Betonstunter

1.442 reviews in totaal

1.442 reviews since 1 jun 2022

Gecertificeerd sinds: 28 jul 2022
betonstunter.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn erg te spreken over de snelle, klantvriendelijke en oplossingsgerichte service. Ook wordt de levering vaak als snel en correct ervaren. Veel klanten prijzen de kwaliteit van de producten en vinden deze eenvoudig te verwerken. Daarnaast wordt de duidelijke en snelle communicatie gewaardeerd, evenals de heldere handleidingen en instructies. Er zijn echter ook verbeterpunten: enkele klanten ervaren problemen met de bereikbaarheid van de klantenservice en vinden de afhandeling soms onvoldoende. Daarnaast worden vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Sommige klanten zijn niet tevreden over de dekking, krasvastheid of melden ontbrekende componenten. Ook zijn er opmerkingen over verschillen in instructies of bewerkelijkheid van het product, en soms zijn handleidingen inconsistent of onvolledig. Tot slot worden de geadviseerde hoeveelheden regelmatig als onnauwkeurig ervaren, waardoor klanten soms te veel of te weinig product ontvangen.

ReviewsBetonstunter

Prima bedrijf, als ik weer nodig heb, koop ik hier weer.

Levering was snel, verf was goed verpakt en ik kon er goed mee werken. Ook de handleiding was superrrrr.

Antwoord van Betonstunter

Hi Liesbeth, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Eerste bestelling was gaan lekken in de verpakking. Kosteloos vervangen. Was erg fijn.

Antwoord van Betonstunter

Hi Niek, bedankt voor je 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.

Zeer vlotte communicatie

Goede communicatie, goede opvolging, vrij snelle verzending via Bpost voor Belgie,... De producten zelf moet ik nog gebruiken, dus daar kan ik voorlopig geen beoordeling over geven.

Antwoord van Betonstunter

Hi Isabel, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Prettig product, goed service. Omdat ik geen pro ben, wel 2 x zoveel materiaal nodig gehad.

Antwoord van Betonstunter

Hi Cecilia, bedankt voor je review. Groeten team Betonstunter.
Prima product, en alle handvatten om te verwerken staan op de site 👌ik heb de 1 component betonverf gebruikt
Ik bestelde betonverf in de kleur RAL 9010. Geleverd werd de verf in kleur RAL7040. Foutje, kan gebeuren. Na melding met foto-bewijs kreeg ik direct een retourlabel om de verf RAL7040 terug te sturen en de volgende dag kwam alsnog de juiste kleur verf. Keurig opgelost!

Antwoord van Betonstunter

Hi Leo, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
zijn via de chat niet bereikbaar. Dus mijn vraag of ik niet gebruikte primer kan retour sturen, wordt niet beantwoord. En reageren dan ook niet later via de mail alsnog. Als je een vraag stelt over een zending van een kitspuit, die wordt nagezonden. Zodat ik een planning kan maken. Krijg je een heel kortaf antwoord terug. Spullen zijn prima en ik kan mn weg goed vinden op de website. Maar de klantvriendelijkheid, mag nog wel wat aangedaan worden.

Antwoord van Betonstunter

Hi Daantje bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. We vinden het jammer dat je niet tevreden bent. Wij nemen vandaag contact met jou op om samen een oplossing te vinden.

Op zich ben ik heel erg tevreden, maar...

Op zich ben ik heel erg tevreden, alleen had ik wel gehoopt direct een tip te krijgen op de website dat als ik het ene bestel dat eigenlijk het andere product (in mijn geval een sealer) er ook bij hoort. Dit was niet zo, waardoor ik later nogmaals een aparte bestelling moest doen en ook 2 maal verzendkosten moet betalen, dit vond ik persoonlijk erg vervelend.
Service is prima, reageren snel en doen wat ze beloven. Je kan erop bouwen. Begeleiding bij een project is prima.

Antwoord van Betonstunter

Hi Willem, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Super service. Na transportschade van de eerste zending werd direct een nieuwe verzonden!

Antwoord van Betonstunter

Hi Francis, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.

Mooi resultaat

De verf werd snel geleverd. Ik had wat schrik om de verf aan te brengen, maar het was heel goed uitgelegd en het het resultaat is top

Antwoord van Betonstunter

Hi Ann, bedankt voor je mooie review. Groeten team Betonstunter.
Prima levering en verpakking. Fijn ook zo’n proefpakket. Reeds verwerkt en is een succes!

Antwoord van Betonstunter

Hi Bart, bedankt voor mooie je 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Goed en snel geleverd volgens afspraak. En handleidingen zijn ook goed beschikbaar

Antwoord van Betonstunter

Hi Stef, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Een bestelling gedaan en nadat deze bevestigd was alsnog de dag erna kunnen wisselen van kleur. Omdat ik zo twijfelde. De medewerker heeft echt zijn best gedaan om de order in het magazijn te zoeken en met geluk had DHL deze nog niet opgepakt. Zeer klantvriendelijke service. Ben echt tevreden!

Antwoord van Betonstunter

Hi Roxanne, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Prettige communicatie, duidelijke uitleg over het product . Aanrader

Antwoord van Betonstunter

Hi Harvey, bedankt voor je mooie 5 sterren review en het delen van het mooie eindresultaat. Groeten team Betonstunter.
snelle levering en fijn dat je samples kunt bestellen

Antwoord van Betonstunter

Hi Bart, bedankt voor je 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
Fijne betonverf, die snel geleverd werd. Vriendelijke mensen, die snel reageren en goed meedenken.

Antwoord van Betonstunter

Hi Loes, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.

Heel veel plastic afval

Al met al heeft het een kleine week geduurd voordat de bestelling aankwam, best lang voor 2 potten betonverf en enkele andere potjes. Meest storend was dat deze bestelling in een enorme doos kwam. Hierin moest ik tussen de gigantische hoeveelheid plastic schuimproppen zoeken naar mijn bestelling. Onnodig veel ruimte voor de vervoerder, onnodig veel plastic afval. Dit kan veel beter Betonstunter!

Antwoord van Betonstunter

Hi K.T. bedankt voor je review. Groeten team Betonstunter.
Goed verwerkend product . Duurzaamheid zal blijken

Antwoord van Betonstunter

Hi Dirk, bedankt voor je mooie 5 sterren review. Groeten team Betonstunter.
vlotte service, degelijk materiaal en uitleg. Wat moet er nog meer zijn?

Antwoord van Betonstunter

Hi Dimitri, bedankt voor je mooie review. Groeten team Betonstunter.

Beton Ciré kopen voor een betaalbare prijs? Bekijk het uitgebreide aanbod van Betonstunter! ✅ Topkwaliteit en uitstekende service!