graceisgreen.com/nl/- Logo - Beoordelingen

graceisgreen.com/nl/
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20 beoordelingen in totaal  

4,80
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 jul. 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
graceisgreen.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, en hoogwaardige kwaliteit van bijenwas. Spijtig dat er geen cupjes bij zijn (maar dit vermelden jullie ook). Zou echt een meerwaarde zijn.

de meest kritische beoordeling

4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn top, maar plaats misschien niet op je website dat als je voor 16h op werkdagen een bestelling plaatst, het de volgende dag in huis zal zijn… Ik heb maandagochtend mijn bestelling geplaatst en het is de vrijdag pas geleverd…
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor graceisgreen.com/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Correcte afhandeling en levering
Beoordeling melden
26 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik bestel al 2 jaren van jullie website

Ik bestel al 2 jaren de luiers van mijn kindjes en ik ben echt blij met jullie service !
Beoordeling melden
4 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten, prettige website en snelle levering.
Beoordeling melden
23 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goed!

Goede producten en prijs. Snel bezorgd!
Beoordeling melden
PV
Peter v.
Baarlo (NL)
30 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

zakjes 10 liter afbreekbaar

Bijzonder snel,maar dat ben ik van jullie ook gewend
Beoordeling melden
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed product en binnen 2 dagen thuis
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hoge kwaliteitswinkel

Snelle levering, en hoogwaardige kwaliteit van bijenwas. Spijtig dat er geen cupjes bij zijn (maar dit vermelden jullie ook). Zou echt een meerwaarde zijn.
Beoordeling melden
LW
L W.
Deventer
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel. Goed verpakt.
Beoordeling melden
12 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Na retour sturen heel snel geld terug

Ik had een badpak besteld dat niet paste. Geretourneerd en binnen 2 dagen mijn geld terug ontvangen.
Beoordeling melden
3 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne inlegkruisjes

Blij met deze katoenen inlegkruisjes. Scheelt irritatie en veel duurzamer dan het alternatief.
Beoordeling melden
14 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Alleen maar pluspunten

Goede producten, verzending, milieuvriendelijke verpakking en prettige website
Beoordeling melden
10 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Veel keuze in kwalitatieve goederen.
Beoordeling melden
21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Doen wat ze beloven
Beoordeling melden
Antwoord van graceisgreen.com/nl/
24 jul. 2023
Hi, Bedankt voor het invullen! Wij zijn blij om te zien dat je tevreden bent met je bestelling. Hopelijk tot de volgende keer!
MV
M. V.
Venhorst
21 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snel leveren

Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van graceisgreen.com/nl/
24 jul. 2023
Hi, Bedankt voor het invullen! Wij zijn blij om te zien dat je tevreden bent over de levering. Wij hopen je de volgende keer weer te zien. Fijne dag!
9 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn top, maar plaats misschien niet op je website dat als je voor 16h op werkdagen een bestelling plaatst, het de volgende dag in huis zal zijn… Ik heb maandagochtend mijn bestelling geplaatst en het is de vrijdag pas geleverd…
Beoordeling melden
Antwoord van graceisgreen.com/nl/
6 sep. 2023
Beste, Bedankt voor je reactie. Goed om te horen dat je tevreden bent over de producten! Wat betreft de bezorging hebben wij helaas geen invloed op eventuele verhinderingen bij DHL. In de regel klopt het en is het voor 16:00 besteld de volgende dag in huis, echter kunnen er altijd verhinderingen ontstaan bij de bezorg partij wat dit in de weg kan zitten. Ik wens je verder een hele fijne dag en nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen een review achter te laten. ^Grace is Green