De reviews voor fotobehang.com zijn constant positief. Klanten zijn erg tevreden over de kwaliteit van het behang en de scherpe afdrukken, evenals het stevige materiaal en de mooie kleuren. De snelle en zorgvuldige levering wordt gewaardeerd. De klantenservice krijgt lof vanwege vriendelijkheid, behulpzaamheid en oplossingsgerichtheid. Het behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginners, dankzij duidelijke instructies en genummerde banen. De communicatie via e-mail en telefoon wordt als prettig en duidelijk ervaren. Tevens wordt het maatwerk, zoals het aanpassen van het ontwerp, positief beoordeeld. Klanten waarderen daarnaast de duidelijke instructies en meegeleverde hulpmiddelen.
Af en toe worden er echter vertragingen of transportproblemen bij de levering gemeld. Een enkele klant noemt kleine misverstanden in de communicatie of ervaart te veel herinneringsmails. Ook wordt soms een vertraging in het ontvangen van de beschrijving genoemd.
Reviews voor fotobehang.com
Alles was prima project was na het behangen af zie foto's
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat alles prima is verlopen met je behangproject! Heel erg bedankt voor je geweldige 5-sterren review.
We zouden het fantastisch vinden om foto"s van het eindresultaat te zien! Je kunt deze gerust mailen naar hello@wallgroup.com.
Heel mooi dat ze eerlijk waren en de foto hebben afgekeurd.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je onze eerlijkheid waardeert! We vinden het belangrijk om transparant te zijn over de kwaliteit, zodat je uiteindelijk het mooiste resultaat krijgt. Mocht je in de toekomst opnieuw behang bestellen en het eindresultaat willen delen, dan ontvangen we graag een foto op hello@wallgroup.com. Bedankt voor je vertrouwen en de 5 sterren!
Het is prachtig behang en de kwaliteit lijkt ook heel goed. Helaas is, ondanks het juist volgen van de instructie, een dag later toch naden zichtbaar zijn geworden. Het lijkt dat erop dat het behang was is gekrompen.
Supersnel geleverd. het plakken is simpel, kan bijna niet fout gaan.
Absoluut aan te bevelen!
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om deze beoordeling te zien, heel erg bedankt! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent, en we hopen je snel weer van dienst te mogen zijn.
Snel en nette levering. Kost wat maar dan heb je ook iets netjes in huis.
Antwoord van fotobehang.com
Wat leuk dat je tevreden bent met de levering! Fijn om te horen dat alles netjes bij je is aangekomen. En je hebt helemaal gelijk: kwaliteit heeft zijn prijs, maar daar pluk je ook de vruchten van! Wij zijn benieuwd hoe het er bij jou aan de muur uitziet! Heb je al foto"s gemaakt van het resultaat? Deel ze gerust met ons via hello@wallgroup.com, we kijken er altijd graag naar.
Goeie staaltjes, bloedsnel, net iets bredere banen is heel fijn, en het behang zelf is prachtig gedrukt en mooi dik. Wij hadden premium vliesbehang gekozen.
Antwoord van fotobehang.com
Wat een mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over de staaltjes, het behang en de kwaliteit. Het resultaat ziet er prachtig uit!
Goede service en kwaliteit.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! We doen ons best om goede kwaliteit en service te leveren, dus je waardering betekent veel voor ons.
De snelle levering, de prachtige uitvoering en goede uitleg.
Antwoord van fotobehang.com
Een review als deze tovert een glimlach op ons gezicht. Dank je wel voor de 5 sterren en het vertrouwen in ons!
Super snelle levering en makkelijk te bestellen, echt top
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen! Zo blij dat alles soepel is verlopen en je snel van je nieuwe fotobehang kunt genieten. Veel plezier met het geven van je muren dat extra beetje wow!
Antwoord van fotobehang.com
Vijf sterren, wat een geweldig compliment! Het doet ons enorm goed te zien dat je zo tevreden bent met je Fuji fotobehang. Deel een foto van het resultaat via hello@wallgroup.com en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Op alle aspecten 100% top!
De geleverde kwaliteit is zeer goed. De levertijd is kort. De communicatie is 100% top!
foto is te donker
Antwoord van fotobehang.com
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat de foto niet aan uw verwachtingen voldoet qua helderheid. Mocht u hierover vragen hebben of verdere hulp nodig zijn, dan kunt u ons gerust een bericht sturen.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! Vier sterren, dat waarderen we enorm.
Heb je je behang al op de muur? Stuur een foto van het resultaat naar hello@wallgroup.com en maak automatisch kans om je aankoopbedrag terug te winnen.
Mooi fotobehang goede kwaliteit
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je fotobehang! Bedankt voor je mooie beoordeling.
De vragen werden snel beantwoord, ze denken mee.
Antwoord van fotobehang.com
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! We vinden het geweldig dat je onze snelle reacties en meedenkende aanpak waardeert. Bedankt voor je 5-sterren review!
Antwoord van fotobehang.com
Wat geweldig om dit te zien, vijf sterren, dat maakt ons écht blij! Deel een foto van jouw behang via hello@wallgroup.com en maak kans om het aankoopbedrag terug te winnen.
Zelfklevend behang super!
Zelfklevend behang super makkelijk te gebruiken, wij hebben dit op gegronde mdf platen geplakt voor schuifdeuren.
Foto is niet 100% scherp maar op afstand zie je dit niet
Snelle service en vriendelijk vooral gesproken met simone
Antwoord van fotobehang.com
Wat leuk dat Simone je zo goed heeft geholpen! We zijn blij dat je de service als snel en vriendelijk hebt ervaren.