nydj.nl

2.520 reviews in totaal   456 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en prijzen ook de vriendelijke en behulpzame service. Daarnaast wordt het eenvoudig en snel retourneren gewaardeerd. De pasvorm van de broeken en de kwaliteit van de kleding worden over het algemeen positief beoordeeld. Aan de andere kant ervaren sommige klanten de maatvoering als verwarrend of inconsistent, wat soms tot onnodige retouren leidt. Ook wordt opgemerkt dat de voorraad vaak beperkt is bij populaire modellen en maten, en vinden enkele klanten de retourkosten te hoog. Daarnaast zijn er opmerkingen dat de kwaliteit van de kleding recent wat is afgenomen.

Reviewsnydj.nl

Supersnelle levering!

Ik heb een bestelling nog nooit zo snel ontvangen.. 'S ochtends besteld en dezelfde dag, 's avonds afgeleverd. Perfect gewoon, net als de broeken die ik heb besteld. Zitten geweldig.
+Deze NYDJ-broek is al mijn 5e. Ben zeer tevreden over de pasvorm. Zou deze broek ook wel willen hebben in de kleur ROOMWIT, maar die hebben jullie niet in de collectie. Wat betreft de service en levering was alles prima! Met vr. groeten.
Goede kwaliteit van de kleding. Snelle levering, retourneren is goed en wordt snel afgehandeld.

Prima service

Verkeerde maat besteld, geretourneerd en de volgende dag al de goede maat in huis. Zoals altijd: past uitstekend!

Antwoord van nydj.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het omruilen zo snel is verlopen en dat u de juiste maat al de volgende dag in huis had. Geweldig dat de broek, zoals u gewend bent, weer uitstekend past. We wensen u veel draagplezier en zien u graag terug bij een volgende bestelling!

Goede service

Bermuda in blauw bleek kleiner uit te vallen dan eerder gekochte in wit. Kon hem zonder extra kosten terugsturen en maat groter ontvangen. Prima service.
Prima communicatie en verzending. Alleen de maatvoering is wat ondoorzichtig en niet eenduidig. Wat dan leidt tot extra retourneren wat zonde is.

Antwoord van nydj.nl

Bedankt voor je feedback. Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze communicatie en verzending. Jammer dat je de maatvoering als ondoorzichtig hebt ervaren. We begrijpen dat dit kan leiden tot extra retourzendingen, wat inderdaad zonde is. Omdat maatvoering per merk en model kan verschillen, proberen we dit zo duidelijk mogelijk aan te geven met maatadviezen en aanvullende informatie op de productpagina's. We nemen je opmerking mee, want we begrijpen hoe belangrijk een eenduidig maatadvies is om teleurstellingen en onnodige retouren te voorkomen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen.
Mooie broeken en idd een maat te groot gekocht…maar retourneren gaat makkelijk.
Er wordt correct en vlot gereageerd op mails. Het contact is persoonlijk. Heel fijn.

Antwoord van nydj.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze persoonlijke service en snelle communicatie zo waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten goed en persoonlijk te helpen. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Mooie jeans met goede pasvorm

Mooie jeans. Goede pasvorm. Eindelijk broeken gevonden die comfortabel en mooi zitten. Nooit meer een ander merk jeans voor mij!!
Nooit meer andere broeken dan deze. Geweldige pasvorm, maatje kleiner, in werkelijk alle kleuren, lengtes, soorten en maten

Fijne pasvorm, leuke modellen

Ik heb bijna alleen nydj in de kast hangen, dar zegt wel genoeg denk ik :-) Ze volgen ook de trends dus er komen elk seizoen weer andere, trendy modellen bij.

NYDJ goede keuze!

Koop al jaren alleen nog maar jeans van NYDJ. Mijn favoriete model is Alina. Jammer dat het model in de afgelopen periode zeer beperkt beschikbaar is. Wat kan beter? Collectie aanvullen met het model Alina.

Een super comfortabele jeans!

Een superfijne spijkerbroek. Hij heeft veel elastiek en dat draagt heerlijk! Inmiddels een tweede besteld. Ook geen ingewikkelde maatvoering, gewoon s/m/l/xl.
Snelle levering en een fantastische jeans ben er heel blij mee.👍
Een broek Brielle roze besteld en zou 24 mei bezorgd worden tot op heden niks ontvangen, volgens DHL terug gestuurd omdat ik er niet woon. 15 juni nog niks ontvangen terwijl jullie zeggen dat het opnieuw verstuurd is. Slechte zaak.

Het model Marilyn Sraight waist-match L zit perfect

Het model waist and match zit perfect
Broeken passen perfect! Goede service
Vriendelijk en snel geholpen door de klantenservice. Ook de omruiling verliep soepel
H D
H. d.
Fijne pasvorm en het ziet er mooi uit.
Perfecte pasvorm en mooie producten