one-two-touch.com- Logo - Beoordelingen

one-two-touch.com
Beoordelingen:

37 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden179 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 sep. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
one-two-touch.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De service is een 10 waard. Ik had iets verkeerd besteld. Dat was mijn fout en ik wilde het product omruilen. Iemand van het bedrijf belde me, dacht mee en kwam met een veel betere oplossing. Ik ben enthousiast over dit bedrijf en weet dat ze je graag helpen als je een vraag hebt of iets verkeerd hebt besteld. Echt heel fijn!

de meest kritische beoordeling

4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op vragen via de mail komt geen reactie. Spul ziet er mooi uit maar touch is nadrukkelijk drukken en soms meerdere malen wil je een schakeling activeren. Dimmers werken sowieso slecht. Dus beter schakelaar kopen en dimmer op de lamp aanschaffen. Niet in een element kopen.
LB
Lucel B.
Niederlande
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor one-two-touch.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top!

Erg klantvriendelijk, snel geleverd en goed verpakt
Beoordeling melden
24 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super snel geleverd en ook goed goed verpakt!
Beoordeling melden
1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hulp van ervaren medewerker.
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
19 jun. 2023
Beste klant, bedankt voor uw fijne feedback, tevreden klanten zijn voor ons erg belangrijk. Veel plezier met het mooie Schakelmateriaal van One Two Touch. Groet, team One Two Touch
CK
cor K.
Renswoude
18 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed en snel geleverd
Beoordeling melden
GD
G d.
Tiel
16 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed verpakt
Beoordeling melden
20 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
7 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tot nu top
Beoordeling melden
13 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
3 apr. 2023
Bedankt voor uw fijne waardering. Groet, team One Two Touch
AE
Abdrey E.
Kerkrade
4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
LB
Lucel B.
Niederlande
4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op vragen via de mail komt geen reactie. Spul ziet er mooi uit maar touch is nadrukkelijk drukken en soms meerdere malen wil je een schakeling activeren. Dimmers werken sowieso slecht. Dus beter schakelaar kopen en dimmer op de lamp aanschaffen. Niet in een element kopen.
Beoordeling melden
15 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb de weerstanden nog niet binnen, en op mails etc wordt niet gereageerd wat nu stand van zaken is. Hopelijk komt het nog goed.
Beoordeling melden
Antwoord van one-two-touch.com
16 aug. 2023
Beste Lars. Wij hebben uw klacht zeer aangenomen en bekeken, Mail contact heeft u met Yorck gehad. Wij hebben gezien dat het pakket ons magazijn heeft verlaten, echter ligt de fout bij Dpd. Wij gaan zoals beloofd een nieuw pakket versturen. Onze excuus dat u dit heeft ervaren. Team Touch.
13 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Tussen het bestellen en verzenden zit minimaal een week de tijd. Erg traag als je op iets heel kleins moet wachtten. Met PostNL is het pakket binnen 2 dagen binnen
Beoordeling melden