fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

1.011 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.781 reviews in totaal

fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen. Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.

Reviews voor fotobehang.com

Snel geleverd
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij dat u tevreden bent met de snelle levering. Mocht u een foto van het behangresultaat willen delen, dan ontvangen we die graag via hello@wallgroup.com. Veel plezier met uw nieuwe behang!
Het behang is prachtig. Levensecht! We gaan binnenkort voor een tweede muur ook een fotobehang bestellen.
Het mailverkeer over de bestelling en de info, materialen waren echt goede kwaliteit, makkelijk aan te brengen met de behangsel die ik erbij kocht
Snel geleverd. Mooie kwaliteit en makkelijk op te plakken
vooral zo doorgaan
Antwoord van fotobehang.com
Dank u wel voor uw enthousiaste reactie! We zijn blij dat u zo tevreden bent. Mocht u een foto van het eindresultaat willen delen, dan ontvangen we die graag via hello@wallgroup.com. Veel plezier met uw behang!
Supermooie kwaliteit! Zeer makkelijk te verwerken!
Duidelijke site, vlotte verzending, goed alles te volgen. Product top !

Snelle levering goede instructie!

Snelle levering goede instruktie!
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review en het delen van het resultaat! Het ziet er echt prachtig uit. We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en service. Veel plezier met uw nieuwe wand!
Eenvoudig aan te brengen, prachtig design.
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor uw fantastische review! Wat fijn om te horen dat het behang eenvoudig aan te brengen was en dat het design zo in de smaak valt. We zijn erg benieuwd naar het eindresultaat! U mag altijd een foto sturen naar hello@wallgroup.com. Veel plezier met uw nieuwe wand!

Heldere kleuren, stevig materiaal, snel en goed verpakt

Kleine wand in toilet (150 x 110) uit 1 stuk besteld. Goede kwaliteit, heldere kleuren en stevig materiaal. Snel geleverd ook. Nog geen idee hoe het er straks tegenaan zit, iets met ‘even wachten tot het stucwerk droog is’ 😉.
Snelle levering en goede communicatie.
Antwoord van fotobehang.com
Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij dat u tevreden bent over onze service. Voor verdere vragen kunt u altijd mailen naar hello@wallgroup.com.
Wat een vlotte en prettige ondersteuning biedt Fotobehang.com, echt klasse! En daarnaast was hun meedenken ook een gewaardeerde kwaliteit 👍🏼 We zijn erg blij met het mooie behang.