fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

1.013 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.779 reviews in totaal

fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen. Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.

Reviews voor fotobehang.com

Mooi materiaal en snel verzonden
Antwoord van fotobehang.com
Dank voor uw 5-sterren review! Fijn om te horen dat het materiaal bevalt en dat de levering snel was. Veel plezier met uw nieuwe behang!
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je positieve beoordeling.
Ik ben fan! Zo goed geholpen door de klantenservice om de kwaliteit te optimaliseren. Helemaal tevreden en keer zeker terug!
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice en helemaal tevreden bent! Dankjewel voor je enthousiaste review. We ontvangen graag een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com!
Antwoord van fotobehang.com
Bedankt voor je 5-sterren beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.

wederom prima in orde

Uitstekende kwaliteit, afmetingen ook conform wensen, snelle levering, een tevreden klant.
Het is heel moeilijk om een beoordeling te geven omdat we het nog niet aangebracht hebben
Sterk en toch soepel fotopapier, snelle bezorging fotopapier, kleuren zijn mooi en de kant en klare lijm is gewoon een gemak Helemaal 100% tevreden
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je waardering.
Ik was er verrast door dat het bloedverwant zo sterk is en de afdruk zo’n goede kwaliteit. Een echte aanrader!
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om te horen dat u zo verrast bent door de kwaliteit en het resultaat! De foto ziet er fantastisch uit. Bedankt voor uw enthousiaste review en het delen van het eindresultaat. Veel plezier met uw nieuwe wanddecoratie!
Erg goede kwaliteit van het behang
Antwoord van fotobehang.com
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw beoordeling met ons te delen. Wij stellen uw feedback zeer op prijs en horen graag of er iets is dat wij kunnen verbeteren om uw ervaring in de toekomst nog beter te maken.
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor de 5-sterrenbeoordeling! Wij stellen je review zeer op prijs.
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor je geweldige beoordeling! Fijn dat je tevreden bent.
Als ik 10 sterren of meer kon geven had ik dat gedaan. Nu 2 keer besteld en tis echt top!!!!!
Het is erg vlug geleverd en goed verpakt, maar wordt pas eind januari aangebracht Dus dan weten we meer.
Antwoord van fotobehang.com
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de levering snel en goed verpakt was. We zijn benieuwd naar het eindresultaat zodra het behang is aangebracht. Mocht je een foto willen delen, dan ontvangen we die graag via hello@wallgroup.com. Veel plezier alvast met het behang!