De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen.
Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.
Reviews voor fotobehang.com
Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, dat zegt genoeg! Heel fijn dat je de moeite hebt genomen om dit te delen.
Stuur een foto van het eindresultaat naar hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We horen graag van je!
Super mooie kwaliteit. Hele fijne klantenservice.
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te lezen! Mooie kwaliteit én een fijne ervaring met ons team, dat is precies waar we elke dag voor gaan.
Deel een foto van je behang via hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen!
Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, wat geweldig! Zo fijn om te zien dat je blij bent met je aankoop. Deel een foto van het geplakte behang via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We horen graag van je!
Rotterdam
Mooie kwaliteit, makkelijk te plakken.
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te lezen! Makkelijk plakken én een mooi resultaat, dat is precies waar we naar streven. Stuur een foto van je muur naar hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om deze vijf sterren te zien! We hopen dat je volop geniet van je nieuwe behang. Deel gerust een foto van het eindresultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Netjes gedaan qua check en aflevering.
Netjes gedaan!
Genoeg uitleg over pixels (en gecheckt met ons)
We hopen dat de zelfklevende variant net zo goed blijft zitten als het eerste muurtje met jullie behang + lijm ooit.
Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, dat spreekt boekdelen! Heel fijn om te zien dat je zo blij bent met je aankoop. Ben je al klaar met het ophangen? Deel een foto van het eindresultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, dat zegt genoeg! Wat geweldig om te zien dat je zo tevreden bent.
Deel een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zijn benieuwd hoe het er bij jou uitziet!
Prachtig mooi product.
Snel bezorgd en een prachtig product zeer hoge kwaliteit super verwerkt heerlijk precies zoals vermeld een dikke pluim .👍🏽
Prima service
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen, dank je wel voor de mooie beoordeling! We doen ons best om elke klant goed te helpen, en het is geweldig te weten dat dit gewaardeerd wordt.
Makkelijke website, snelle levering!!
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te lezen! Een vlotte bestelervaring én snelle levering, dat is precies wat we nastreven. Deel een foto van je behang aan hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Antwoord van fotobehang.com
Wat een mooie waardering, heel erg bedankt! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Erg mooi resultaat, wij zijn er erg blij mee. Is een echte blikvanger bij binnenkomst.
Was erg makkelijk om aan te brengen.
Prachtig Behang,
Voor de baby kamer van onze zoon! Duidelijke nummering en handleiding
Antwoord van fotobehang.com
Wat leuk dat jullie er zo blij mee zijn! Veel plezier met de babykamer voor jullie zoon gewenst.
Mooi en degelijk behang.
Jammer dat de witte achtergrond niet wit was maar grijs.
De snijranden waren hier en daar wat rafelig. Maar ik denk dat ik een van de weinige ben die daar last van heeft aangezien ik slechts 1 baan nodig had.
Mooi product en snelle levering. Ook goede tips voor bevestiging.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je blij bent met het product en de snelle levering, en dat de bevestigingstips goed van pas zijn gekomen! Veel plezier ermee.
Nog mooier dan dat we dachten!!
Antwoord van fotobehang.com
Wat een geweldige verrassing, dat maakt ons écht blij om te lezen! Stuur een foto van jullie muur naar hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om het aankoopbedrag terug te winnen.
Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, wat een mooie verrassing! We zijn blij dat je zo tevreden bent. Deel gerust een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.