KommaGo.nl

2.057 reviews in totaal   246 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice, en de duidelijke en proactieve communicatie. Daarnaast worden de scherpe, concurrerende prijzen, de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, de nette en degelijke verpakking van producten, en het deskundige en toegankelijke advies bij aankoopbeslissingen gewaardeerd. Er zijn echter ook punten van verbetering: meerdere klanten merken op dat levertijden soms vertraagd zijn of niet worden nagekomen. Sommige klanten ervaren de reacties van de klantenservice als ontoereikend of traag. Er zijn klachten over het uitblijven van updates bij vertragingen of voorraadproblemen, en soms wordt de voorraadstatus als onjuist of de informatie op de website als verwarrend ervaren.

ReviewsKommaGo.nl

Snelle service.
Iets besteld wat achteraf dubbel bleek te zijn. Netjes de bestelling kunnen annuleren. Ook dit is wat waard! Bedankt voor de service!
L P
Lino P.
Gemakkelijk kunnen bestellen en de volgende werkdag al geleverd.
Goede klantenservice, bestellen en leveren. Zeer tevreden

Doen wat ze beloven.

Niets op aan te merken. Bestelling snel, netjes en goed verpakt ontvangen.

Vlot en juist geleverd.

Vlot en juist

Artikel op website, maar niet leverbaar

Op de website stond een artikel dat niet leverbaar bleek - Yubikey FIPS

Nog steeds geen product

Na bestelling kreeg ik een bestelbevestiging, maar sindsdien geen enkele communicatie over de levering van de bestelling. Inmiddels zijn we 2 weken verder. Na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat het product nog niet binnen was en ook onbekend was hoe lang dit nog ging duren. Eventueel kon ik mijn order annuleren. Hoewel de website inmiddels was aangepast naar een langere levertijd (5-7 werkdagen), is ook die levertijd niet gehaald. Het totale gebrek aan communicatie, tegemoetkoming en verantwoordelijkheidsgevoel zijn bijzonder storend. Ik had gewoon rechtstreeks bij Ubiquiti moeten bestellen.

Antwoord van KommaGo.nl

Bedankt voor het uitgebreide delen van je ervaring. Dit waarderen we erg. Allereerst onze excuses hoet het gelopen is. Je hebt helemaal gelijk dat dit geen fijne manier van communicatie is, we gaan het uitzoeken en hopen dat je op een later moment nog eens bij ons besteld. We nemen contact met je op.

Proma

Prima
zeer goed klantenservice. Per mail verschillende hulpvragen beantwoord