KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nlReviews

: 1.256Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KommaGo.nl

212 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.256 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 jul. 2022
Altijd correct en snel geleverd tegen prima prijs. Als het product niet meteen geleverd kan worden of de fabrikant kan niet leveren word je snel op de hoogte gebracht en krijg je de mogelijkheid het product te annuleren en je geld terug te krijgen. Dit wordt ook snel teruggestort. Kortom prima winkel en z’n 5 sterren meer dan waard.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
Product niet leverbaar, dus bellen voor levertijd: kan 1 dag, 1 week of een jaar zijn, of nooit. Zoeken op internet waar voorraad wel is en opnieuw gebeld en dan ineens binnen 3 dagen op de deurmat. Onzin verkopen op de servicedeskmedewerker kan funest zijn en is uiterst onproffessioneel, maar dat begrijpt u zelf zeker wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
25 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2022
 
van Ali K.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 apr. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mrt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 feb. 2022
Beoordeling melden