KommaGo.nl- Logo - Beoordelingen

KommaGo.nlReviews

: 1.256Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 29 okt. 2019
Laatst gewijzigd op: 4 feb. 2023
KommaGo.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij KommaGo.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor KommaGo.nl

212 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.256 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


24 jul. 2022
Altijd correct en snel geleverd tegen prima prijs. Als het product niet meteen geleverd kan worden of de fabrikant kan niet leveren word je snel op de hoogte gebracht en krijg je de mogelijkheid het product te annuleren en je geld terug te krijgen. Dit wordt ook snel teruggestort. Kortom prima winkel en z’n 5 sterren meer dan waard.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


13 sep. 2022
Product niet leverbaar, dus bellen voor levertijd: kan 1 dag, 1 week of een jaar zijn, of nooit. Zoeken op internet waar voorraad wel is en opnieuw gebeld en dan ineens binnen 3 dagen op de deurmat. Onzin verkopen op de servicedeskmedewerker kan funest zijn en is uiterst onproffessioneel, maar dat begrijpt u zelf zeker wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor KommaGo.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 jan. 2023
Goedemorgen, het invoeren van de ruckus 350 unleased op de p.c of tablet via internet is een probleem, van alles geprobeerd, maar geen resultaat. Heeft u daarvoor nog een beter programma om het in te voeren ! M.VR.GR. Henk van den Beld.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Al jaren koop ik bij KommaGo en nog nooit heb ik daar ook maar één slechte ervaring opgedaan. Prima club met gemotiveerde mensen die echt een goede service leveren. Daarnaast voeren ze een groot assortiment en hebben ze verstand van zaken. Top!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 dec. 2022
Was nog niet bekend met KommaGo. KommaGo bood het bestelde artikel aan tegen de laagste prijs. Goede service - snel verzonden (zelfs een dag eerder dan vermeld) en goed op de hoogte gehouden. Fijn! Zou er weer bestellen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 dec. 2022
bestellen met regelmaat bij KommaGo, bestelling altijd netjes op tijd geleverd. als producten niet op voorraad zijn word je erover geïnformeerd. goed te bereiken service desk voor vragen e.d.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dec. 2022
de hele bestelling was niet op voorraad, netjes gebeld om te overleggen dat ze een deel gingen leveren voor de bundelprijs ;)
Beoordeling melden