noormatrading.nl

214 reviews in totaal   12 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewsnoormatrading.nl

snelle levering en een behulpzame chauffeur die van te voren even belt hoe laat hij er ongeveer is, en de levering de garage in tilt. Top
Snelle levering. Aanpassing levertijd was geen bezwaar.
Snellere levertijd

Antwoord van noormatrading.nl

Beste meneer van der Staaij, Vervelend om te horen dat u had verwacht dat wij sneller zouden kunnen leveren. Ik zie dat u de bestelling op 15-06-2026 heeft geplaatst en ik zie bij onze transporteur dat de zending op 16-06-2026 bij u geleverd is. U heeft aangegeven de zending bij een bali van MOL coatings af te leveren en dit is op 16-06-2026 gebeurt. Als u in het vervolg op dezelfde geleverd wilt krijgen kunt u dit aangeven en kunnen wij een spoed zending doen. De volgende werkdag is voor ons gebruikelijk.
wij hadden een gereedschapwagen besteld en deze zat vol met deuken

Goede ervaring met noorma trading

De Bestelling is in goede orde aangekomen en goed ingepakt. De kwaliteit van de hydrauliek spullen is prima. We hebben ook contact gehad bij een bestelling voor advies en werden netjes te woord gestaan.
super snel reactie aan telefoon en snelle levering, TOP!
Alles perfect verlopen
Snelle levering, goed verpakt!
Delivery was next day and fair prices for my point of view. Awesome