fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

1.013 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.779 reviews in totaal

fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen. Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.

Reviews voor fotobehang.com

Geweldig!!

Het behang is van super mooie kwaliteit. De kleuren zijn prachtig. Het ophangen is prima zelf te doen. Omdat het een zeer dikke stof is, krijg je ook geen scheuren of luchtbubbels. We zijn er heel erg blij mee.
Mooi dat alles op maat is. De kleur laat soms iets af als je bezig bent het op de muur te krijgen.
Antwoord van fotobehang.com
Wat ziet het eindresultaat er mooi uit! Bedankt voor uw positieve review en het delen van de foto. We nemen uw feedback over de kleur mee om onze producten verder te verbeteren. Veel plezier met uw behang!
Consumer profile image
Mari v.
Prima service en hulpvaardig.
Antwoord van fotobehang.com
Fijn om te horen! Bedankt voor het mooie compliment :)
Prima en snel geleverd
Helaas had ik het niet goed opgemeten maar zeer goed geholpen door een dame aan de telefoon
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn dat je zo goed geholpen bent! Bedankt voor je mooie review. Mocht je een foto van het eindresultaat willen delen, stuur deze gerust naar hello@wallgroup.com.
Heel blij mee. Prachtige afbeelding en mooe kleuren.
snelle levering en goede uitleg over gebruik...

Geweldig behang

Ik maakte me zorgen toen ik het fotobehang opgevouwen in de doos zag liggen. Bang dat ik die plooien nooit glad zou krijgen. Maar . . . geen enkel probleem. Wat een prachtig behang met frisse krachtige kleuren. Wij zijn er heel blij mee.

Spanje weg in bergdorpje

Het resultaat van de foto 2.00 meter bij 0,5 meter is geweldig. Het is op een gestukte muur geplakt en het lijkt zelfs of het in de muur zit , een fraai resultaat. De vragen die ik had zijn heel goed beantwoord dus ook de service was top!
Nadat de bestelling was geplaatst ontvingen al binnen éen dag netjes een telefoontje dat het behang klaar lag!
Goede kwaliteit en service
Helemaal prima, goede verzending, uitleg en perfecte lijm erbij gekocht. Top!
Antwoord van fotobehang.com
Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen! Bedankt voor uw positieve review en het delen van het mooie resultaat.
Goeie kwaliteit
snelle levering + goede kwaliteit