graceisgreen.com/nl/- Logo - Beoordelingen

graceisgreen.com/nl/
Beoordelingen:

32 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden32 beoordelingen in totaal  

4,78
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben dol op gebruiken van bamboe tissues, de vorige keer waren ze uitverkocht en toen ze er weer waren kreeg netjes bericht. Anders gewend bij enkele andere webshops.

de meest kritische beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn top, maar plaats misschien niet op je website dat als je voor 16h op werkdagen een bestelling plaatst, het de volgende dag in huis zal zijn… Ik heb maandagochtend mijn bestelling geplaatst en het is de vrijdag pas geleverd…
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor graceisgreen.com/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duurzame aankopen bezorging.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle en correcte levering.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Altijd een goede service!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Klantenservice

Ik ben dol op gebruiken van bamboe tissues, de vorige keer waren ze uitverkocht en toen ze er weer waren kreeg netjes bericht. Anders gewend bij enkele andere webshops.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tssues

Ik vroeg om een melding bij nieuwe voorraad prima gedaan ervaring bij andere webshops gebeurt dat niet altijd.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De goede service.
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima.

Snel en zonder overbodige verpakking geleverd.
Beoordeling melden
CV
Clementine v.
Monnickendam
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en goed geprijsd.
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hoge kwaliteitswinkel

Snelle levering, en hoogwaardige kwaliteit van bijenwas. Spijtig dat er geen cupjes bij zijn (maar dit vermelden jullie ook). Zou echt een meerwaarde zijn.
Beoordeling melden
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Na retour sturen heel snel geld terug

Ik had een badpak besteld dat niet paste. Geretourneerd en binnen 2 dagen mijn geld terug ontvangen.
Beoordeling melden
3 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne inlegkruisjes

Blij met deze katoenen inlegkruisjes. Scheelt irritatie en veel duurzamer dan het alternatief.
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik bestel al 2 jaren van jullie website

Ik bestel al 2 jaren de luiers van mijn kindjes en ik ben echt blij met jullie service !
Beoordeling melden
14 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alleen maar pluspunten

Goede producten, verzending, milieuvriendelijke verpakking en prettige website
Beoordeling melden
4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten, prettige website en snelle levering.
Beoordeling melden
PV
Peter v.
Baarlo (NL)
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

zakjes 10 liter afbreekbaar

Bijzonder snel,maar dat ben ik van jullie ook gewend
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed!

Goede producten en prijs. Snel bezorgd!
Beoordeling melden