www.zechsal.nl

7.313 reviews in totaal

7.313 beoordelingen sinds 29 feb 2024

Gecertificeerd sinds: 23 mei 2024
zechsal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer tevreden over de werking, effectiviteit en het resultaat van de producten. De natuurlijke samenstelling wordt door de meerderheid gewaardeerd. Ook de snelle, nette levering en het bestelproces worden als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren. De klantenservice krijgt veel lof voor vriendelijkheid, behulpzaamheid en persoonlijke aandacht. Daarnaast worden de service, verzending en reacties als opvallend snel ervaren. Veel klanten delen positieve persoonlijke resultaten, zoals vermindering van klachten of een verbeterde nachtrust. Enkele klanten uiten zorgen over chemische toevoegingen in sommige producten.

Reviewswww.zechsal.nl

Het doet wat het beloofd, ik gebruik magnesium vlokken in het bad en gel daarna. De pijn van mijn blesure zakt daarna direct af, zodat ik zonder pijn rustig kan slapen.
Mijn producten werden snel verzonden. De communicatie over de verzending was duidelijk. Dat PostNL dan besluit om bij een ander service punt te leveren kunt u niets aan doen, maar dat maakte dat ik 4 van de 5 sterren heb gegeven.
Gebruik druppels , in eerste instantie tegen spierkramp maar heb nu ook veel meer energie. Jammer dat de beschrijving van de hoeveelheid op het flesje anders is dan op de website
Vanaf 30 juni gebruiken we de druppels en voetenbad ,bevalt prima.Leuke bijkomstigheid is dat ik heel langzaam wat gewicht verlies .Dat is voor mij verrassend.
Heerlijk spul dit! Gebruik ik na een operatie aan m’n kuit, gewoon lekker om mijn been in te smeren, masseren voordat ik ga slapen.
De Zechsal mcm gel is bijzonder fijn voor mijn handen. Want ik heb af en toe last van jeukende blaasjes. Ik ze mijn handen in deze gel en de jeuk stopt en mijn handen helen. Zo blij mee.
Altijd fijn die magnesium vlokken. Ik gebruik ze in een voetenbad of bad als ik veel stress voel en meteen kalmeert het mij. Het werkt echt.

Bestelling

Ik heb reeds verschillende malen producten besteld. Wanneer ik niet tevreden zou zijn, zou ik dit niet blijven doen. Het invullen van zo'n tevredenheidsformulier zal dan ook niet meer gebeuren.
Makkelijk bestellen, goede ondersteuning van de klantenservice. Producten zijn geweldig

Hair en body wash

Vlotte afhandeling en deze hair en body wash gebruik ik al jaren met volle tevredenheid.

Zeer tevreden!

Ik ben al jaren heel tevreden met de producten van zechsal. Ook in mijn massagepraktijk en yogastudio zijn deelnemers enthousiast en blij met de mogelijkheid om de producten aan te schaffen.
Misschien een TIP, 🕵️‍♂️ik bestel regelmatig Zechsal, zou ook leuk zijn als je een keer een proefje meegezonden krijgt, makkelijk voor als je een weekendje weg gaat, met vriendelijke groet Marty den Haan

Antwoord van www.zechsal.nl

Bedankt voor je review Marty. Jij besteld inderdaad regelmatig en wij voegen ook wel regelmatig een proefzakje toe aan de pakketjes maar misschien kruist het elkaar steeds. Dat is dan wel heel jammer dat juist jij dat misloopt. Ik stuur je een mailtje met een leuke oplossing:-)

Fijne cremes

Verzending is snel en netjes. Bij de bestelling zat een persoonlijke noot van de inpakker. Leuk. Crèmes zijn fijn in gebruik in mijn pedicure praktijk.
De body en schampo zeep is prima, zelfs goed te gebruiken als scheerzeep

Top producten, echt kwaliteit!

De producten die ik besteld heb, zijn allen van top kwaliteit. De magnesium olie is nog maar aangebracht en je voelt hoe de stramheid wegtrekt, fantastisch. Ik heb ook een blokje shampoo zeep aangeschaft, mijn haar voelde zacht en stevig aan na gebruik en ruikt lekker en fris. De bodylotion ruikt lekker en is gemakkelijk aan de brengen, ook voel je subtiel de heilzame werking van magnesium. Via de Zechsal app is alles gemakkelijk te bestellen en te betalen. De levering is vlot.

Enthousiaste klant

Met een ruime keuze uit diverse magnesium gerelateerde producten is er altijd wel iets te vinden voor persoonlijke zorg of als cadeau. Een vlotte, zorgvuldig verpakte levering in inclusief en je houdt er ook nog spaarpunten aan over.
Ik ben ervan geschrokken dat jullie geld overmaken naar Oekraïne omdat ik ervan overtuigd ben dat dit geld NIET de bevolking ten goede komt. Tenminste, zo heb ik het begrepen, dat het bedrag van de korting die jullie mij geven naar Oekraïne gaat. Het zou m.i. beter zijn om producten te sturen naar elk land waar het nodig is, en niet alleen naar een land waar de regering een dubieus beleid voert en bewezen overvloed toewijst aan de hogere echelons. Er komt aldus niets van deze donaties bij de gewone bevolking terecht. Doe hierin aub uw eigen onderzoek!! Een geheel ander punt vindt ik de verpakking van de dagcrème van Zechsal. Het product zelf ervaar ik als prima, maar de verpakking voorkomt dat ik tot de laatste kruimel deze crème kan gebruiken. Ik begrijp de reden van dit soort verpakking, hygiënisch, portionerend, schoon. Maar voor mij persoonlijk bepaal ik echt graag zelf hoeveel ik gebruik en ben ik ook zelf verantwoordelijk voor mijn eigen hygiëne met betrekking tot de producten die ik gebruik. Ik heb met veel krachttoeren de bedekking van de crème kunnen openen en zag tot mijn verbazing hoeveel er nog in het potje zat. Dus graag een andere verpakking!! Met vriendelijke groet, Ans Koch

Antwoord van www.zechsal.nl

Dank je wel voor je uitgebreide review en dat je de moeite neemt om dit met ons te delen. Wat betreft de donaties: wij steunen humanitaire hulp via organisaties die zich richten op hulp aan de bevolking. Het is zeker niet onze intentie om politieke standpunten in te nemen, maar om bij te dragen waar hulp nodig is. We begrijpen dat hier verschillende meningen over bestaan. Dank ook voor je feedback over de verpakking van de dagcrème. Fijn om te horen dat het product zelf goed bevalt. We herkennen je punt over het niet volledig kunnen benutten van de inhoud en nemen dit mee in onze productontwikkeling. Nogmaals dank voor het delen van je ervaringen. Met vriendelijke groet Team Zechsal
Duidelijke uitleg op de website over gebruik van de producten en snelle levering. Voelbaar verschil voor soepele gewrichten bij gebruik van sportgel en mcm gel in vorm van pakking.
Ben heel verrast door de fijne werking . Ik slaap beter Dank je wel
De MCMgel is heel prettig om mee te masseren. Helpt heel goed tegen verschillende klachten. Gebruik het elke dag.

Zechsal bestaat inmiddels ruim 15 jaar en in die tijd zijn we uitgegroeid tot specialist in natuurlijke gezondheidsproducten, met magnesium als basis. We blijven ons assortiment voortdurend uitbreiden...