441 reviews in totaal   97 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

441 reviews in totaal

Klanten prijzen de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel, wat zorgt voor een prettige winkelervaring. Medewerkers nemen ruim de tijd, zijn geduldig en deskundig, wat vooral gewaardeerd wordt bij kinderen en het zetten van oorbellen. Ook het ontvangen advies bij het kiezen van sieraden en de professionele aanpak worden positief genoemd, evenals de zorgvuldige en geruststellende benadering van kinderen. Sommige klanten merken op dat de wachttijd soms een aandachtspunt is.

ReviewsLucardi Juwelier Maassluis

Ik ben ontzettend fijn geholpen bij Lucardi in Maassluis. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en nam echt de tijd om met mij mee te denken. Ik ben erg tevreden met de service en ga zeker nog eens terug!
Vriendelijke service. De medewerkster van Lucardi in Maassluis had ontzettend veel geduld met onze dochter, met wie we langskwamen om haar oren te laten piercen. We zijn erg tevreden over de vriendelijke en professionele hulp.
De professionele wijze waarop wij werden geholpen. Mijn kleindochter van anderhalf kreeg oorbellen. De medewerker was heel zorgzaam en vriendelijk. PLUIMPJE 🤗❣️

Veel korting, uitstekend!

Ik bevielen toen ik member was geworden dat je veel korting kreeg! Eingelijk hoeven jullie niks beter te doen vindt ik! De klantenservice vindt ik uitstekend.
Super vriendelijk geholpen, koopster jonge meid bruin haar nam de tijd en hielp ons super snel! Ik kom hier zeker terug
Vandaag een zilveren ketting en armband gehaald. Super vriendelijk geholpen door ze. Ze hebben hem zelfs omgedaan terwijl ik daar niet om gevraagd heb. Super service
Fijn geholpen en service verleend! Zo klantvriendelijk is men niet overal meer. Perfect!
M H
Michelle H.

Gaatjes schieten.

Onze dochter van bijna 3 kreeg voor het eerst oorbellen. We zijn vriendelijk en rustig geholpen.
Super lieve dame die mijn dochtertje heel erg gerust stelde tijdens het schieten van een 2e gaatje. Mega recht geschoten. M’n dochter en ik helemaal blij
De winkel bezocht samen met mijn dochters. Onze vragen werden goed beantwoord en we werden goed geholpen bij onze keuze.
Rustig geholpen door de dames. Mijn 4 kleindochters mochten winkelen en zij hadden alle tijd
Hele goede service, leuk praatje gehad met de mensen daar!
Ik werd snel en professioneel geholpen en het personeel was zeer hulpzaam en bekwaam.

Fijne shop ervaring

Het personeel was mega vriendelijk en heel behulpzaam. Goed geslaagd voor leuke sieraden!
Ze heeft me netjes geholpen. En voor mijn verloofde heeft ze zijn horloge opgestuurd omdat ze hem niet los kreeg voor een nieuwe batterij en waterdicht.garantie wellicht. Maar mooie service.
Voor mijn dochtertje haar eerste oorbellen hier heen gegaan. Fantastisch geholpen met na afloop een goede uitleg hoe we de gaatjes moeten verzorgen ect. Ze nam rustig de tijd om alles te doen
Bij binnenkomst al aan het stofzuigen ruim voor sluitingstijd. Dat is storend. Daarna vriendelijk, maar door onervaren meisje geholpen.
De vriendelijkheid is top.
De winkel in Maassluis is een fijne overzichtelijke winkel met vriendelijk personeel
Hele behulpzame medewerkers en fijne sfeer, soms wel een klein beetje opdringerig maar overall prettig gewinkeld en geslaagd

Lucardi Juwelier Maassluis

Maassluis is een stad in Zuid-Holland aan de rivier de Scheur en de hele stad draaide vroeger dan ook om deze rivier. Zo was het een echt vissersdorp en is het wereldberoemd geworden door het locale s...