www.tennispro.nl

2.750 reviews in totaal   308 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de aantrekkelijke prijsstelling van de producten en geven aan dat de kwaliteit over het algemeen goed is. De webshop wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Ook het gratis retourneren en de terugbetalingen worden positief genoemd. Daarnaast wordt de klantenservice geprezen om haar snelle en vriendelijke reacties. Toch zijn er ook aandachtspunten: de levertijd wordt regelmatig als langer dan verwacht ervaren, wat tot frustratie leidt. De gekozen bezorgdienst, vooral UPS, krijgt veel kritiek vanwege slechte communicatie en afleverproblemen. Sommige klanten merken op dat het bestelproces en het retourformulier verbeterd kunnen worden. Er zijn klachten over hoge retourkosten en het retourproces zelf. Daarnaast wordt de klantenservice soms bekritiseerd vanwege het uitblijven van antwoorden. Tot slot zijn er incidentele klachten over beschadigde producten en dat het elders soms goedkoper is.

Reviewswww.tennispro.nl

Fijn racket

Product is top, goed racket en goed bespannen door de bespanservice. Snel verzonden en binnen een paar dagen in huis. Fijn dat ik zelf kon kiezen welke snaar en gewichtspecificaties. Het kostte wel wat moeite om alles naar wens in het winkelmandje te krijgen door de vele menu's die online doorlopen moesten worden. Moest meerdere keren opnieuw beginnen met bestellen.

Blij met Asics sneakers

Asics sneakers gekocht. Bestellen is makkelijk en wijst voor zich via de site. Wbt levering wordt je netjes op de hoogte gehouden wanneer de sneakers zijn ingepakt en wanneer ze worden verstuurd en aangeboden worden. Blij met mijn tennis/ padel sneakers.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat het bestellen vlot verliep en dat je goed op de hoogte werd gehouden tijdens het leverproces. Geweldig dat je blij bent met je Asics sneakers — veel speelplezier ermee! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Heel goede service. Vooral het feit dat ze een terugbetaling doen (in plaats van een tegoedbon) als je iets retourneert (na aankoop online) omdat de maat niet gepast was is top...

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je prachtige 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We vinden het belangrijk om retouren zo klantvriendelijk mogelijk af te handelen, daarom kiezen we voor een terugbetaling in plaats van een tegoedbon wanneer een online aankoop wordt geretourneerd. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Racket gekocht en bij het afrekenen vergeten om de couponcode in te vullen. Mailtje gestuurd en Jelle handelde alles snel en accuraat af. Hulde voor de klantenservice. Will but again

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je fantastische 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat alles snel en correct werd opgelost. We doen altijd ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat je tevreden bent over onze klantenservice. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je nieuwe racket. We kijken ernaar uit je opnieuw te mogen verwelkomen! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

UPS delivery problem

Everything fine. But delivery by UPS is a big problem. This is the second time in a row that UPS delivered to a pick-up station instead of to my place (we were definitely home - UPS did not leave a message in the letterbox either, strongly suggesting they never actually attempted home delivery).

Antwoord van www.tennispro.nl

Thank you for your review! We’re glad to hear that everything else went well, but we’re sorry to read about your experience with UPS. We understand how frustrating it is when a delivery doesn’t happen as expected. We also noticed that we didn’t receive any direct contact from you regarding this issue. Please feel free to reach out to us anytime in such cases — we’re always happy to assist and can contact the carrier to help resolve the situation. Thanks again for your feedback, we’ll also take this into account in our evaluation of delivery partners. Sportive greetings, Team TennisPro 🎾💛
hele goede afhandeling van de bestelling bestelling werd nog dezelfde dag klaargemaakt en verzonden. bestelling moest helemaal uit Frankrijk komen maar werd binnen 3 werkdagen bezorgd. De bestelling was heel goed verpakt! Webshop heeft een hele goed prijs/kwaliteitsverhouding. Ik raad de webshop dan ook zeker aan!

Antwoord van www.tennispro.nl

Wat een fantastische beoordeling, dankjewel! ⭐⭐⭐⭐⭐ Geweldig om te horen dat je bestelling zo vlot en zorgvuldig is afgehandeld. Fijn dat je tevreden bent over de prijs/kwaliteitverhouding en dat je onze webshop aanbeveelt. Hopelijk mogen we je bij een volgende bestelling weer van dienst zijn! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Goede snelle levering. Prijs hoger als bij concurrentie.
Goed en snel reageren en flexibel. Levering door UPS echter alleen niet best. Kreeg in totaal 16 mails en steeds verzetten van de levertijd. Helaas dus zou andere leverancier nemen.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, reactiesnelheid en flexibiliteit. Jammer dat de levering via UPS niet naar wens verliep — we begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. Bedankt om dit te delen, we nemen je feedback zeker mee in de evaluatie van onze vervoerders. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Goede prijs kwaliteit verhouding

Verzending duurt wat langer

De verzending duurt wat langer dan bij andere webshops. Verder was aflevering op maandag gepland en vervolgens komen ze op zaterdag aan de deur.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt ook voor je feedback. We begrijpen dat de levertijd en de onverwachte wijziging van de leverdag verwarrend kunnen zijn. De planning van de levering wordt bepaald door de vervoerder en kan soms nog gewijzigd worden. Fijn om te horen dat je bestelling uiteindelijk goed is aangekomen. We nemen je opmerkingen zeker mee om onze service verder te verbeteren. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Yonex tennisrackets

3 tennisracketten besteld; aan goeie prijs en in goede nieuw staat / correct geleverd; weliswaar 12d tussen bestelling en levering - zonder tussentijdse update - was langer dan verwacht.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat de rackets aan een goede prijs en in perfecte staat zijn aangekomen. We begrijpen wel dat 12 dagen zonder tussentijdse update langer is dan verwacht — dat is zeker niet de bedoeling. We nemen je feedback mee om onze communicatie tijdens het verzendproces te verbeteren, zodat je beter op de hoogte blijft. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Bij ander winkels is het retourneren gratis en met UPS verzend firma duurt het soms een week voor ik de goederen ontvang en soms nooit aanbellen of gewoon op de stoep zetten ik ontvang soms goederen die van veel verder komen in twee dagen
Mooie schoen, proma prijs. Doos was licht beschadigd maar dat vond ik geen probleem.

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je mooie 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐ Fijn om te horen dat je tevreden bent met de schoenen en de prijs. Jammer dat de doos licht beschadigd was tijdens het transport, maar we waarderen je begrip hierin. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Ales correct en snel verlopen.
Alles ok, maar mag wel wat sneller geleverd indien mogelijk

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat alles verder naar wens was. We begrijpen dat je de levering graag nog wat sneller had gezien. We doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en verzenden, en nemen je feedback zeker mee. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛
Alles volgens afspraak.

TOP site 👍🏻💪🏻🎾

Alles TOP. Uitgebreide keuze.
Levering is wel niet zo goed verlopen 2x uitgesteld

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn dat je ondanks de vertraging toch tevreden bent. We begrijpen dat het vervelend is wanneer een levering twee keer wordt uitgesteld. Helaas hebben we niet altijd invloed op de planning van de vervoerder, maar we nemen je feedback zeker mee in de evaluatie van onze bezorgpartners. Bedankt voor je begrip en hopelijk tot een volgende bestelling! Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛

Antwoord van www.tennispro.nl

Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Mocht je nog feedback hebben om je volgende ervaring helemaal 5-sterrenwaardig te maken, dan horen we dat graag. Sportieve groeten, Team TennisPro 🎾💛