little-dutch.com/nl

4.474 reviews in totaal   1.167 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.167 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2021

little-dutch.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn doorgaans erg lovend over de kwaliteit, het design en de stevigheid van de producten. Ook het ruime en aantrekkelijke assortiment wordt vaak geprezen, met veel keus en leuke producten voor verschillende leeftijden. Daarnaast waarderen klanten de aanbiedingen en wordt de verpakking soms als aantrekkelijk ervaren. Sommige klanten prijzen de vriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de klantenservice. Tegelijkertijd zijn er regelmatig klachten over langere levertijden of vertragingen bij de levering. Ook wordt er soms verwarring of teleurstelling genoemd over kortingsacties en prijsverschillen met andere winkels. De communicatie over de status van bestellingen, vooral bij vertragingen, wordt soms als onvoldoende ervaren. Er zijn daarnaast klachten over beschadigde of slordige dozen en een gebrek aan cadeauverpakking. Tot slot is de ervaring met de klantenservice gemengd, waarbij sommige klanten slechte bereikbaarheid of onvriendelijkheid melden.

Reviewslittle-dutch.com/nl

Snel verstuurd. We hebben de commode cadeau gegeven. Hij is nog niet in elkaar gezegd. Dus over het product kunnen we niets zeggen.
Mooie babykleding in de aanbieding. Echter werd het pakket pas na 1 week verzonden, terwijl ze beloofden binnen 1 dag.

Beetje tegen gevallen

Ik vond het jammer dat om 11.10 al het speelgoed al weg was. Bij het tijdslot van 11.00. Ik ben een paar jaar geleden geweest en toen was er weinig speelgoed en nu vloog iedereen daar meteen heen. Helaas was er daarna geen aanvulling meer. Terwijl in de beschrijving stond dat er per tijdslot bij gevuld zou worden. Mensen na ons hadden geen speelgoed meer .
kwaliteit en precies zoals omschreven meer update over de bestelling geven als het vertraagd is

Pop, Ledikant, Wipstoeltje

Ik kan het alleen op beoordelen op wat ik zag. Het was namelijk een kraam cadeau. Het zag er heel mooi uit. Pop lijfje was zacht, makkelijk voor een kindje. Pop kon ook duimen. Ledikant en wipstoeltje was ook mooi. Alles precies als het plaatje.
Prachtige producten wat alleen wel jammer is dat de producten bij andere winkels soms €20 goedkoper is. Ik heb hierover contact gehad maar het enigste wat de medewerker vertelde is dat deze andere winkeliers bij hun inkopen en dan als aanbieding doorverkopen....
De levering liet wel even op zich wachten, maar aangezien ik ruim op tijd besteld had, was dit voor mij geen probleem.
Verzending was wel iets langer dan verwacht maar de kwaliteit zoals altijd top!
Ik had een cadeaukaart besteld omdat er een uiterlijke bezorgdatum stond. Maar de uiterlijke bezorgdatum was niet nagekomen waardoor ik lastminute een ander kraamcadeautje moest kopen. De cadeaukaart kan ik niet meer retourneren.

Levering duurde erg lang, zet dat erbij als je bestelt

Levering duurde erg lang. Gebeld omdat t een kado was en ik dus zeker moest weten of het dan binnen was. Mevrouw aan telefoon was beleefd, maar kwam met standaard antwoord waarschijnlijk is t onderweg. Gevraagd of ze t na kon kijken, Ja. Bleek nog niet te zijn ingepakt. Gevraagd of er spoed kon worden gedaan, Nee kon niet, maar gaat waarschijnlijk vandaag weg...toch maar iets anders gekocht. Pas 5 dagen later bezorgd.
Kleding is super mooi. Alleen duurt het erg lang voordat je iets hoort over de verzending.
Het product was simpel in elkaar te zetten en de levering was ook snel
B W
Berdien W.
Mooie spullen alleen levering duurde lang dat zou beter kunnen
Ik heb maar de helft van mijn bestelling ontvangen ik weet niet of dit nagestuurd word of dat het fout is gegaan met bezorgen aangezien de doos beschadigd was maar helaas krijg ik geen reactie van little dutch..
Heel fijn speelgoed, met kwalitatief goed is, van duurzame materialen gemaakt. Ik en onze dochter zijn er blij mee!
I P
Ingeborg P.

Prachtig!

Prachtige rompers en box pakjes geleverd gekregen! Mooie dessins , aangename stof kwaliteit, handige sluitingen. Een feestje om kado te geven. Snelle levering, goed verpakt.
Het ziet er prachtig uit. Mooie zachte kleuren, hoewel ik denk dat kleine kinderen felle kleuren mooier vinden. Netjes afgewerkt.
Snelle verzending, echter de grote doos had niet nodig geweest. Waren 2 slabbers en 2 hydrofiele doeken. Had mss n brievenbus pakje kunnen zijn in dikke envelop. Maar verder prima.

Producten top- wel lange bezorgtijd.

Producten zijn super tof! Alleen heel jammer van de lange bezorgtijd.
Vroeger kreeg je bij Little Dutch een kleinigheidje, nu spijtig genoeg niet meer,... maar dat kleinigheidje was wel een attentie dat ik als vaste klant erg appreciërde. Het is spijtig als je dit jarenlang gewoon bent, dat dit opeens stopt

little-dutch.com/nl

Little Dutch biedt moderne essentials, accessoires en kleurrijk speelgoed voor baby's en kinderen. Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook veilig en van hoge kwaliteit. Met ons uitgebre...