Senco-shop.nl

326 reviews in totaal   116 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de zeer snelle levering en afhandeling van hun bestellingen. De service wordt als uitstekend ervaren, met persoonlijke aandacht en oplossingsgerichtheid. Klanten waarderen vooral de vriendelijke en klantgerichte benadering van het supportteam. Heldere en correcte communicatie wordt regelmatig genoemd als positief punt. Klanten ervaren dat het team actief meedenkt en snel problemen oplost, ook als de fout bij de klant ligt. Telefonisch contact wordt gewaardeerd, met directe en persoonlijke ondersteuning zonder keuzemenu's. Productkwaliteit en juiste levering worden als goed en betrouwbaar ervaren.

ReviewsSenco-shop.nl

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling!

Dank voor uw mooie beoordeling!
Prima service en keurige prijs.

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling en heldere toelichting voor deze beoordeling, fijn om te lezen!

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Goede service en afspraak is afspraak

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk bedankt voor deze 5 sterren beoordeling! En inderdaad, afspraak bij Senco-Shop is altijd afspraak, zo hoort het gewoon!
Doen wat ze zeggen

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en de toelichting vat mooi samen waarvoor wij staan ... doen wat je zegt en wat van ons verwacht mag worden. Hopelijk kunnen wij u binnenkort weer van dienst zijn!
Bestellen was makkelijk en levering snel

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en fijne, heldere toelichting! Hopelijk helpt dit nieuwe klanten om ook te besluiten bij ons te bestellen.
Je voelt je er echt klant.

Antwoord van Senco-shop.nl

Wat een mooie woorden en 5 sterren beoordeling, hartelijk dank hiervoor! Wij zien u uiteraard graag weer terug.

Antwoord van Senco-shop.nl

Dank voor uw 4 sterren beoordeling!
Superieure service, uitleg MET geduld, en snel wat tegenwoordig een vanzelfsprekendheid is. Ik zet nooit geen reactie maar voor deze leverancier van ons WEL!! Groeten Timmerbedrijf Lannoye (strandmaffia)

Antwoord van Senco-shop.nl

Wat een mooie woorden en dito beoordeling! Erg fijn om te lezen dat onze manier van werken zo gewaardeerd wordt. Dank hiervoor.

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling! Fijn om te zien dat wat wij doen zo gewaardeerd wordt.

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor uw nieuwe bestelling en deze 5 sterren beoordeling, daar worden wij elke keer weer blij van!

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk bedankt voor uw 5 sterren beoordeling!

Super snelle verzending

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor deze mooie beoordeling en duidelijke toelichting!
Correcte communicatie, tijdig geleverd en goed verpakt

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling en duidelijke toelichting, wordt zeer gewaardeerd!
Snel geleverd. De volgende dag al binnen

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling, daar worden wij altijd weer blij van!
10/10 van die gekke vent uit het zuiden. heeft u toch 1 tevreden ;)

Antwoord van Senco-shop.nl

Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wij hebben inmiddels gelukkig aardig veel tevreden klanten, maar deze beoordelingen en woorden krijgen wij nooit genoeg van. Dit is de reden waarom wij doen wat wij doen!

Antwoord van Senco-shop.nl

Bedankt voor uw mooie beoordeling!