KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nlReviews

: 1.158Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KommaGo.nl

193 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.158 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


27 sep. 2021
Ik kreeg netjes een email dat de levering iets langer gaat duren. Tevens uitnodiging voor een webinar. Paar dagen later, bestelling nog niet ontvangen. Voordat ik navraag kon doen ben ik gebeld geworden met wederom excuses voor de vertraging. Echter, nu is product wel binnen gekomen en wordt vandaag nog opgestuurd. Ben uitermate tevreden met deze klantenservice. Ze weten daar hun klanten echt te waarderen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
Product niet leverbaar, dus bellen voor levertijd: kan 1 dag, 1 week of een jaar zijn, of nooit. Zoeken op internet waar voorraad wel is en opnieuw gebeld en dan ineens binnen 3 dagen op de deurmat. Onzin verkopen op de servicedeskmedewerker kan funest zijn en is uiterst onproffessioneel, maar dat begrijpt u zelf zeker wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Een webshop als geen ander. Persoonlijk advies met kennis van de producten. En goed geprijsd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Uitstekende persoonlijke service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Goed product snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
snel geleverd, prima service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022 
:-)
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 aug. 2022 
van fr s.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Altijd correct en snel geleverd tegen prima prijs. Als het product niet meteen geleverd kan worden of de fabrikant kan niet leveren word je snel op de hoogte gebracht en krijg je de mogelijkheid het product te annuleren en je geld terug te krijgen. Dit wordt ook snel teruggestort. Kortom prima winkel en z’n 5 sterren meer dan waard.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022 
Snelheid en betrouwbaarheid van de afhandeling van mijn bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jul. 2022
mensen met kennis van zaken en zijn zeer behulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jul. 2022
Snelle en correcte service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 jul. 2022
Snelle levering, geen gedoe.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Beoordeling melden