Lucardi Juwelier Eindhoven Woensel 256

571 reviews in totaal   124 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het vriendelijke en gastvrije personeel, dat altijd bereid is mee te denken en deskundig advies te geven. De service wordt als van hoog niveau ervaren, mede dankzij de vlotte en efficiënte hulp, de flexibele ruil- en retourmogelijkheden, en extra's zoals het mooi inpakken van cadeaus. Het ontvangen van eerlijk advies draagt bij aan een positieve winkelervaring. Sommige klanten geven aan dat zij het inpakken van cadeaus missen, wat een aandachtspunt kan zijn voor verbetering.

ReviewsLucardi Juwelier Eindhoven Woensel 256

Bijzonder vriendelijk en hulpvaardig oersoneel

Wij werden Bijzonder vriendelijk geholpen bij het kopen van een ketting. Ook het aanzetten van een nieuw slotje aan een eigen ketting werd aangeboden en ter plekke in no time gedaan (waar we zelf heel wat tijd aan kwijt zouden zijn geweest!)
De vestiging in winkelcentrum wenselijk is een prettige zaak.Je wordt er goed geholpen is mijn mening. Voor mij hoeft er verder niets te veranderen.Je wordt er altijd vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geholpen.

Mooi setje gescoord

We kwamen voor en armbandje en een kettinkje, omdat mijn dochter volgende week haar gala heeft. Het duurde even voor we oogcontact met de cassiere hadden, en ik heb haar toen gevraagd om hulp. Niet heel enthousiast kwam ze, en gaf ze ons het armbandje en de ketting. Deze hebben we ook gekocht.

Vriendelijk en behulpzaam

Verkoopster was zeer vriendelijk en nam de tijd om ons te helpen en te adviseren. Toen we zo vlug de klantenkaart niet konden vinden, zocht ze hem op via de postcode. Wel jammer dat je voor een klein papieren tasje toch nog 20 ct moet betalen.

Top winkel!

Ik vind t echt een hele fijne winkel en krijg altijd echt super goeie hulp als ik t zou winnen zou ik heel graag een ring kopen die ik in de winkel zag en vond hem prachtig!

Voor sieraden kom ik altijd naar…Lucardi

Voor sieraden kom ik altijd naar Lucardi, word er fijn geholpen. Prijzen zijn ook altijd heel leuk. Vriendelijk en kundig personeel. Hoop een keer de bon te winnen dan kan ik weer komen shoppen!

Ik ging op zoek naar een cadeautje voor…Beste vriend

Ik ging op zoek naar een cadeautje voor een vriend. Na 20 minuten kwam er een dame die me hielp. De vitrines waren vrij leeg. Alles werd in het Engels geregeld.
Heel vriendelijk personeel goed en snel geholpen het kan niet beter vriendelijk groeten van jos kuijpers herodotusplein 3 5624dh Eindhoven
Kwamen naar je toe om te vragen of je hulp nodig hebt, zijn super vriendelijk en helpen je echt goed
Heel vriendelijk geholpen door een aardige verkoopster,die ondanks de drukte de tijd nam om mij m'n oorbellen te laten uitzoeken.
Wederom kunnen vinden wat ik zocht. Word ik blij van.
Vriendelijk personeel, namen de tijd om ons rustig te helpen.

Fijne winkel en personeel

Je wordt fijn geholpen en kunnen fijne advies geven. Ze denken mee.
Ze had mogen zeggen hoe duur die was bij kassa schrok ik van de prijs. Had het wel nodig maar was wel erg netjes geweest vind ik.

Antwoord van Lucardi Juwelier Eindhoven Woensel 256

Dank je wel voor je uitgebreide terugkoppeling. Wat jammer om te horen dat je ervaring in onze winkel in Alkmaar niet prettig is verlopen en dat er onduidelijkheid en discussie is ontstaan over de prijs. Dat is niet de service die we willen bieden en we begrijpen goed dat dit vervelend voor je was. We nemen je feedback serieus en geven dit door aan de winkel zodat dit intern besproken kan worden. Als je dit nog verder wilt toelichten, kun je contact opnemen met onze klantenservice via [klantenservice@lucardi.nl](mailto:klantenservice@lucardi.nl) en je ordernummer meesturen. Team Lucardi
Aardige behulpzame medewerkers. Met goed advies.
Ik word goed en vlot geholpen,iedere jaar in wcw ,goede uitleg en vriendelijk ga zo door.
Ik had advies nog bij het kopen van een kettinkje met hanger van zilver,werd door een winkel bediende ontzettend goed geadviseerd,en heb daar door een mooi product gekocht.ben zeer tevreden door de service die aan mij verleend is.
Ze hadden jammer genoeg niet alles wat ook op de site stond. Maar goed geholpen al hadden ze erg veel moeite met een schakel uit het bandje te halen.

Antwoord van Lucardi Juwelier Eindhoven Woensel 256

Beste, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat niet alles uit de webshop in de winkel beschikbaar was. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. Fijn dat je verder wel goed bent geholpen, al is het natuurlijk niet de bedoeling dat het aanpassen van het bandje zoveel moeite kostte. We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren. We hopen je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Team Lucardi.
Vriendelijk en goede service.