De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen.
Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.
Reviews voor fotobehang.com
Prachtig behang
Ik kreeg het behang en het was een soort stof, leek wel. Ik dacht dat het gewoon soort papier zou zijn maar dit is prachtig
Antwoord van fotobehang.com
Wat een prachtige foto! Hartelijk dank voor uw enthousiaste review en het delen van het resultaat. Het ziet er geweldig uit!
Fijn dat een kwaliteit check werd voorgelegd. Levertijd was iets aan de lange kant.
Jammer dat het onderste gedeelte van het mooie schilderij er niet helemaal opstaat
Dat het goed beschreven word en dat je op.nummer kan behangen. Top 👍
Ziet er mooi uit.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Het Hooglanders-design is inderdaad een prachtige keuze. We zijn benieuwd hoe het er bij jou aan de muur uitziet - stuur gerust een foto naar hello@wallgroup.com als je het behang hebt opgehangen!
Goede begeleiding met verwijzing naar de voorbereiding.
De laatste mail over hoe de verpakking er uitziet en wat dit betekend voor het behang kreeg ik pas toen het al op de muur zat.
Graag een tip over hoe het behang af te snijden. We hadden nieuwe messen en scharen maar het doek is niet makkelijk te snijden.
Goeie kwaliteit en in het echt nog mooier dan op de website
Ondanks een foute bestelling van mijn kant ging alles toch vlug en soepel.
Super fijne service!
Super fijn contact gehad na de bestelling. Er werd meegekeken hoe het patroon het mooiste was. Fijn en duidelijk contact.
Was daarom blij verrast!
Behang is van mooie kwaliteit.
Fijn dik behang. Erg fijn om mee te werken.
Ideaal om te kunnen plakken als behang. Zelfs op een schuine kant. Omdat de stroken zijn genummerd, weet je welke je moet pakken. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Nu de rest van de slaapkamer nog behangen.
Was mooi, minpunt was wel de verpakking, op de hoeken was die beschadigd en zelfs open gegaan
Antwoord van fotobehang.com
Wat ziet het resultaat er prachtig uit! Hartelijk dank voor uw mooie review en het delen van de foto. We waarderen uw feedback over de verpakking en nemen dit mee om onze service te verbeteren. Geniet van uw nieuwe wanddecoratie!
Zeer tevreden
De muurcirkels zijn fantastisch. Goede kwaliteit ook. Ze komen op de muur in ons appartement in Italië.
Antwoord van fotobehang.com
Wat leuk om te horen dat de muurcirkels zo goed bevallen en van goede kwaliteit zijn! We zijn benieuwd naar het resultaat in jullie appartement in Italië. Stuur gerust een foto naar hello@wallgroup.com!
goed telefonisch contact netjes te woord gestaan.
het zou fijn zijn als de nummerring op de achter kant van fotobehang zou staan.
Antwoord van fotobehang.com
Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je telefonisch goed en netjes geholpen bent.
En bedankt voor je suggestie over de nummering op de achterkant van het fotobehang. We nemen dit zeker mee als waardevolle feedback om onze producten en het gebruiksgemak verder te verbeteren.
Als je in de toekomst nog ideeën of vragen hebt, dan horen we dat graag.
Snelle levering en goede uitleg.
Benieuwd naar afhandeling retour
De kwaliteit is goed, foto zelf komt totaal niet overeen met werkelijkheid, de kleur en structuur is geheel anders, ben benieuwd naar de afhandeling van onze retour
Antwoord van fotobehang.com
Wij hebben uw retour ontvangen en er is vandaag contact met u opgenomen.
Snelle service, zoals vorige keer ook TOP kwaliteit.
Wat leuk om te zien dat je zo tevreden bent! Bedankt voor de 5 sterren! 🌟