AM-Qualitatsmatratzen.nl- Logo - Beoordelingen

AM-Qualitatsmatratzen.nl
Beoordelingen:

23 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden162 beoordelingen in totaal  

4,74
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 okt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
AM-Qualitatsmatratzen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb 3 keer een pocketveringmatrassen besteld ,eerst 2voor mijn ouders en nu een voor mij zelf Mijn ouders slapen nu heerlijk ,en uitgerust stappen ze nu uit bed Ik slaap nu ook weer heerlijk Dezeatrasse. Worden opgerold geleverd,maar dat was na het uitzetten van 3 dagen zonder te gebruiken geen probleem,het is alleen maar handig met vervoer

de meest kritische beoordeling

8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerste levering zeer slechte matrassen, waarvan de pocket veren ingedrukt bleven en een onaangename geer hadden. De tweede levering was duidelijk te zien dat de matrassen gebuikt en berkleurd waren. Nu de derde Levering lijken de matrassen schoon. Wij hebben de matrassen een week laten luchten en we gaan de matrassen eindelijk uitproberen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor AM-Qualitatsmatratzen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De kwalteit van het matras maar ook de snelle bezorging en de uitstekende communicatie
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eerste levering zeer slechte matrassen, waarvan de pocket veren ingedrukt bleven en een onaangename geer hadden. De tweede levering was duidelijk te zien dat de matrassen gebuikt en berkleurd waren. Nu de derde Levering lijken de matrassen schoon. Wij hebben de matrassen een week laten luchten en we gaan de matrassen eindelijk uitproberen
Beoordeling melden
Antwoord van AM-Qualitatsmatratzen.nl
8 dagen geleden
Beste klant, we hebben uw beoordeling in de Trusted Shop gelezen en willen ons graag verontschuldigen voor het ongemak. Wij nemen kritiek zeer serieus en zullen ons over uw bezorgdheid ontfermen. We nemen onmiddellijk contact met u op om samen een oplossing te vinden. Uw team van AM Qualitätsmatratzen
MV
M. V.
Aalst
27 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Was even wennen..Harde kant maar met topper erop goed te doen.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Comfortabel
Beoordeling melden
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Premium Gel Koudschuim Matrastopper. 8 cm

Hele fijne topper die zacht is en niet te warm en niet zo zacht en warm als een traagschuimtopper.
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed matras, snelle levering en veilige aanvullende leveringsvoorwaarden
Beoordeling melden
RB
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service / kwaliteit
Beoordeling melden
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hele goede en fijne topper. Bezorging prima.

Hele fijne en
Beoordeling melden
3 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Heerlijk slapen nu

Ik heb 3 keer een pocketveringmatrassen besteld ,eerst 2voor mijn ouders en nu een voor mij zelf Mijn ouders slapen nu heerlijk ,en uitgerust stappen ze nu uit bed Ik slaap nu ook weer heerlijk Dezeatrasse. Worden opgerold geleverd,maar dat was na het uitzetten van 3 dagen zonder te gebruiken geen probleem,het is alleen maar handig met vervoer
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ruime periode om het matras uit te proberen. Ik zocht een zacht en koel matras. De zachtheid was heerlijk, maar ik vond het matras te warm worden. Er was helaas geen koeler matras beschikbaar, dus ik heb het geretourneerd. Het aankoopbedrag werd vlot terugbetaald. Dank aan de correcte en vriendelijke klantenservice.
Beoordeling melden
17 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbare leverancier.

Dit is een van de bedrijven die doen wat ze beloven. Levering kun je van op aan. Daarnaast is het een goed product en zit er een gebruiksaanwijzing bij. Bij enkele zeer bekende bedrijven die toppers verkopen was het een ramp, gebruikt en problemen met het terug sturen.
Beoordeling melden
14 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ja eerst was ik wat huiverig om een opgerold matras te kopen,maar na de 3dagen uitzettijd van deze matras ben ik het gaan gebruiken Ja hahaha deze matras is een stuk hoger dan mijn vorige Ik ben echt super blij met mijn matras Slaapt echt heerlijk
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik moest de topper ruilen en de service aan jullie kant was geweldig. jullie reageren dezelfde dag op de mails zelfs op zondag. Het is nog te vroeg om te zeggen of de topper echt is wat we hopen. nog maar 1 nacht op geslapen.
Beoordeling melden
PV
Piet v.
Zwolle
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ontspanning

Bij het lezen van de advertentie gaf de verkoper mij het volste vertrouwen over het product. Dit is volkomen waar. Een fantastisch matras !
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onze bestelling was in eerste instantie niet goed (onze fout), maar zonder problemen terug kunnen sturen en een nieuwe kunnen bestellen. 👍
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

omruilgarantie verliep zeer goed

Gebruik maken van de omruilgarantie verliep zeer goed. Geld was al teruggestort voordat transporteur het kwam ophalen
Beoordeling melden
27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
vorig jaar pocketveringmatrassen gekocht die uitstekend bevallen. nu de topper erbij gekocht. ook een prima keuze.
Beoordeling melden
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn matras. Prima geleverd. Na vraag via mail, snel antwoord.
Beoordeling melden