fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

1.011 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.781 reviews in totaal

fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen. Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.

Reviews voor fotobehang.com

Top product echt heel mooi houd er wel rekening mee dat je 2mm overlapt ivb met krimpen
RV
r v.
snel en service goed , doek netjes geprint , alles duidelijk uitgelegd

Vlotte levering goed kwaliteit

Vlotte levering, fijn behang om te plakken en mooi resultaat
Zeer goede ondersteuning goede service
Veel te donker afgedrukt
Antwoord van fotobehang.com
Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het product en dat het fotobehang te donker is uitgevallen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. De uiteindelijke kleurweergave kan afhankelijk zijn van factoren zoals de aangeleverde foto, scherminstellingen en lichtinval. We helpen je hier graag verder bij. Wil je ons een mailtje sturen met je klacht naar hello@fotobehang.com? Dan kijken we samen naar een passende oplossing.
Prettige communicatie toen ik een verzoek had, prachtig materiaal op de muur!
WE hebben het erg makkelijk kunnen behangen

Origineel

Handig op maat te bestellen en heel veel keuze. Snel in huis. De lijm is ook heel fijn. We hebben nu een sfeervol en origineel toilet.
Zeer mooie kwaliteit, gemakkelijk op te plakken.
Super snel verzonden en echt kwaliteitsbehang. Makkelijk te plakken, zelfs omdat ik hetnooit had gedaan..
Snelle levering. Niet duur. En exact aan de maat. Kleur vastheid kan ik nog niet beoordelen.
Ik.heb een paar voorbeelden besteld en ga echt behang voor een muur bestellen. Ik vind het behang prachtig!

Kwaliteit behang(vlies)

Kwaliteit van het behang(vlies), nummering van de print