cavycare.nl

46 reviews in totaal   46 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering. Ook wordt de kwaliteit en het effect van de producten voor cavia’s als uitstekend ervaren. De betrokken en vriendelijke service, vooral van eigenaresse Melissa, wordt zeer gewaardeerd. Daarnaast vinden klanten het bestelproces en de website duidelijk en makkelijk in gebruik. Incidenteel wordt er echter vertraging bij de levering genoemd.

Reviewscavycare.nl

Zeer tevreden cavia's.

Op aanraden van onze dierenarts 3 jaar geleden op zoek gegaan naar meer graanvrije voeding voor destijds onze diabetes caafje. Goede gezonde basisvoeding zonder E nummers etc. Ook fijn is Little one green valley. Onze caafjes hebben een prachtige glanzende vacht en zijn kerngezond.

Uitstekend!

Snel geleverd en producten zoals verwacht. Erg fijn dat de Marumoto recepturen via Cavycare nog te verkrijgen zijn! Met het bijgevoegde handgeschreven kaartje én bonuslekkernij voor de beestjes is duidelijk dat Melissa echt hart heeft voor haar zaak. Dankjewel Melissa, ik shop zeker opnieuw bij jou!

Grote blij

Vriendelijke eigenaar en snelle verzending. Onze cavia leeft al enige weken op dit voer en heeft dit veel liever dan critical care. Zijn gewicht stabiliseert en hij gaat af en toe al zelf weer wat eten. Heel blij met deze fijne producten!

Altijd tevreden

Levert altijd snel en is makkelijk te bereiken. De cavia's doen het heel goed op het Green Valley voer!

Body Build

Ik ben blij dat ik de oude vertrouwde 'body build' bij jullie kan kopen en het bestelproces verloopt soepel.
Super levering, met duidelijke beschrijving hoe te gebruiken. En als verrassing wat lekkers voor de cavia’s erbij .
Altijd fijne producten voor onze oudjes (gras +/ bodybuild) en snelle levering

Aanrader!

Erg goede producten. Had ook eens iets snel nodig en toen werd er contact met mij opgenomen en zo goed mogelijk meegedacht aan een oplossing. Echt een aanrader! :)
Goede, gezonde producten voor de cavia's

Hele goede producten!

Ik kocht de producten van Cavycare al toen Eva het nog maakte. Ben heel blij dat Melissa het stokje heeft overgenomen. Wij kopen met regelmaat de Bodybuild en Gras + en alle cavia's zijn er dol op!

Simpel en gemak 100%

Bestelling gemakkelijk Eigenaresse super Producten geweldig! Mijn oude kerel van 8.5 jaar doet het dankzij bodybuild erg goed 😊 Dankjewel Melissa 🙏
Heel goede ervaring met producten die speciaal zijn ontwikkeld voor cavia’s. Vertrouwd en goed. Snelle verzending en goede prijs met extra presentje voor de caafjes!
Heel goede producten. De cavia's vinden alles heerlijk! Heel goede bijvoeding ter ondersteuning bij ziekte ed. En Melissa is top!
Goede producten voor de cavia's. En super fijn dat dit gedeelte van Eva's werk werd verder gezet! Verzending altijd prima.