Senco-shop.nl

353 reviews in totaal

353 reviews since 30 mrt 2022

Gecertificeerd sinds: 19 apr 2022
senco-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten prijzen de snelheid van de levering; bestellingen komen vaak de volgende dag aan. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met veel persoonlijke aandacht en hulp. Klanten waarderen de vriendelijke, persoonlijke en behulpzame benadering door medewerkers. Ook wordt de communicatie als duidelijk, correct en persoonlijk beschreven, waardoor klanten zich goed geïnformeerd voelen. Problemen of fouten worden snel en adequaat verholpen, vaak in goed overleg met de klant. Daarnaast zijn er positieve opmerkingen over scherpe prijzen. Enkelen merken op dat concurrenten soms lagere prijzen aanbieden.

ReviewsSenco-shop.nl

Goed verpakt, en snel geleverd.

Antwoord van Senco-shop.nl

Het versturen van bestellingen besteden wij extra aandacht aan zodat u uw bestelling ontvangt zoals u dat wenst en mag verwachten. Fijn om te lezen dat dit gewaardeerd wordt!
Goeie service met een persoonlijk tintje

Antwoord van Senco-shop.nl

Fijn om te lezen dat onze dienstverlening (en producten) zo gewaardeerd wordt!
Wel goed naar jullie prijzen kijken. Andere aanbieders zijn vaak veel goedkoper

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw beoordeling en toelichting daarop. Wij zijn ons ervan bewust dat wij niet altijd de goedkoopste zijn. Met ons uitgebreide assortiment, snelle levering en service proberen wij onze vaste maar ook nieuwe klanten voor ons te laten kiezen. Hopelijk zijn dit voldoende redenen voor u om klant bij ons te blijven.
Goede producten, snel verzonden

Antwoord van Senco-shop.nl

Dank voor deze mooie beoordeling!
Fijne webshop. Ik had wat vragen, daarbij keurig en vriendelijk te woord gestaan per telefoon. (Ja, dat kan tegenwoordig nog!) Dus compressor besteld en deze vervolgens netjes verpakt en snel mogen ontvangen. Zeker aan te raden om hier te bestellen.

Antwoord van Senco-shop.nl

Wat een mooie woorden en 5 sterren beoordeling! Fijn om te lezen dat onze service zo gewaardeerd wordt, alhoewel deze manier van werken voor ons gewoon is. Nogmaals dank.

Top

Leuk , snel en betrouwbaar… wat meer wil je?

Antwoord van Senco-shop.nl

Top beoordeling en mooie woorden, daar worden wij altijd blij van, dank daarvoor!

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling!
Snelle persoonlijke reactie met hulp en juiste ingo, top!

Antwoord van Senco-shop.nl

Mooie woorden en mooie 5 sterren beoordeling, hartelijk dank daarvoor!!
Zeer snelle levering, prima materiaal en vriendelijk contact.

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor deze mooie woorden en 5 sterren beoordeling!
Snelle levering. Goeie ondersteuning bij vragen.

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en bijbehorende woorden! We zijn u graag van dienst.

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!
Duidelijk en snel, geen gedoe! Prima dus!

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling en heldere toelichting voor deze beoordeling! Fijn om dit te lezen.

Fijn geholpen.

Geweldige service! Ik gaf een artikelnummer door via de telefoon en kreeg direct een link naar de site hoe ik het onderdeel kon bestellen. Snelle levering. mooie mensen die daar werken en je helpen!

Antwoord van Senco-shop.nl

Dank voor deze 5 sterren beoordeling en mooie woorden! Voor ons is dit "gewoon ons werk" want klant is koning, maar wij doen het graag.

Antwoord van Senco-shop.nl

Dank voor uw mooie beoordeling!

TOP!!

Alles verliep zoals het hoorde. TOP !

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en toelichting!

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling!

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling!
H B
H. B.
Niets

Antwoord van Senco-shop.nl

Dank voor uw 5 sterren beoordeling, daar zijn wij altijd blij mee!

Antwoord van Senco-shop.nl

Dank voor uw 5 sterren beoordeling!
snelle levering en het bestelde onderdeel is gelijk de juiste

Antwoord van Senco-shop.nl

Fijn om te lezen dat u ontvangen heeft wat nodig is en ook zeker fijn om te lezen dat onze snelheid en service zo gewaardeerd wordt!

Senco Shop is een webwinkel van AM Trade Gereedschappen B.V. (gevestigd in Bunschoten) gericht op Senco artikelen. Wij leveren o.a. Senco nietmachines, bradmachines, stripspijkermachines, bandschroefm...