Kidsrides.nl
Beoordelingen:

30 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden177 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 15 nov 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Kidsrides.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf. Wij kwamen langs in de showroom om de Pony ride af te meten. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Er was genoeg voorraad echt top, gelijk kon het cadeautje mee. Kind blij, wij blij.

de meest kritische beoordeling

28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lange leveringstijd en nummerplaat met naam niet aanwezig. Mail gestuurd maar nooit geen antw gekregen maar na dat ik de mail had verstuurd kreeg ik wel paar dagen erna een mail van dpd dat ze gingen leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kidsrides.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf. Wij kwamen langs in de showroom om de Pony ride af te meten. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen en geholpen. Er was genoeg voorraad echt top, gelijk kon het cadeautje mee. Kind blij, wij blij.
Beoordeling melden
8 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks feestdagen snelle levering. Ook goede aftersales. Er miste een onderdeel en meteen volgende dag op de post…. Jammer dat ik zelf niet in de Jeep kan zitten.🤗
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komt afspraken na ivm verzenden
Beoordeling melden
Antwoord van Kidsrides.nl
31 dec 2023
Fijn om te horen! Veel plezier met uw aankoop!
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van Kidsrides.nl
31 dec 2023
Wat fijn dat u uw aankoop goed heeft ervaren!
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top top
Beoordeling melden
28 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Lange leveringstijd en nummerplaat met naam niet aanwezig. Mail gestuurd maar nooit geen antw gekregen maar na dat ik de mail had verstuurd kreeg ik wel paar dagen erna een mail van dpd dat ze gingen leveren.
Beoordeling melden
Antwoord van Kidsrides.nl
31 dec 2023
Jammer dat u de bestelling zo heeft ervaren, dat is niet de bedoeling! Uw levering heeft langer op zich laten wachten door de 1e en 2e kerstdag waarin er niet werd verzonden of vervoerd. De nummerplaat wordt altijd in een envelop in de doos geschoven. U mail is later beantwoord vanwege de kerstdagen! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groeten, team Kidsrides
31 aug 2023
Geïmporteerde beoordeling
Bij een vraag direct duidelijk antwoord, kreeg gelijk te horen dat het de zelfde middag verzonden zou worden en de volgende dag werd het netjes geleverd zoals besproken helemaal te vrede
Beoordeling melden
25 apr 2023
Geïmporteerde beoordeling
Ik plaats nooit recensies of hoe je het ook noemt wat een service top!!!!!! 1 dag van te voren besteld volgende dag thuis en kwaliteit bazzz!!!
Beoordeling melden
21 apr 2023
Geïmporteerde beoordeling
Goed geleverd!! Super, montage boekje/uitleg was verwarrend. Even bezig geweest ermee, maar hij staat er! Top snelle levering.
Beoordeling melden
28 jul 2023
Geïmporteerde beoordeling
Snelle service. Binnen 2 dagen had ik hem binnen. Echt super. Hele mooie auto ook me zoontje zou er blij mee zijn.
Beoordeling melden
28 apr 2023
Geïmporteerde beoordeling
Snelle levering, het was voor een vriendin haar kleintje die 2 jaar is geworden. Die kleine was er zeer blij mee.
Beoordeling melden
3 jul 2023
Geïmporteerde beoordeling
goede service, extra snelle levering ivm verjaardag, snelle communicatie via site-chat en telefoon. Vriendelijk.
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling

Een aanrader voor je kidsride !

Super vriendelijke mensen, zeer behulpzaam. Grote voorraad aan leuke kinder auto's en een gezellige sfeer
Beoordeling melden
Antwoord van Kidsrides.nl
15 dec 2023
Fijn om te horen dat het zo is ervaren!
30 apr 2023
Geïmporteerde beoordeling
Onwijs snel geleverd, uiterlijk is netjes qua lak. Voelt stevig aan, ik ga uit van lang plezier.
Beoordeling melden
6 jul 2023
Geïmporteerde beoordeling
Als er wat is je kan ten alle tijd direct contact krijgen met de webwinkel kortelijnen prima.
Beoordeling melden
15 mei 2023
Geïmporteerde beoordeling
Wij hebben meerdere auto’s gekocht en super blij ermee! Top service!
Beoordeling melden
1 jul 2023
Geïmporteerde beoordeling
Fijn dat ik de grootte zelf kon kiezen en de levering was zeer snel
Beoordeling melden
7 jul 2023
Geïmporteerde beoordeling
Snelle levering, bij vragen netjes geholpen.
Beoordeling melden