wasgeluk.nl

1.307 reviews in totaal   1.307 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.307 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de heerlijke, langdurige en diverse geuren van de producten, waarbij het brede assortiment en de mogelijkheid om verschillende geuren uit te proberen bijzonder gewaardeerd worden. Ook wordt de langdurige geur in het wasgoed en in huis geprezen, en ontvangen veel klanten complimenten over de lekkere geur. De producten zijn gemakkelijk in gebruik en de levering is doorgaans snel, correct en netjes. Daarnaast wordt de vriendelijke, behulpzame en snelle service zeer gewaardeerd, met snelle reacties en goede probleemoplossing. Veel klanten vinden de kwaliteit en geur het geld waard. Enkele klanten ervaren de geur soms als te sterk of chemisch en vinden de prijs aan de hoge kant. Er zijn opmerkingen over lastige dopjes of dosering, vooral bij kleine flesjes. Ook worden er sporadisch vertragingen of fouten bij de levering door externe bezorgers gemeld.

Reviewswasgeluk.nl

Snelle levering en heerlijke geuren. Mis alleen de geuren die wel in de proefdoos zaten, maar niet kunnen vinden op de website.
Zoals altijd snelle en correcte service! Hele fijne wasparfum! De kinderen op school krijgen vaak te horen dat ze zo lekker ruiken van hun juffen.

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je altijd zo tevreden bent over de snelle en correcte service van Wasgeluk! We vinden het geweldig dat onze wasparfum zo goed in de smaak valt, zelfs op school waar de kinderen complimenten krijgen over hun heerlijke geur. Jouw positieve woorden motiveren ons om elke dag weer de beste kwaliteit te leveren. Bedankt dat je voor Wasgeluk kiest! Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk

Overheerlijke wasparfum voor je wasgoed

Overheerlijke wasparfum om je wasgoed een frisse geur te geven en het is een huidvriendelijk product. Van harte aan te bevelen!

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze wasparfum! Bij Wasgeluk vinden we het belangrijk dat onze producten niet alleen zorgen voor een heerlijke, frisse geur, maar ook huidvriendelijk zijn. We waarderen je aanbeveling enorm en zijn blij dat onze wasparfum jouw wasgoed net dat beetje extra geeft. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk

Gewoon top!

Netjes bevestigen over de bestelling, ook goed te volgen met track en trace ... snel binnen en altijd goed verpakt.. geuren blijven echt lang hangen in de was maar ook in huis (schoonmaak) laatste bestelling 2 gratis producten Toppp dus ...

Antwoord van wasgeluk.nl

Wat een super fijne feedback! Enorm bedankt
J O
J. O.
Wasgoed blijft heerlijk ruiken en zelfs als het buiten aan de lijn hangt dan komt de geur je tegemoet. Heerlijke geuren ook.

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je wasgoed heerlijk blijft ruiken, zelfs als het buiten aan de lijn hangt! Bij Wasgeluk doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze geuren lang aanwezig blijven en jouw wasmoment extra bijzonder maken. Het is geweldig om te weten dat onze geuren zo goed in de smaak vallen. Jouw tevredenheid is onze grootste drijfveer! Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
Was ruikt heerlijk, Alleen min puntje kleine flesje zit te geen druppelaar. Omdat het spul zo ontzettend geconcentreerd is, schiet je al snel uit en ruikt je hele wasgoed (en je huis) heel heftig

Antwoord van wasgeluk.nl

Dank je wel voor je review 😊 Fijn om te horen dat de geur zo goed bevalt!

Geluksmomentjes

Het is een fijne productlijn met heerlijke geuren en voor ieder wat wils. Ben een zeer tevreden klant.
Geur is emotie. Van lekkere geurtjes word ik blij. Waarom ik Wasgeluk beter vind dan andere wasparfums is omdat ze "green" zijn en de de wasparfums op basis van etherische oliën gemaakt zijn.

Antwoord van wasgeluk.nl

Wat mooi gezegd: geur is echt emotie 😊 Dank je wel voor je fijne review en je waardering voor onze “green” insteek en etherische oliën. We zijn blij dat Wasgeluk zo goed bij je past!
Altijd een snelle en nette bezorging! Top! Jullie producten bevallen me erg goed en ruiken zo lekker!🥰
Fan van het wasparfum, gebruiken dit nu al zeker 2 jaar! Verpakking is verbeterd en de verzending is super snel.

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat geweldig om te horen dat je al zeker twee jaar fan bent van het wasparfum van Wasgeluk! We doen ons best om niet alleen een heerlijk product te leveren, maar ook te zorgen voor een verbeterde verpakking en snelle verzending. Jouw positieve feedback motiveert ons om steeds weer het beste te bieden. Fijn om te weten dat we aan jouw verwachtingen blijven voldoen! Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk

Wasgeluk top!

Mijn ervaring is prima bij wasgeluk, en de geuren zijn heerlijk! Altijd complimenten over het wasgoed met een frisse geur!!

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over Wasgeluk en onze heerlijke geuren! Het is altijd ons doel om je wasgoed die frisse, aangename geur te geven waar je complimenten over krijgt. We waarderen je positieve feedback enorm en hopen je ook in de toekomst blij te blijven maken met onze producten. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
De dopjes vind ik niet zo fijn. Ik haal die eruit zodat ik makkelijker kan schenken en doseren. Verder 100% tevreden over het gebruik en de heerlijke geuren!

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je 100% tevreden bent over het gebruik en geniet van de heerlijke geuren! Bij Wasgeluk vinden we het belangrijk dat onze producten niet alleen lekker ruiken, maar ook gemakkelijk in gebruik zijn. We nemen je feedback over de dopjes zeker mee om onze verpakkingen nog beter te maken. We waarderen jouw input enorm, want zo kunnen we blijven verbeteren en jou en anderen blij maken met onze producten. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
De bestelling is snel geleverd en de geur van de varen is zo lekker dat dit 1 van mijn favorieten is.

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je bestelling snel werd geleverd en dat de geur van de varen zo goed in de smaak valt! Bij Wasgeluk doen we er alles aan om producten te leveren die niet alleen goed werken, maar ook heerlijk ruiken. Het is geweldig om te weten dat dit een van jouw favorieten is geworden. Jouw feedback motiveert ons om door te gaan met het leveren van topkwaliteit. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
Ik ben weer verrast door de geurtjes die ik had besteld. Katoenbloem :erg lekker ruikt door de hele tuin wel 1 van mijn favorieten. Lotusbloem: ook top Sportfris :ook een lekker fris geurtje.

Antwoord van wasgeluk.nl

Veel plezier met de heerlijke geuren!
Duidelijke website. Top producten . Gemakkelijk om te betalen. En heel snelle levering. Heb je een probleem. Je stelt een vraag en ze antwoorden onmiddelijk. Dus zeer tevreden

Antwoord van wasgeluk.nl

Dank je wel voor je uitgebreide en mooie review 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de website, producten, betaling, snelle levering én onze service. We waarderen je vertrouwen enorm! 💚
Ik gebruik het een aantal jaren. Wisselend in de aankoop. Dan online, en als er nieuwe geuren zijn ga ik naar een verkooppunt waar ik kan ruiken. Genoeg keuze, en dus voor iedereen wel een geur die past. Zelf een echte voorstander van de blauwe bes

Wat een fijne feedback!
Echt heerlijke wasparfumes, 1 minpuntje. Als er in ene geen doseerdopje op de fles zit en je dus de halve fles in de machine giet...... ja mer dat dat niet vermeld wordt. En dat die er dus niet (meer) op zit

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je onze wasparfums heerlijk vindt! Het ontbreken van het doseerdopje is het gevolg geweest van een productiefout. Onze excuses voor het ongemak. Inmiddels worden de flessen weer voorzien van een doseerdopje, zodat je de juiste hoeveelheid eenvoudig kunt afmeten. We wensen je veel plezier van de heerlijke geuren! Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
Ik had was parfum besteld en een dag later kreeg ik een mail dat ik korting kreeg. Dat is wel heel jammer.

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Bij Wasgeluk vinden we het belangrijk dat onze klanten zich gewaardeerd voelen. We begrijpen dat het jammer kan zijn om iets eerder te bestellen en dan kort daarna een korting te zien. We hopen dat je desondanks tevreden bent met je aankoop en de kwaliteit die wij altijd nastreven. We zullen dit zeker meenemen om onze communicatie en aanbiedingen nog beter af te stemmen. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
Heerlijke geuren en blijft lang ruiken! Ik ben verzot op de marseille geur, fris, niet te overheersend.

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je zo geniet van de heerlijke geuren van Wasgeluk, en vooral van de Marseille geur! We vinden het geweldig dat de frisse en subtiele geur zo lang blijft ruiken, precies zoals we willen dat onze producten dat doen. Jouw enthousiasme motiveert ons om telkens weer de beste kwaliteit te leveren. We hopen dat Wasgeluk nog lang een plekje in jouw huis mag hebben. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk
Snelle verzending en heerlijke geuren, ben fan de geurkaarten, blijven lang hun geur afgeven

Antwoord van wasgeluk.nl

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle verzending en onze geurkaarten! Bij Wasgeluk vinden we het belangrijk dat onze producten niet alleen heerlijk ruiken, maar ook lang hun geur blijven afgeven, zodat je er extra lang van kunt genieten. Jouw enthousiasme motiveert ons om door te gaan met het leveren van de beste kwaliteit en service. Met vriendelijke groet, Team Wasgeluk