Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De website wordt gewaardeerd vanwege de duidelijkheid, het gebruiksgemak en de informatieve productomschrijvingen. Ook wordt de prijs-kwaliteitverhouding als zeer goed ervaren. Productkwaliteit wordt over het algemeen positief beoordeeld en klanten stellen de duidelijke communicatie over de status van hun bestelling op prijs. Er zijn enkele opmerkingen over afwijkingen of niet-passende onderdelen. Daarnaast zijn sommige klanten ontevreden over het retour- en annuleringsbeleid en vinden ze het aantal beoordelingsmails overdreven.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsvdhtools.nl
Snel antwoord en snelle levering. Product goed ingepakt.
Duidelijke website, makkelijk bestellen en scherpe prijzen
Heel makkelijk. Goede duidelijk site en uitstekende detail beschrijving van de productspecificaties. Ik was op zoek naar een blokkeer voor 2 kleppen 2.6 V6.
Type en zelfs het bouwjaar stond erbij vermeld zodat je zeker ben van het juiste product.
Ik heb de universele klepverencompressor besteld maar voor de bmw motor m57 past het niet in heb er niks mee kunnen doen
Antwoord van vdhtools.nl
Beste Mustafa Gusani,
Dank u wel voor uw bericht.
Wij willen u graag informeren dat er bij ons distributiegereedschap is besteld en geen universele klepverencompressor.
Het distributiegereedschap dat u heeft besteld, is geschikt voor alle motorcodes die bij het product vermeld staan. Mocht uw motorcode hier niet tussen staan, dan is deze set helaas niet geschikt voor uw motor.
Wij helpen u uiteraard graag verder bij het vinden van het juiste gereedschap. Neem gerust contact met ons op en geef daarbij uw motorcode door, dan kijken wij met u mee naar een passende oplossing.
Klantenservice VDH Tools
Supersnelle en correcte levering
Super snel en precies wat had verwacht.
Goede en snelle levering
Foutje met levering, maar dat kan gebeuren ( pakket verwisseld met andere klant /zelf verder geregeld
Maar materiaal is 👍)
snel opgelost
Er zat bij de levering een kleinigheid niet in de verpakking. Dit werd de dag nadien afgeleverd!