poezenparadijs.nl

2.086 reviews in totaal   1.337 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten wordt veelvuldig geprezen, vooral vanwege de gezonde, natuurlijke en unieke selectie. Ook worden de extraatjes zoals snacks, speeltjes of kleine cadeautjes bij bestellingen gewaardeerd. De klantenservice wordt ervaren als vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en snel, wat bijdraagt aan een positieve klantbeleving. Het brede, unieke en gezonde assortiment valt in de smaak, met extra aandacht voor natuurlijke voeding en keuzemogelijkheden. Klanten prijzen het aanbod van voeding zonder onnodige toevoegingen en vinden dit belangrijk voor hun kat. Daarnaast wordt de webshop als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk beoordeeld, wat het bestelproces vergemakkelijkt. Problemen met bestellingen of producten worden snel en adequaat opgelost tot tevredenheid van de klant.

Reviewspoezenparadijs.nl

Overzichtelijke website, goede prijzen, hele snelle verzending en altijd een kleine verrassing in de bestelling
Fijne en snelle communicatie en snelle levering. Er ontbrak iets aan mijn bestelling en nadat ik een mailtje gestuurd had, kreeg ik gelijk een reactie. Binnen een paar dagen had ik het ontbrekende artikel binnen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Onze kat vindt de producten geweldig

Fijne website, snelle levering en onze kat vindt de producten ontzettend lekker en hij doet het er goed op
Bij de ontvangen bestelling ontbraken 2 items. Na e-mail contact is dit meteen opgelost en de volgende dag alsnog ontvangen mét een kattensnackje 😺
De bestelling kwam erg snel binnen. Ook was alles netjes verpakt. Op de snoepjes verpakking werd alles duidelijk uitgelegd helemaal top.

Ryer tandenborstel

Snelle levering. Tandenborstel van Ryer voor onze Britjes besteld. Superfijne borstel!! Meer dan tien jaar ervaring met tanden poetsen bij onze katten. Dit is de beste borstel die we ooit gebruikt hebben! Wel duur maar aanrader.
Het is een hele duidelijke website, met veel uitleg over de voeding. Levering ging ook super snel! De volgende bestelling volgt zeker!

Een aanrader voor de dierenliefhebber!

Een duidelijke uitgebreide website, een snelle levering én een goed product (gevriesdroogde snoepjes voor de kat). De bestelling was ook nog voorzien van een extraatje, heel attent!

Doet zijn naam eer aan poezen paradijs

Al jaren een tevreden vaste klant . Zeer groot assortiment met kwalitatief goede katten voeding voor elke leeftijd en de unieke geweldige snacks die je ook nog mag uitproberen zodat je niet met een grote hoeveelheid zit die de kat niet lust. Leuke speeltjes en prachtige drink fonteintjes en voederbakken en nog veel meer .wat ik het meeste waardeer is hun persoonlijke en professionele instelling en de service en advies als je kat speciale behoefte heeft of aandoeningen of allergie. Ik ben blij dat ik bij poezenparadijs ondersteunende producten voor mijn kat kan kopen zoals Frama pre/probiotica en Teef poeder voor zijn gebit . Dierenarts is tevreden over zijn vacht darmen en gebit het natvoer met minder vet en calorieën helpen ook . Bewondering dat ze altijd blijven innoveren en vernieuwen. Het zijn hardwerkende mensen met liefde voor katten .
Jullie sturen altijd mij een mailtje met de vraag wil je het dan en dan ontvangen vind ik super want van de week had ik dus een verkeerde datum i gevuld
Helemaal geweldig. Heb 2 kittens en nooit eerder katten gehad via TikTok op hun pagina van alles bekeken en daarna besteld nu weet ik zeker dat ik goede en gezonde voeding (betaalbaar) heb kunnen uitkiezen voor mijn kittens!! Ik gaf Edgar en cooper. Nu carnilove en mjammjam dit is gezonder en goedkoper. Bedankt!
Snelle verzending en een leuke attentie voor de poes bijgesloten!
Snelle verzending wat altijd weer fijn is! Wij gebruiken voor één van onze Brits Korthaar katten het product Teef for Life voor de tandjes. Wij vinden dat het product zijn werk doet, geen slechte adem meer en het tandvlees lijkt ook beter. Hierbij poetsen wij de tandjes om de dag.
Super online winkel. Hebben merken die ik hier niet vind in de winkels in België. Gezonde voeding voor de kat! En leuk om de socialmedia te volgen! Daar worden al eens producten getoond en extra info gegeven. Super communicatie via mail, verloopt vlot en vriendelijk. De levertijden zijn snel. Ik ben meer dan Fan en mijn kat ook !

Helemaal prima!

Goede ervaring. Allereerst zeer blij met de zelf gemaakte proefpakketjes droogvoer! Bezorging gewoon binnen een paar werkdagen, helemaal goed en zoals op de site vermeld. Mooi klein pakketje, met nog een gezond kattensnackje erbij waar ze heel enthousiast van werden. Al met al super tevreden.
V V
Vorst V.
Goede eerlijke producten. Net personeel die graag meedenkt. Snelle verzending. Probeer zeler hun eigen gevrieddroogde snacks.
Ik vind de proefzakjes van de brokjes echt geweldig!!. Ik heb een moeilijke eter... de anderen zijn makkelijker... en ineens aten er 2, oa de moeilijke eter, hun gewoonlijke brok niet meer. Stress en op zoek naar iets anders. De proefzakjes maakten de zoektocht een stuk goedkoper en uigebreider. Snelle verzending ook. Thnx!
Prima en snelle levering. Ook de attentie voor onze kat in de voor vorm van een snack wordt uitermate gewaardeerd.

Snel geleverd. En eindelijk een speeltje waar de poes ook mee wil spelen
J R
J. R.

Juist net iets anders!

Mooie duidelijke website, geen standaard assortiment, juist een assortiment die anders is. Verzending snel, heel goed verpakt met leuke extraatjes. Klantenservice zeer vriendelijk, snel antwoord en bereid mee te denken. Zeer tevreden over Poezenparadijs!