poezenparadijs.nl

2.165 reviews in totaal   1.154 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.154 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 4 mrt 2025

poezenparadijs.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de producten en het unieke, gezonde assortiment worden veel geprezen door klanten. Ook waarderen zij de extraatjes zoals snacks, proefzakjes of speeltjes die bij hun bestelling worden geleverd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en snel ervaren, vooral bij vragen of problemen. Het ruime en vaak unieke assortiment aan kattenproducten valt erg in de smaak. Verder wordt het persoonlijke en deskundige advies bij het kiezen van producten of bij speciale vragen erg gewaardeerd. De website wordt omschreven als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk. Sommige klanten merken op dat er nog kleine verbeterpunten zijn aan de website.

Reviewspoezenparadijs.nl

Lekker voedzame korrels.

Onze drie poezen zijn gek op hun nieuwe korrels van Power of Nature, natural cat. Snelle levering! Bedankt!

Tonijn met sterke chemische geur

wij bestellen alweer enige tijd voor onze hond de gedroogde snacks. Helaas was de tonijn niet goed qua geur. Er zat een sterk chemische lucht aan en in de verpakking. Dit in tegenstelling tot de andere vissoorten. hierop heb ik Henk gebeld en deze zou het controleren. Verder niets meer daarover gehoord . Wel werd er gezegd, dat we bij onze volgende bestelling een gratis zakje ter compensatie mogen ontvangen. Ik had namelijk aangeboden de verpakking retour te sturen, maar dat was niet nodig zei deze vriendelijke man. We wachten het nu maar af, want we gaan binnenkort weer bestellen.

Mooie waterfontein en lekker kattensnoepjes

Ik heb hier een mooie , keramieke waterfontein voor mijn kat aangeschaft. Ik had er al één van kunststof maar die ging sleepte kat Belle het hele huis door. De fontein is erg goed , stevig en mooie glazuur. Deze kan ze niet door het huis slepen gelukkig... Het proefzakje met gedroogde ganzenlever was direct een succes. Gelijk maar wat verschillende aangeschaft en de "meuk" aan supermarkt kattensnoepjes de deur uit!

Dik tevreden

Opzoek naar een nieuwe drinkfontein en deze besteld bij jullie. Omdat ik het wat “hoog” bedrag vond voor een kwetsbaar product (keramiek) wou ik de bestelling ophalen. Dat ging mooi makkelijk! Mijn bestelling lag klaar in de box en zo kon ik hem vroeg in de ochtend in het weekend ophalen. De fontein staat erg leuk en het belangrijkste: de rode rakkers zijn er blij mee! Ohja, het gratis snackje vonden ze fantastisch dus dat ga ik een keer bestellen!
T E
Tien E.
Uitgebreid assortiment dat gemakkelijk online te bestellen is en wat supersnel wordt afgehandeld. De gratis proefsnackjes worden zeeeer gewaardeerd

Fantastisch bedrijf

Als er iets is met de bestelling dan bellen ze je op..of het nu gaat over een product wat niet genoeg voorraadig of wat dan ook...of dat de bestelling later geleverd wordt. En een uitstekende service hebben ze top bedrijf.
Zoals altijd snelle service en top producten. Heel fijn om te weten dat alles van het Poezenparadijs gegarandeerd de beste zijn. Advies op maat en het assortiment is altijd up to date!
Product waar mijn poes dol op is.. Zo lekker dat het regelmatig is uitverkocht, helaas. Soms wel erg veel 'gruis' bij de strips. Dat kan je een poes niet opdienen. Maar verder prima, aanrader.
Goede producten, snelle levering en gericht op klanttevredenheid. Snelle reactie op vragen en hele nette oplossing van issues.

Mooi, klantvriendelijk bedrijf met kwalitatieve, natuurlijke en goede producten!

Mooi bedrijf! Vooral de eigen brand producten spreken mij aan, maar ook het kwalitatieve aanbod aan natuurlijke kattenvoeding. Daarom vind ik het fijn dat ik dankzij onze samenwerking nu ook mijn klanten enthousiast kan maken over jullie producten.
K K
Kiki K.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit doos waardoor het kattenmeubel onbeschadigd blijft! En het kattenmeubel zelf is ook van hoogwaardige kwaliteit
Ik ben heel prettig geholpen door de klantenservice. Ik heb een kitten met hele gevoelige darmen en een giardia verleden. Henk heeft mij heel uitgebreid geholpen met goed advies. Ik zit nu met mijn kitten in de overgang op nieuw voer, dus het wordt nog afwachten hoe dit uitpakt uiteindelijk. Tot nu toe gaat het zeer goed! De gevriesdroogde konijn snack van hun eigen merk valt heel erg in de smaak hier thuis. Dit wordt zeker mijn nieuwe besteladres voor de katten.

Tevreden

Altijd heel tevreden van de bestelling en levering. Ook altijd een leuk extraatje voor onze poezen is leuk meegenomen! 🙏
De miauwstore drinkfontein was er snel en compleet met filter voor de pomp en de usb pompregelaar geleverd. Onze katten hebben de fontein snel in gebruik genomen.

Farmina haring

Mijn katten zijn er gek op, eentje eet liever de brokjes dan ze zachtvoer eet En ze hebben een hele mooie glanzende vacht
Snelle levering, brokjes zijn heel goed, zoals altijd. Leuk speeltje cadeau, toppie!

Goed advies

Via email eerst contact gehad over een bepaald kattentuigje. Fijn advies gekregen. Het tuigje past perfect.
Mooi assortiment kwaliteit voer en snacks. Zeer snelle levering en goede service.
Altijd snel en netjes geleverd. Goede kwaliteit producten in het assortiment. Ik koop hier al jaren de voeding voor mijn kat.
Supersnelle bezorging, supersnelle reactie op vragen en de meest uitgebreide gezonde voedingscollectie op de markt! Top!

poezenparadijs.nl

Poezenparadijs is dé kattenspeciaalzaak. Goed en gezond kattenvoer dat kritisch is uitgezocht om aan de voedingsbehoefte van de kat te voldoen. Leuke kattenspeeltjes voor uren lang speelplezier en Ker...