bookbot.nl

1.126 reviews in totaal   1.125 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelle en correcte levering, de lage prijzen en de goede prijs-kwaliteitverhouding van de boeken. De staat van de boeken wordt vaak als uitstekend omschreven en de zorgvuldige verpakking wordt gewaardeerd. De website wordt als gebruiksvriendelijk en overzichtelijk ervaren, wat het bestelproces eenvoudig maakt. Daarnaast wordt de vriendelijkheid, bereikbaarheid en snelle reactie van de klantenservice geprezen. Enkele klanten maken melding van vertragingen bij de bezorging of problemen met de bezorgdiensten. Ook zijn er opmerkingen over beschadigde dozen of suggesties voor steviger verpakkingsmateriaal.

Reviewsbookbot.nl

Ik kende het hele bookbot niet (1) maar: ze hadden precies het boekje wat ik zocht (!) (gedichtenbundeltje van Judith Herzberg) en ik wilde een 'gebruikt exemplaar' en dat kreeg ik ook precies. De bestelling ging vlot - behalve de betaling via IDEAL die was niet goed doorgekomen o.i.d. maar daar kreeg ik een berichtje over en toen kwam het weer - snel - goed. De levering ging ook zeer vlot .. dus .. Helemaal tevreden!!

uitstekende service

Ik ben erg tevreden ! De prijzen van de boeken zijn uitstekend en de levering was snel. Ik was ontzettend blij om zoveel prachtige literaire werken in mijn moedertaal, het Portugees, te vinden. Dat maakte mijn aankoop extra bijzonder. Ik raad deze website zeker aan aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve boeken en een uitstekende service!

Geweldig initiatief.

Mooi dat dit kan, een boek aan meerdere mensen aanbieden. Geweldig om hier aan mee te kunnen doen. Vooral boeken die al jaren bestaan, en nog graag gelezen worden, maar niet meer nieuw te koop zijn, of te leen bij een bibliotheek. Ga zo door met deze klantenservice, super.
Opnieuw tijdig en goed bezorgd. Mooie boeken die heel goed betaalbaar zijn en de moeite van het lezen of bestuderen waard zijn. Voor de rest alles goed zoals het hoort. Prima kwaliteit/prijsverhouding.

boeken zijn goede kwaliteit en goed ingepakt, redelijk snel verzonden.

boeken zijn goed ingepakt, en van goede kwaliteit. Afhallpunt is wel behoorlijk ver weg, je moet goed controleren waar het punt is, anders ben je lang onderweg. Gratis thuisbezorgen zou nog mooier zijn, maar kost extra.. de boekendeal was overigens zeer goedkoop.
Het boek was zoals omschreven. Daar ben ik blij mee. Alleen de levering duurt erg lang. Ik heb een dag later ook nog ergens anders 2 boeken besteld van 2 verschillende adressen en die waren allebei al 2 dagen eerder binnen.
Opnieuw boeken in goede prijs- kwaliteit verhouding. Op de website netjes beschreven en gefotografeerd. Geen woord teveel, of te weinig. Verpakking is ook met aandacht gedaan en snel geleverd. Ik ben een tevreden klant.
Goede beschrijving van staat van de boeken. Snelle verzending, netjes in bubbeltjesplastic. Dozen zatrn niet echt stevig in elkaar maar niks beschadigd. Ondanks grote bestelling zonder fouten binnen een week geleverd !
Boeken netjes beschermd in bubbeltjesfolie maar goed ook want de doos was erg beschadigd de randen lagen helemaal open. Maar doordat goed beschermd was zijn de boeken niet beschadigd helemaal top. Iedere keer weer blij met hoe goed de boeken er uit zien.
Prima prijs - kwaliteit verhouding. Goede en betaalbare boeken. Snel geleverd. Ruim assortiment. Fijn om te snuffelen naar een bijzonder of aansprekend boek.
Ik ben erg tevreden! Het was mij volledig onbekend en t leek allemaal te mooi om waar te zijn haha. Maar na het lezen van reviews begreep ik iig wel dat dit echt was. Ik ben zéér tevreden en héél blij met mijn bestelling!
Keurige boeken, goed betaalbaar, netjes verpakt en (zeer) snel toegezonden. Collectie is goed ontsloten en makkelijk toegankelijk. Bovendien heel ruim aanbod over alle onderwerpen. Ben er gewoon erg tevreden over.

Schoolidyllen!!!

Ik wilde een boek voor moederdag bestellen, voor mezelf, en het kwam lekker vroeg aan. Ik heb het tot moederdag bewaard en in één keer uitgelezen. Het was een klassiek meisjesboek, maar nu bewerkt met voetnoten voor nieuwe lezeressen.
Vier keer feest met Bookbot. Het is een feest om uit zo'n groot assortiment te kiezen. De bestelling werd op de beloofde dag geleverd. De boeken zien er goed uit. En ze worden met veel plezier gelezen.Dus vier keer feest met Bookbot.

Toppieeee

Ik had oprecht niet verwacht dat ik het boek binnen zou krijgen omdat het zoo goedkoop was… Maar het boek was er binnen een week en was precies in de staat zoals op de site beschreven stond!!
Eigenlijk ging alles heel goed. Ik had alleen het gevoel dat het ietsjes langer duurde qua verzending dan aangegeven. Het pakket ophalen bij afhaalpunt ging ook goed. Ik had het bericht doorgestuurd naar mijn vriend om op te halen. Goed verpakt en de boeken zagen eruit zoals beschreven.
Ik had een klein boekje besteld; Franz Kafka: "Brief aan zijn vader". Ik vond het verrassend hoe het was verpakt. Klasse,!!! Vriendelijke groet Ilse.
Ze nemen je boeken graag over en het systeem zit goed in elkaar. Een mooi initiatief, maar verwacht niet veel geld voor je boeken. Als een boek van jou wordt verkocht is 3,50 euro al direct voor bookbot. Dan gaat er nog een commissie af. In de praktijk krijg je bijna nooit 75% van de verkoopprijs maar meestal minder dan 40%.
Zeer goede communicatie, en snelle service. dit bedrijf is serieus bezig om een hele grote en goede online boekwinkel te worden. Ik ga voortaan al mijn boeken bij dit bedrijf kopen.
Nette levering alleen DPD is langs gereden en niet aan de deur geweest.het boek komt retour het afleverpunt is ver bij mij vandaan en ik ben aan huis gebonden! Jammer