Klanten zijn zeer enthousiast over de heerlijke, langdurige en diverse geuren van het product. De snelle en nette levering wordt vaak geprezen. Verder wordt het product als eenvoudig in gebruik ervaren, terwijl ook de huidvriendelijkheid en het ontbreken van irritatie of allergieën als positief worden benoemd. Klanten waarderen daarnaast de extraatjes zoals proefpakketjes en cadeaus bij hun bestelling. De klantenservice wordt als vriendelijk, oplossingsgericht en snel omschreven, met veel waardering voor persoonlijke aandacht. Sommige klanten noemen knoeien of het doseren van het product als een aandachtspunt.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewswasgeluk.nl
Ik ben dol op de geur! Maar ik zou graag een duidelijke uitleg krijgen over hoe je wasgeluk gebruikt bij een wasmachine met automatische wasverzachter-dispenser. Ik kan dit vullen met wasgelden en op 10ml instellen, maar ik heb het idee dat het niet goed werkt, want dan ruik ik niks.
Heerlijke geuren
We hadden een proefpakket, heerlijke geuren. De lekkerste in groot formaat besteld. Super snel waren deze in huis. Nu heerlijk genieten!!
Antwoord van wasgeluk.nl
Geniet van de heerlijke geuren!
Een top bedrijf!
Ik heb het al een aantal keer besteld. Een goede/snelle levering, ophalen bij een dichtbijzijnde post.nl punt.
Om de paar maanden zie ik er weer een nieuw luchtje bij. En heel veel zijn zo lekker.
Wij zaten ook met allergieën met gewoon wasverzachter, hier helemaal geen last van.
Als het nodig is, is het makkelijk om contact te maken, dat is ook niet overal zo.
Kortom, een bedrijf die bij ons gezin heel hoog staat! :-)
Acties beter aangeven. Ik heb koningsdag besteld en dacht met korting dit bleek niet zo te. Zijn vervolgens word het geleverd en krijg ik op die dag mail dat als ik bestel je een strandtas krijgt
Jammer als je net een bestelling gedaan hebt
Antwoord van wasgeluk.nl
Dat is inderdaad een vervelende timing! Stuur ons even een mail zodat we met een oplossing kunnen komen :)
Ik gebruik het al een tijdje en heb geen klagen. Zelfs mijn mannen zeuren niet meer ver kleding dat stinkt. Ook de machine blijft schoner, het voelt en ruikt als een mooi en verantwoord product. I love it
Antwoord van wasgeluk.nl
Fijn om te horen. Veel plezier met de heerlijke geuren.
Heerlijke producten, altijd snel geleverd. Ooit 1 keer een kapot spuitkopje gehad en dat werd gelijk netjes opgelost! Met nog wat gratis wasverzachter zakjes cadeau.
Zacht geurende was
Snelle verzending, deze keer weer de flessen met kleine opening. Zoveel beter, geen geknoei, geen druppels langs de fles. Geuren Talk en Mimosa zijn favoriet.
Antwoord van wasgeluk.nl
Dit zijn ook onze favorieten :)
Een van mijn flessen had gelekt in de doos, waardoor de fles nog maar halfvol was. Dit heb ik aangegeven en ze hebben een nieuwe fles opgestuurd.
Antwoord van wasgeluk.nl
ank je wel voor het delen van je ervaring!
Wat vervelend dat een van de flessen gelekt was en daardoor maar halfvol aankwam. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Fijn om te horen dat dit daarna netjes is opgelost en er een nieuwe fles is nagestuurd. 💛
We waarderen het dat je dit hebt gemeld!
Heerlijke wasparfum voor een frisse wasgoed
Heerlijke wasparfum voor een fris ruikende wasgoed én niet onbelangrijk, het is niet irriterend voor je huid! Zeer aan te bevelen!
Antwoord van wasgeluk.nl
Dank je wel voor je fijne review! Goed om te horen dat je zo geniet van de frisse geur en dat het ook prettig en mild is voor de huid. Fijn dat je het zo aanraadt! 😊
Ik gebruik de wasparfum en de cloud en ik vind het echt zo lekker . De geuren blijven lang hangen , mijn winterkleding van vorig seizoen ruikt nog steeds echt zo lekker vooral als het in beweging komt . Inmiddels al vaak kado gedaan .. en om het beddengoed niet te vergeten echt een feest om mijn bedje te vernieuwen mmmm bij voorkeur met katoenbloem . Ik heb voor ieder wasje een ander bijpassend wasparfum …
Antwoord van wasgeluk.nl
We doen het voor klanten zoals jij, dankjewel voor de mooie beoordeling!
Snelle service, heerlijke en eerlijke producten. Goede service. Onverwachts een leuke kleine attentie in de vorm een proefspray naar keuze
Antwoord van wasgeluk.nl
Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met ons product!
Heerlijke wasparfum om je wasgoed heerlijk te laten ruiken. Daarnaast is het huidvriendelijk en je geen irritatie van ondervindt. Een aanrader!
Super om te horen!
Ik vind bet heerlijk om nu weer andere geuren te gebruiken vanwege de zomer. Voor ieder seizoen is er voor mij een geur
Antwoord van wasgeluk.nl
Bedankt voor de feedback!
Geweldig en heerlijke producten.
Wellicht als er nieuwe geuren komen sampel in de doos erbij om te weten wat voor geur het geeft🙏
Bedankt voor de fijne feedback!
Makkelijke site snelle bezorging. Prijzen zijn wel nog helaas. Maar leuk een gratis strandtas erbij
Antwoord van wasgeluk.nl
Dank je wel! Veel plezier met de strandtas :)
Heerlijke geuren, ik gebruik nu al 3 jaar de wasparfum van Wasgeluk en ik kan niet meer zonder. Eigenlijk een beetje verslaafd, hmmm!
Bedankt voor de fijne feedback!
Fantastisch !!!! Meer heb ik eigenlijk niet te vertellen over dit product. We gingen laatst naar Portugal toen we op de plaats van bestemming waren en ik de koffer opendeed kwam de geur van white musk me tegemoet. Wat een geweldig begin van onze vakantie en dat geldt ook voor als je weer thuis komt en de kast open doet. Ik hou ervan 🦋
Antwoord van wasgeluk.nl
Heel fijn om te horen, dankjewel voor je review.
Lekker bezig!
Niet mijn eerste bestelling hier, lekker geuren en van uitstekende kwaliteit. Makkelijk online te bestellen en vaak de volgende dag in huis!
Wat fijn om te horen!
Je hoef maar een kleinhoeveel te gebruiken en de was ruikt heerlijk. Niets meer aan doen.
Antwoord van wasgeluk.nl
Veel plezier met de heerlijke geuren!
Per ongeluk een andere geur besteld (en prima geleverd). Bamboo! Super fijne geur!