EXIT Toys - exittoys.nl

2.399 reviews in totaal   221 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

De kwaliteit van de producten wordt over het algemeen positief beoordeeld. Sommige klanten waarderen ook de mogelijkheid om losse onderdelen te bestellen, en er is lof voor de klantenservice wanneer deze snel en behulpzaam reageert. Daarnaast ervaren sommige gebruikers de handleiding en uitleg als duidelijk en handig. Echter, er zijn veel klachten over lange levertijden en vertragingen, ondanks beloofde snelle levering. De communicatie met de klantenservice wordt vaak als slecht, traag of onduidelijk ervaren en de opvolging laat soms te wensen over. Er zijn klachten over defecten en de duurzaamheid van producten. Klanten vinden het daarnaast onhandig dat bestellingen in losse of gespreide pakketten geleverd worden. Onduidelijkheid rondom het bestellen van losse onderdelen leidt soms tot extra kosten of ongemak. Tot slot wordt de handleiding soms als onvolledig of afwezig genoemd.

ReviewsEXIT Toys - exittoys.nl

Heel klantgericht en meedenken, snel antwoorden op vragen. Product ook heel goed. Handleiding minder maar op de website kon je weer allerlei tips vinden. Top.

Zwembad nog niet geleverd

Na bestelling en betaling is ons zwembad nog niet bezorgd. Of dit probleem ligt bij het transportbedrijf of de communicatie tussen Exit Toys en het transportbedrijf, is mij niet helemaal duidelijk. Dd klantenservive is erg vriendelijk en denkt goed mee, maar heeft tot nu toe nog niet kunnrn zorgen voor levering van het zwembad.
het bestellen was heel makkelijk, helaas kreeg ik geen mail dat de bestelling was gedaan en kon ik zelfs via de track en trace de order niet volgen, het is uiteindelijk wel goed gekomen, helaas iets later dan het zou moeten zijn.

Antwoord van EXIT Toys - exittoys.nl

Hartelijk dank voor uw feedback en uw bestelling. Fijn om te horen dat het uiteindelijk goed is gekomen, al vinden wij het vervelend dat u geen bevestigingsmail heeft ontvangen en dat het volgen van de bestelling via track & trace niet goed heeft gewerkt. Ook betreuren wij de vertraging in de levering. We wensen je veel plezier met je aankoop. Groet, team EXIT Toys
Gemakkelijk bestellen, prima zwembad. Leveren duurde langer dan verwacht.
Bij mijn bestelling miste ik een onderdeel en er was iets defect. Binnen 3 dagen kreeg een set reserve onderdelen.
Privéprofiel

Nieuwe liner

Met onze verhuizing de liner van de spa kapot gegaan. Gelukkig kon ik los een nieuwe bestellen. Goed geholpen via de chat/whatsapp. Was snel in huis

Antwoord van EXIT Toys - exittoys.nl

Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de liner van uw spa tijdens de verhuizing beschadigd is geraakt, maar fijn dat we u snel hebben kunnen helpen. Goed om te lezen dat u via chat/WhatsApp goed bent geholpen en dat de vervanging snel in huis was. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys
netjes een mail gestuurd dat het iets langer duurde ivm de drukte. Vind ik netjes en positief!
Zwembad en alle onderdelen perfect. Alleen bezorgen DOD is altijd drama!
Goede product uitleg over de te vervangen onderdelen, welke nodig zijn (en hoeveel). Snelle verzending.

Trampoline half geleverd! Wacht al 2 weken.

Ik heb 3 juli een trampoline gekocht. Volgens de website zou die binnen 3 dagen geleverd worden. Echter hij kwam niet. Na herhaaldelijk e-mail en apps sturen (want er is geen tel nummer!) waar geen antwoord op komt, werd 1 van de 2 pakketten geleverd door dpd. Contact met dpd opgenomen, het pakket lag nog bij exittoys! Dpd geeft schuld aan et en et geeft schuld aan dpd. Nou lekker dan! Ik hoop dat ik morgen een net mailtje van et krijg dat het pakket onderweg is. Dan kan ik mijn trampoline in elkaar zetten! Er word nauwelijks op appjes gereageerd en bellen kan niet. E-Mail word helemaal niet beantwoord.
Product (trampoline doek) wijkt af van het origineel. Bevestiging in de hoeken verschilt dusdanig dat bevestiging lastiger is. Ontbreken handleiding.

Klantenservice kan veel beter

Als het gaat om contact met de klantenservice is dit echt slecht. Al met al ben ik uiteindelijk wel goed geholpen maar duurde het 2 weken voor mijn bestelling uiteindelijk binnenkwam. Het product is wel top en mijn kindjes zijn er heel blij mee!

Antwoord van EXIT Toys - exittoys.nl

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback en uw review. Fijn om te horen dat het product naar wens is en dat uw kindjes er zo blij mee zijn! Tegelijk vinden wij het erg vervelend dat het contact met onze klantenservice en de levertijd niet naar verwachting zijn verlopen. Groet, Team EXIT Toys
Snelle verzending en zeer fijn dat ze ook losse onderdelen verkopen. Onze waterspeelmat had wat kapotte slangen die nu zeer makkelijk te vervangen waren.

Antwoord van EXIT Toys - exittoys.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle verzending en dat de losse onderdelen goed van pas kwamen. Geweldig dat je de waterspeelmat zo eenvoudig weer hebt kunnen herstellen. Veel plezier ermee! Groet team EXIT Toys
Wij hadden een lek in het zwembad ,gelijk werd er een nieuw bad verstuurd.super service
Snelle service en zeer goed product!

Trampoline snel geleverd, foutje keurig hersteld.

Trampoline was snel geleverd, echter waren de accessoires nog niet geleverd. Na het sturen van een mailtje, heben wij de accessoires de volgende dag al binnen gekregen. Top service!

Antwoord van EXIT Toys - exittoys.nl

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat de trampoline snel is geleverd en dat de accessoires na je berichtje ook snel zijn nagezonden. Goed dat je contact hebt opgenomen, zo konden we het snel voor je oplossen. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de trampoline! Groet, team EXIT Toys
Job Tadema heeft mij perfect voorzien van de juiste adviezen. Wat een fantastische verkoper.
Verzenden duurt ontzettend lang. Zwembad zit nog in de doos want het warme weer is de komende week klaar. Dus kan het product zelf niet beoordelen. Ben je snel iets nodig? Zou niet hier bestellen.
Prima kwaliteits product met veel info voor opbouw en onderhoud etc.
Goede producten (trampolinedoek en -rand), snelle levering waarbij we goed op de hoogte werden gehouden van het moment van levering

Antwoord van EXIT Toys - exittoys.nl

Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de producten en dat de levering snel verliep. Goed om te lezen dat u ook de communicatie over het bezorgmoment als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team EXIT Toys