fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

1.013 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.779 reviews in totaal

fotobehang.com- Logo - Reviews

fotobehang.com

De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen. Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.

Reviews voor fotobehang.com

Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, dat zegt genoeg! Heel blij om te zien dat je zo tevreden bent. Heb je al een foto van het eindresultaat? Deel hem via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Behang is zer goed van kwaliteit. Easy om te behangen. Printvis echt super mooi
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en het resultaat! Bedankt voor je mooie review.
Het fotobehang zit perfect op de muur.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat het fotobehang zo mooi op de muur zit! Veel plezier ervan.
Snelle levering, keurig verpakt, goede ( kant en klaar) lijm, wel teveel. Prachtige afbeelding. Wij genieten er nu dagelijks van in onze slaapkamer, het behang hebben wij op saaie kastdeuren geplakt.
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor uw enthousiaste review en het delen van het resultaat! Het ziet er echt prachtig uit. We zijn blij dat u tevreden bent met de kwaliteit en service. Veel plezier met uw nieuwe wand!
Prachtig fotopapier. Plakt top. 👍👍💯
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat het fotopapier zo goed bevalt en dat het plakken naar wens is! Bedankt voor je mooie beoordeling.
AH
Alexandra H.

Top service en behang

Keurig berichtje gekregen toen de kwaliteit van de foto toch te wensen overliet. Prima follow up na opnieuw inzenden en erg blij met het resultaat!! Plakken ging ook erg soepel met deze kwaliteit behang, wat altijd mooi meegenomen is.

Super gaaf behang !

Het was de eerste x dat ik ging behangen en dat ging goed ! Super gaaf behang , mijn zoontje is super blij! 😊🤎
Antwoord van fotobehang.com
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om deze achter te laten. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder.
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te zien, vijf sterren! Heel fijn dat je de moeite hebt genomen om je ervaring te delen. Deel een foto van je behang op de muur en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Stuur je foto naar hello@wallgroup.com, we kijken er naar uit!
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om zo"n mooie beoordeling te ontvangen, dat geeft echt energie! Deel een foto van je behang op de muur en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Stuur je foto naar hello@wallgroup.com, we kijken er naar uit!
Snelle verzending, goede service en het behang is echt kwaliteit, enorm blij mee.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je behang! Snelle verzending en goede kwaliteit, dat is precies waar we voor gaan. Geniet ervan! Mocht je een foto van het eindresultaat willen delen, dan ontvangen we die graag op hello@wallgroup.com.

Banksy Flower thrower

Zeer snelle levering. Behang is makkelijk aan te brengen.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het behang zo makkelijk aan te brengen is! Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je Banksy Flower Thrower.
Antwoord van fotobehang.com
Bedankt voor je beoordeling! Het is fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je nog suggesties hebben of ergens mee geholpen willen worden, dan horen we dat graag.
Snelle levering goed materiaal. mooi materiaal. duidelijke instructie erbij
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Geweldig dat de levering snel was en dat het materiaal aan je verwachtingen voldoet. Als je het behang hebt aangebracht, ontvangen we graag een foto van het eindresultaat op hello@wallgroup.com. We zijn altijd benieuwd naar het resultaat!
Fijn dat er een beschrijving bij aanwezig was. Met twee personen makkelijk aan te brengen. Mooie kleuren ben er erg blij mee

Foto behang uil

Het bij de behang gekochte set gereedschap had ik niet zoveel aan Dat was verspild geld. Het foto behang was verder prachtig
Het is mooi stevig behang, kleur komt overeen. Heel blij mee!
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig dat je zo tevreden bent met je behang! De stevigheid en kleurnauwkeurigheid zijn inderdaad belangrijk, dus fijn dat dit helemaal goed is bevallen. Heb je het al opgehangen? We zijn altijd nieuwsgierig naar het eindresultaat, dus mocht je een foto willen delen, stuur hem gerust naar hello@wallgroup.com!

Voor herhaling vatbaar

Alles beviel: van het uitzoeken (fijne, overzichtelijke site), tot het bestellen en uiteindelijk ontvangen van ons fotobehang. We hebben gekozen voor behang "uit een stuk", omdat het voor een inham bedoeld is. Echt prachtig geworden. Prachtig levendige kleuren, makkelijk aan te brengen. Echt top.
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te zien, een volle vijf sterren! Dat geeft ons echt energie. Deel een foto van je behang "Mt. Fuji in the cherry blossoms" aan de muur via hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We zijn benieuwd hoe het eruit ziet!
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te zien, vijf sterren! Dat betekent echt veel voor ons. Deel een foto van je behang "Duinstrand met zonsondergang" aan de muur via hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen. We horen graag hoe het resultaat eruitziet!