvullen met het model Alina.

Een super comfortabele jeans!

Een superfijne spijkerbroek. Hij heeft veel elastiek en dat draagt heerlijk! Inmiddels een tweede besteld. Ook geen ingewikkelde maatvoering, gewoon s/m/l/xl.